Teema: Kui torked mõlemal pool, kas kaksikud?
See küsimus võib tunduda kellegi jaoks ahhetama panevalt rumal, ent kuna olen esmarase ja rasedus alles väga algusjärgus (5n) ning tunnen kordamööda selliseid kergeid torkeid mõlemal pool munasarja piirkonnas surfasin natuke netis ringi ja leidsin kogemusi, kus torked/valud mõlemal pool munasarja piirkonnas tähendas nende jaoks kaksikute saamist. Üldiselt tuntakse (kui üldse) valu/torkeid jne ühel pool, kui on vaid üks laps tulekul.
Kas selline järelduse tegemine on liiga ennatlik (ma siiralt loodan) või oskab keegi sama väidet kinnitada / ümber lükata?
Olen mitme rasedusega mõlemal pool tundnud torkeid, pole kaksikuid olnud. Minu meelest täitsa arulage oletus. 😀
Kaksikute ootel ja ei tunne torkeid mõlemlal pool alakõhus.
P.
Arvatavasti tegemist lihtsalt emaka venimisega ja sellest tingitud “torgete-valudega”. Täiesti normaalne nähtus ja ei tähenda kohe kaksikuid.
Terv. Kerstin
nn emaka venimise valud, tavalised ja ei viita kuidagi kaksikutele. miks peaks torked munasarja kandis üldse kaksikutele viitama, kui kaksikud ise on ammu emakas? Imelik jutt 🙂 ainuke, mis VÕIB kaksikutele viidata nii varases järgus, on kõrge hcg, aga ka see on täiesti ebausaldusväärne, sest palju on ka ülikõrgete väärtustega üksikrasedusi ja keskmise väärtusega kaksikrasedusi. Vastuse annab siiski ainult ultraheli mõne nädala pärast.
/kaksikute ema, teada sain 7+ ndl/
Ei ole kaksikud, hoopis kolmikud.
Sa pead olema sisse logitud, et vastata selle teemale.