ma arvan, et kõik sõltub ju inimesest. Mul on õde lasknud endal mitu korda süstida nö kurjusekortsu, alustas ka 35selt – kahjuks see ei küsi vanust, mõnel tekib juba 25-selt. Vaadake kasvõi Grete Lõbu nägu, noor naine, aga otsaesine täitsa “kuri” – no ei saa ju midagi parata sinna, et selline nägu on.
Tean ka, et mul sõbranna on juba enne 35. eluaastat silmanurkades kanavarbaid lasknud süstida. Kuna me elame kaugel ja silmast silma kohtume harva, siis ma ei oska tulemust ega ka vajadust kommenteerida – minuarust olid need rohkem eluaegsed miimikakortsud, mis olid juba 20selt tal olemas 😀
Samas olen ka kuulnud, et kui väga sügavad vaod veel pole, et väga hästi pidi tõesti kas siis happekoorimine või mesoteraapia mõjuma. ise julgeksin soovitada ka regulaarset näomassaaži – ma küll kuskil salongis ei käia, kuid ise olen oma kurjusekortsu just mudimisega kontrolli alla saanud. Alguses arvasin, et mingi ime-kortude-vastane-pulk toimib, aga siis käis klikk läbi, et toimib ju massaaž, mitte see toode (nagu tselluliidi puhulgi)