RE: kui vh lõppeb ja sissetulek arvestatavalt langeb
Peres lapsi neli, kõik planeeritud. Üks laps on nii suur, et laste osakonnast talle enam ammu midagi ei saa. Panin kohe poole emapalgast kõrvale ja arvutasin välja kui palju kuus võin kulutada ja mitmeks kuuks jätkub. Seega mu sissetulek ei langenud päris pikka aega peale VHd.
Lastele riided ostan soodukate ajal ette ja peale kasutamist müün maha need, mida järgmised lapsed ei vaja, väiksema asjad kõik.
Pisikese õpetasin varakult potile, hoiab päris palju kokku mähkmete pealt.
Ei ostnud pisikesele poetoite va kui Soomest odavalt toodi. Üldjuhul ikka omatehtud püreed.
Meie vallas lastesõime ei ole, on koduse lapse toetus ja eralastehoiu toetus. Nüüdseks käib laps erahoius 2x nädalas, mille vald katab. See on meil nn harjutamise periood. Väike on 2,5 aastane, alles on mul hetkel tulumaksu tagstusest pool ja järgmisest kuust poole kohaga tööle. Täis kohaga, kui laps saab kolm.
Meil küll mehega nn ühine majandamine, aga olen need 2,5 aastat nii läbi saanud, et mehelt pole midagi küsinud. Olen talle ise raha kandnud, kui reisil käisime. Lastele riided- jalanõud olen ise ostnud. Söögi on ostnud see, kas poodi sattunud, mees või mina. Enda ja laste telefonid maksan mina, ülejäänud arved lähevad mehe kontolt, on alati läinud.