Päriselt ka on ühisvara? Aga kuidas mees teada saab, et ma võitsin? Kui võidaksin, maksaksin vaikselt ära oma korterilaenu (enne abielu ostetud ehk minu lahusvara, hetkel välja üüritud), ja siis teeksin testamendi, et korter + pool raha lapsele ja teine pool rahast mehele, nii palju kui seal arvel siis parajasti on. Eks ma ilmselt investeeriksin ka kuskile ja toetaksin anonüümselt mõnda abivajavat fondi suurema summaga.
Sa pole vist viimase aja kohtupraktikast midagi õppinud, üks ju püüdis kantida, ei aitand. Miljonit täiesti märkamatult sirgeks lüüa on üsna raske, niiet keegi lähedastest aru ei saaks, teadsa. Ja kui mees asja kohtusse annaks, maksad ikkagi. Ma annaks selle lotopileti siis juba nt emale ja laseks tema vormistada võitjaks, siis on jokk, kui nii kange isu on kedagi tüssata. Ja siis on mehed sead, kes oma firmasid eksnaisele anda ei taha. Kõik ühesugused, lotovõidu jaoks ei pea isegi ennast üles töötama.
Aga kui pole miljon, on näiteks “ainult” 10 000? Või 50 000? Tõelisele lahku minna soovijale on seegi abiks, ehk kes tahab lahu minna, leiab võimaluse. Mõttemängud “kui oleks, küll teeks” on neile, kes kiruvad, aga ette võtta nagunii midagi ei viitsi ja ootabki mingit müstilist “lahendust”.
https://www.err.ee/935201/pealtnagija-abieluvara-jagamisel-kasutatakse-uha-enam-skeemitamist-ja-peitmist
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt 03.01 11:33; 05.01 09:39;