Ma soovitan kindlasti ühendust võtta. Ise olen seda teinud elus mitmeid kordi ja läks positiivselt. Oma esimesele armastusele andsin endast ise märku. Teadsime teineteist keskkoolist, mul oli tema number. Lõpuks saatsin sõnumi, et tule välja ja ta tuligi. Olime koos mitu head aastat.
Teisel korral nägin facebookis vinget meest ja lisasin sõbraks. Ta võttis kutse vastu. Hakkasime suhtlema, helistama. Olin selleks ajaks juba suht armunud ja lõpuks kutsusin ta välja. Saime kokku ja mine metsa, kui õige valik see oli, et ma kutsusin. Koheselt oli selge, et sobime. Kaks nädalat hiljem jäin rasedaks ja koos oleme juba 6 aastat.
Kindlasti tuleb ise need sammud ära teha, mitte ootama jääda. Tänapäeval on ka palju võimalusi selleks, insta, facebook, sõnumi saatmine kui kohe helistada ei julge jne. Kirjuta näiteks, et tsau kuidas läheb või midagi sellist alguses. Sealt edasi räägi kuidas sul läinud on, aruta mingeid päevasündmusi või uudiseid, kiida pilte või postitusi jne. Millestki teil ikka rääkida oleks kui enne juba rääkisite. Alusta kergelt ja lõbusalt, ära minevikust välja tee ega ära kohe külge löö. Tunne lihtsalt huvi. Kokkusaamine vist praegu kaheldav, aga mine tea, ehk on nõus kohtuma. Kui mitte, suhtlete niisama mõnda aega. Ega need mõtted niisama üle ei lähe, ju ikka midagi jäi poolikuks ja tegemata teie vahel. Kui lähebki halvasti, vähemalt tead.
Kaks nädalat hiljem jäid rasedaks? Ohissandappi, kas tõesti on selliseid naisi (kes rasestumisvastastest vahenditest ei tea mitte midagi). Hea seegi, et te kohe esimesel kohtumisel ei seksinud, siis sul olid ju päevad. Või seksisite sellest hoolimata?
Kasutaja on kirjutanud teemasse 4 korda. Täpsemalt 12.01 10:58; 12.01 13:05; 12.01 13:30; 15.01 19:15;