Mul oli/on samasugune keiss.
Võtsin julguse kokku ja kirjutasin mitu kuud hiljem. Olime laiali läinud suure vaidluse ja tüliga, ühe erimeelsuse tõttu. Mõtlesin ka, et kui juba alguses on suur erimeelsus mingis olulises küsimuses ja mõlemal on omavahelise suhtlusega probleeme, siis ei olegi mõtet. Kuid senimaani oli kõik väga ilusti läinud, kuni see totter vaidlus siis tekkis. Samuti sain hiljem aru, et tal olid ju omad põhjused (varasemad valulikud kogemused), miks ei soovinud järeleandmisi teha, miks tal olid omad vaated.
Uuesti ühendust võttes muudkui vabandasin, aga teda ärritas ja häiris, et vana asja üldse jutuks võtsin. Näha oli, et tal oleks soovi olnud suhelda, kuid vihastas, et üldse selle varasema jutuks tõin. Kuigi ma lihtsalt vabandasin ja põhjendasin oma käitumist. See muster kordus meil ka hiljem, kus emb-kumb kuskil paarikuuste vahedega püüdis vaikselt teisega juttu teha, aga ikka läks kiirelt jutt vanale tülile ja solvumisele. Nii et ei saanudki sest asja, viimasel korral lihtsalt lõin lõplikult käega, kui ta mu peale jälle vihastas, süüdistas ja ära blokkis. Nüüd pole temast poolteist aastat juba midagi kuulnud, olen talle mõelnud pigem harva. Kuid see paus on kasuks tulnud, kuna alles nüüd olen suutnud loobuda varasemast vihast, kibestumisest ja solvumisest. Pea 2 aastat läks, et solvumine ja valu mööduks…Alles nüüd näen päriselt oma eksimusi, enesekesksust ja suutmatust tema poolt mõista. Keskendusin toona vaid oma haigetsaamisele ja tunnetele.
Ja nüüd mõtlen üle pika aja uuesti, et võiks ühendust võtta, tahaks temaga kuidagi suhelda, ilma et jälle kaklema hakkaks. Aga ei oska ega julge. Kardan jälle viha ja negatiivsete emotsioonide osaliseks saada. Sisimas on mul siiani väga kahju ja esialgsest suhtlemisest on alles ilus mälestus. Tõenäoliselt on ta nüüdseks suhtes.
Oli siiralt kahju, et talle haiget tegin ja asjad nii läksid, kuid minu vabandused ajasid teda vaid närvi. Kui mina tahtsin asjad läbirääkides lahendada ja selja taha jätta, siis tema tahtis need pigem lihtsalt unustada ja suhelda edasi nagu poleks midagi juhtunud. Mina seda ei suutnud, vaid tahtsin lahti rääkida ja lõplikult kõrvale panna, et mingeid pingeid õhus poleks.
Kasutaja on kirjutanud teemasse 6 korda. Täpsemalt 12.01 12:17; 12.01 22:23; 14.01 23:57; 15.01 14:10; 16.01 14:30; 16.01 20:02;