Tunne parem rõõmu, et oled suutud kasvatada vaimselt terve ja tasakaaluka inimese. Planeeri suvesse erinevaid üritusi, muuseume, festivale jne. Saab maailmapilti laiendada ja võib-olla leiab midagi, mis teda huvitab. Mulle tundub küll igati tore noor inimene.
Mul on kaks veidi nooremat last. Üks pingutab nina verest välja, et kõik hinded oleks viied ja võistlustel esimene. Ise õpib ja piitsutab ennast. Ja tegeleb ka mitme erineva hobiga lisaks koolile. See tähendab, et ta ka muretseb kõigi nende asjade pärast, kohati on unehäired seetõttu. Seitsmeda klassi lapsel. Ma räägin küll, et võta vabamalt, kõik ei pea olema maksimumile tehtud, a kes siis vanemaid kuulab.. Tema kohta kõik tuttavad kiidavad, et oo, nii tubli ja andekas laps ja nii paljude asjadega tegeleb. Ega siis tuttavad ei tea, mis nende võitude ja hinnete taga on.
Teine laps võtab vabalt. Hinded neljad-viied. Teeb nii palju kui nõutakse, ülejäänud aja kulgeb niisama. Ühes trennis käob, aga seda ka liiga tõsiselt ei võta. Meeldib talle rohkem teistega koos tegutseda, kui võitu taga ajada. Tal on palju stressivabam ja mõnusam elu.