Esileht Pereelu ja suhted Kuidas mehed näitavad välja, et armastavad?

Näitan 30 postitust - vahemik 1 kuni 30 (kokku 53 )

Teema: Kuidas mehed näitavad välja, et armastavad?

Postitas:
Kägu

Naised, kui mehed teid armatavad, siis kuidas nad seda välja näitavad?

+2
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

Tulin eile trennist: “sul tunduvad lihased nii valusad, tahad ma teen sulle massaaži?”

“Tahad ma õpin ise lastega, sa mine pikuta, tundub, et tööl oli raske päev”

Nädalane puhkusereis sõbrannadega: “On sul piisavalt raha või tahad, et ma anna juurde”?

+9
-5
Please wait...

Postitas:
Kägu

See oleneb sellest, milline on mehe enda armastuse keel – ehk mida ta tõlgendab ise armastusavaldustena. Mõni mõõdab rahas, teine jällegi hoolitsemise ja teenindamisena. Kolmas külvab üle komplimentidega ja neljas tahaks andunult silma vaadata.

Eeldada, et armastav mees teeb üht või teist ja muidu ei armasta, on rumal.

+5
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

See oleneb sellest, milline on mehe enda armastuse keel – ehk mida ta tõlgendab ise armastusavaldustena. Mõni mõõdab rahas, teine jällegi hoolitsemise ja teenindamisena. Kolmas külvab üle komplimentidega ja neljas tahaks andunult silma vaadata.

Eeldada, et armastav mees teeb üht või teist ja muidu ei armasta, on rumal.

Küsiti ju kuidas mehed näitavad välja seda. Kui keegi küsib konkreerselt sinu mehe kohta siis hakkadki arutama et “hmm mõned mehed on sellised ja mõned sellised”? Küsiti konkreetselt sinu mehe kohta.

0
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minu jaoks on suuremad armastuse näitajad suvalises järjekorras

* hakkab sõpradele ja oma vanematele rääkima meie-vormis (me läheme laupäeval kinno, aga millal me teiega kokku saame?)
* kui ükskõik millist asja on üks, näiteks karbis viimane komm või töölt kingiti talle misiganes asi, siis ta küsib: kas sa tahaksid seda endale?
* ta teeb abieluettepaneku, sest ta lihtsalt ei suuda ette kujutada, miks ta ei peaks sellise imelise naisega elu lõpuni tahtma käsikäes käia ning arvab, et naine meeldib absoluutselt kõigile meestele meeletult, sest talle meeldib unustuseni

+2
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Nädalane puhkusereis sõbrannadega: “On sul piisavalt raha või tahad, et ma anna juurde”?

Misasja? Teema on armastusest.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Nii? Oleme abielus olnud ligi 20a ja alati on ta üle küsinud, kui ma puhkusele lähen, kas mul on piisavalt enda raha või vajan ma juurde.

0
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Tuleb 2 km läbi kadastiku – üle karjamaa, kätt ettevaatlikult ees hoides, et tuua mulle suve esimesed metsmaasikad.

Tõuseb talvehommikul kell 4, et kontrollida ega tee pole kinni tuisanud, kuna mainisin eelmisel päeval, et pean hommikul praamile jõudma.

Nii mõnigi maiuspala on kodus sandiks läinud, sest ta on seda mulle hoidnud.

Jne

+1
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Oleme abielus olnud ligi 20a ja alati on ta üle küsinud, kui ma puhkusele lähen, kas mul on piisavalt enda raha või vajan ma juurde.

Ja kas oled vajanud juurde? Ju oled, muidu ei küsiks. Selle eest saad siit kägude käest riielda, et miks sul omal raha pole :). Ja kui pole, siis reisile minna ei tohi.

+1
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

Nii? Oleme abielus olnud ligi 20a ja alati on ta üle küsinud, kui ma puhkusele lähen, kas mul on piisavalt enda raha või vajan ma juurde.

Su mees peab sind saamatuks lollpeaks. Selle üle ei tasu just uhkust tunda.

+1
-7
Please wait...

Postitas:
Kägu

Oleme abielus olnud ligi 20a ja alati on ta üle küsinud, kui ma puhkusele lähen, kas mul on piisavalt enda raha või vajan ma juurde.

Ja kas oled vajanud juurde? Ju oled, muidu ei küsiks. Selle eest saad siit kägude käest riielda, et miks sul omal raha pole :). Ja kui pole, siis reisile minna ei tohi.

Inimene on u 20 a (!)  olnud abielus ja tal ei ole piisavalt oma raha. Kahetsusväärne. Armastusega ei ole sellel küll midagi pistmist.  Vaene mees, kes 20 a abielu järel peab üle kontrollima, ega naisel äkki rahast puudus ei ole.  Ma küll ei kujuta ette, mis tööd see naine need 20a teinud on, et mees niimoodi peab küsima.

+2
-10
Please wait...

Postitas:
Kägu

Inimene on u 20 a (!) olnud abielus ja tal ei ole piisavalt oma raha. Kahetsusväärne. Armastusega ei ole sellel küll midagi pistmist. Vaene mees, kes 20 a abielu järel peab üle kontrollima, ega naisel äkki rahast puudus ei ole. Ma küll ei kujuta ette, mis tööd see naine need 20a teinud on, et mees niimoodi peab küsima.

Osadel peredest on usaldus ja ühine raha. See tähendab näiteks, et kui sul pole, ma annan ja kui mul on pärast investeeringuid ja enne palgapäeva rahakotis vaid 1000, siis vahet pole, kust ma selle saan. Mees annab, pangast võtan…mina annan mehele…mis vahet seal on. Üks, ühine raha. Mina pakun ka mehele alati, kui palun tal turule minna, et kas annan sulle sula. Tal ei ole tavaliselt sula ja meie kodu ja turu vahele ei jää pangaautomaati.
Nii küüned enda poole pole meist abielus kumbki, et oleks ainult minu või sinu. On ühised säästud, on eraldi kinnisvara (enne abielu ja pärandused), on ühised investeeringud, on ühine kinnisvara, on eraldi investeeringud (lihtsalt kuna me eelistame erinevatesse asjadesse ka investeerida), aga jooksev raha on ju mõistagi meie ning ühine. Mis vahet on, kumma taskust tuleb see pagana lips, reis või kanakoib.

Tänitamise ennetamiseks ütlen, et ma teenin veidi rohkem kui mees.

+5
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

Inimene on u 20 a (!) olnud abielus ja tal ei ole piisavalt oma raha. Kahetsusväärne. Armastusega ei ole sellel küll midagi pistmist. Vaene mees, kes 20 a abielu järel peab üle kontrollima, ega naisel äkki rahast puudus ei ole. Ma küll ei kujuta ette, mis tööd see naine need 20a teinud on, et mees niimoodi peab küsima.

Osadel peredest on usaldus ja ühine raha. See tähendab näiteks, et kui sul pole, ma annan ja kui mul on pärast investeeringuid ja enne palgapäeva rahakotis vaid 1000, siis vahet pole, kust ma selle saan. Mees annab, pangast võtan…mina annan mehele…mis vahet seal on. Üks, ühine raha. Mina pakun ka mehele alati, kui palun tal turule minna, et kas annan sulle sula. Tal ei ole tavaliselt sula ja meie kodu ja turu vahele ei jää pangaautomaati.

Nii küüned enda poole pole meist abielus kumbki, et oleks ainult minu või sinu. On ühised säästud, on eraldi kinnisvara (enne abielu ja pärandused), on ühised investeeringud, on ühine kinnisvara, on eraldi investeeringud (lihtsalt kuna me eelistame erinevatesse asjadesse ka investeerida), aga jooksev raha on ju mõistagi meie ning ühine. Mis vahet on, kumma taskust tuleb see pagana lips, reis või kanakoib.

A miks siis mees enne puhkust küsib, et kas ta peab raha andma?

+5
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma lugesin, mees ei pea, vaid ise pakub. Armastav mees ikka muretseb kas naisel kõik hästi.

Ma TA ja küsiks nüüd vastupidi, et kuidas te naised ise näitate meestele oma armastust.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mees näitab oma tundeid tegudes, armatsedes ja selles, kuidas ta mind enda embuses hoiab voodis.

Selles, et ta kõnnib tänaval alati sõidutee pool, kannab poekotti, annab käe, kui kuskil ebatasasel pinnal kõnnime, on hooliv ja tähelepanelik.

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ilmselt umbes samal põhjusel, kui minu mees küsib, kui ma vihmaootuses ilmaga uksest väljun, et kallis, kas sul vihmavari on kaasas. Ta ei arva, et ma olen idioot, ta lihtsalt hoolitseb. Muidugi ta teab, et suudan osta vihmavarju ja suudan seda ka autosse viia, isegi avada suudan ja kokku panna ka. Ta lihtsalt hoolib.

Kui ükski mees pole sinult kunagi restoranis küsinud, et kallis, kas sa sooviksid ka veidi konjakit/šampanjat, siis ma mõistan sinu arusaamatust. Sa ei saagi aru, sest sinust pole nii hoolitud. Tavaliselt armastavad mehed kipuvad küsima ja mitte seepärast, et nad arvaks, et naine on loll nagu lauajalg ja ise ei oska konjakit tellida, vaid nad soovivad näiteks lihtsalt, et armastatud naisel oleks maksimaalselt mugav. Samal põhjusel küsivad nad ka näiteks, et kas sa sooviksid, et ma viin su autoga lennujaama ja tulen pärast vastu, aitan kohvrit veeretada ja sa ei pea pärast väsinud peaga hilisõhtusel saabumisel ise roolima.
Rahaküsimine tundub sulle naise lollikspidamine ja naise vaesuse tunnus, sest sa paraku ei tea, mida kõike teevad mehed armastatud naise pärast. Mis on ka selle lõime teemaks.

+13
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ilmselt umbes samal põhjusel, kui minu mees küsib, kui ma vihmaootuses ilmaga uksest väljun, et kallis, kas sul vihmavari on kaasas. Ta ei arva, et ma olen idioot, ta lihtsalt hoolitseb. Muidugi ta teab, et suudan osta vihmavarju ja suudan seda ka autosse viia, isegi avada suudan ja kokku panna ka. Ta lihtsalt hoolib.

Kui ükski mees pole sinult kunagi restoranis küsinud, et kallis, kas sa sooviksid ka veidi konjakit/šampanjat, siis ma mõistan sinu arusaamatust. Sa ei saagi aru, sest sinust pole nii hoolitud. Tavaliselt armastavad mehed kipuvad küsima ja mitte seepärast, et nad arvaks, et naine on loll nagu lauajalg ja ise ei oska konjakit tellida, vaid nad soovivad näiteks lihtsalt, et armastatud naisel oleks maksimaalselt mugav. Samal põhjusel küsivad nad ka näiteks, et kas sa sooviksid, et ma viin su autoga lennujaama ja tulen pärast vastu, aitan kohvrit veeretada ja sa ei pea pärast väsinud peaga hilisõhtusel saabumisel ise roolima.

Rahaküsimine tundub sulle naise lollikspidamine ja naise vaesuse tunnus, sest sa paraku ei tea, mida kõike teevad mehed armastatud naise pärast. Mis on ka selle lõime teemaks.

Ei, minult ei ole tõesti küsitud, kas ma “KA” tahan konjskit.

+1
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ei imesta. Minu käest on küll küsinud mu täiskarsklasest mees, kas ma (lisaks juba tellitule, st tähenduses: lisaks) soovin ka konjakit. Niisama ja küsimata ta tõesti mu ette jooke ei lajata. Kui ta ka ei oleks täiskarsklane ja jooks konjakit, on üsna normaalne küsida armastatud naiselt, kas naine soovib ka (tähenduses: samuti) konjakit või eelistab seekord näiteks midagi muud.

+1
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kui ükski mees pole sinult kunagi restoranis küsinud, et kallis, kas sa sooviksid ka veidi konjakit/šampanjat, siis ma mõistan sinu arusaamatust

Minu meelest on siin ju küll vahe. Esimesel juhul on mehel päris mõistlik eeldada, et ma taipan ise ka vihmavarju kaasa võtta, kui vajalikuks pean. Teisel juhul oleks päris opakas, kui mees arvaks, et küllap on mul konjak/šampus kotis kaasas. Selge, et kui alkoholikaarte on üksainus, siis ta pakub seda ka mulle.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

. Selge, et kui alkoholikaarte on üksainus, siis ta pakub seda ka mulle.

Ettepaneku korras on ikka päris tavaline, et mees küsib, kas naine tahaks ehk konjakit või kinost mööda jalutades küsib, kas naine sooviks kinno minna, kuigi ta teab, et naine teab, et kino on leiutatud ja restoranis konjakit on. Ei tea, kuidas teil, kuid mu mees küsib seda ka, kas ma hommikul kohvi tahan. Igal hommikul ma ei taha. Seepärast on normaalne, et küsib. Nagu konjakiga mingis eelmises näites. Ta ju ei telli mulle minult küsimata lauatäit manti.

+3
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Esimesel juhul on mehel päris mõistlik eeldada, et ma taipan ise ka vihmavarju kaasa võtta, kui vajalikuks pean

Njah, 99% naisi saab aknast välja vaadates aru, kas õues on udu või ei. Siiski ainult mõni Kägu pahandab, et kas mees siis peab teda lolliks, kui ütleb naisele, et täna võib ummikuid olla, udu on. Samad käod peavad ka imelikuks, kui mees julgeb iitsatadagi, et kas vihmavarju võtsid või et õues on väga suur tuul või ilus hommik täna /kas sa pead mind idioodiks, kes ise ei näe või????/ või et ma võin sulle sularaha anda igaks juhuks. Hapud viinamarjad vist.

+1
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ja mis sellel armastusega pistmist on? Minu mees toppis mulle raha uksest ja aknast, saatis aga reisidele jne, kui tal armuke oli.

+4
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Neid on palju. Viib tööle, muretseb, et mu kõht oleks täis, suvel haarab kaasa alati veepudeli, mu päikseprillid, kannab kaasas hädavajalikke esemeid, õpib lastega õhtul, ajab lendavad putukad välja, paneb vannivee käima, ootab mind magama, kui soe vesi ajutiselt ära võetakse, keedab mulle valmis pesuvee ja vajadusel aitab pesemisel, lükkab lund, pimedas bussi pealt tulles tuleb alati järele, hoolitseb meie koera ja kodu puhtuse eest ainuisikuliselt, kui vaja, teeb alati ukse lahti, mitte ei marsi ees minema, hommikuinimesena lastakse kauem magada kuni tegeleb lastega, hoiab silma peal sooduspakkumistel ja varustab kodu kohvi, hügieenitarvete jm vajalikuga nii, et alati on mitu pakki võtta ja mina ei pea kunagi muretsema, et pesugeel vm tarbeese on otsa saanud, võtab pakid automaadist välja.

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Eks see olegi rohkem tunda kui näha. Pole mingeid suuri sõnu ega tegusid, ongi igapäevased väikesed asjad. Küsimised, soovitused ja hoiatused, väikesed märkamised. Lihtsalt tead, et oled teisel  meeles ja mõtteis. Tuleb õhtul kaissu telekat vaatama. Ostab toitu, mis mulle maitseb, aga ta ise ei söö üldse. Võtab jalutuskäikude ajal käest kinni. Teeb pisikesi üllatusi. Tuleb vahel juurde ja kallistab sõnatult. Toob laste sünnipäevadel mulle lilli. 30-aastat abielu ja kui on tunne, et oled hoitud ja kaitstud, siis ma ei tea, kas seda just armastusena saab kirjeldada, aga väga hea on koos olla.

PS: mu mees töötab ka sularaha-automaadina. Kui vaja, küsin.

+7
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minu mees on tõsiselt kurb, sest et ma temalt liiga vähe soovin…

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ei imesta. Minu käest on küll küsinud mu täiskarsklasest mees, kas ma (lisaks juba tellitule, st tähenduses: lisaks) soovin ka konjakit. Niisama ja küsimata ta tõesti mu ette jooke ei lajata. Kui ta ka ei oleks täiskarsklane ja jooks konjakit, on üsna normaalne küsida armastatud naiselt, kas naine soovib ka (tähenduses: samuti) konjakit või eelistab seekord näiteks midagi muud.

Endiselt, ma oskan ise ettekandjalt alkoholi tellida. Ma ei pea ootama, kui mees mu käest küsib, kas mina KA konjaki tahan ja siis minu eest tellimuse esitab. Ma ei ole nii saamatu.

+1
-5
Please wait...

Postitas:
Kägu

Esimesel juhul on mehel päris mõistlik eeldada, et ma taipan ise ka vihmavarju kaasa võtta, kui vajalikuks pean

Njah, 99% naisi saab aknast välja vaadates aru, kas õues on udu või ei. Siiski ainult mõni Kägu pahandab, et kas mees siis peab teda lolliks, kui ütleb naisele, et täna võib ummikuid olla, udu on. Samad käod peavad ka imelikuks, kui mees julgeb iitsatadagi, et kas vihmavarju võtsid või et õues on väga suur tuul või ilus hommik täna /kas sa pead mind idioodiks, kes ise ei näe või????/ või et ma võin sulle sularaha anda igaks juhuks. Hapud viinamarjad vist.

Ei ole hapud viinanarjad, sa vist ei tunne mehi. Meest huvitab liiklus ja liiklusummik, sellest võib ta pikalt jahuda. Meest ei huvita naise vihmavari.

+1
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

Endiselt, ma oskan ise ettekandjalt alkoholi tellida. Ma ei pea ootama, kui mees mu käest küsib, kas mina KA konjaki tahan ja siis minu eest tellimuse esitab. Ma ei ole nii saamatu.

Mis sinu saamatus siia puutub? Ma oskan ka ise toitu ja jooke tellida,  endale ise mantli selga panna, oskan ise näha, kas maantee on libe, saan endale ise poest maitsvat toitu osta, ka lilli võin ise koju tuua. Autoga parandusse sõita oskan samuti. Mu mees teab seda ka. Just see ongi armas, kui ta ka küsib ja pakub ja märkab. Need väikesed asjad ju näitavadki hoolimist.

Meest huvitab liiklus ja liiklusummik, sellest võib ta pikalt jahuda. Meest ei huvita naise vihmavari.

Kui mees naisest tõesti hoolib, siis huvitab teda naise heaolu küll. Muidu ei saa ju mingil moel “armastuse välendamiseat” üldse rääkidagi. Ju siis seda armastust polegi, kui ainult enda peale mõtleb.

+4
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ja mis sellel armastusega pistmist on? Minu mees toppis mulle raha uksest ja aknast, saatis aga reisidele jne, kui tal armuke oli.

Teema oli, kuidas mees oma hoolimist näitab? Mees pidas armukest? No siis on selge, miks sul viinamarjad hapud on

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Sest ta tahab olla kindel, et mul on puhkusel maksimaalselt mugav. See ei tähenda, et ma seda raha vajan või mul endal pole.

P.S mida sa armastuses kibestunud naine siin teemas teed?

+1
-1
Please wait...

Näitan 30 postitust - vahemik 1 kuni 30 (kokku 53 )

Esileht Pereelu ja suhted Kuidas mehed näitavad välja, et armastavad?