Sest ta tahab olla kindel, et mul on puhkusel maksimaalselt mugav. See ei tähenda, et ma seda raha vajan või mul endal pole.
Mina nüüd ei saa aru (ei ole see ‘kibestunud’ naine). Kas mehe antud raha muudab naise puhkuse kuidagi mugavamaks kui naise enda raha, mida tal väidetavalt küllalt on ja mida ta juurde ei vaja? Et nagu valuutakursid on erinevad või midagi sellist?
See oleneb sellest, milline on mehe enda armastuse keel – ehk mida ta tõlgendab ise armastusavaldustena. Mõni mõõdab rahas, teine jällegi hoolitsemise ja teenindamisena. Kolmas külvab üle komplimentidega ja neljas tahaks andunult silma vaadata.
Eeldada, et armastav mees teeb üht või teist ja muidu ei armasta, on rumal.
Küsiti ju kuidas mehed näitavad välja seda. Kui keegi küsib konkreerselt sinu mehe kohta siis hakkadki arutama et “hmm mõned mehed on sellised ja mõned sellised”? Küsiti konkreetselt sinu mehe kohta.
Et siis saaks minna oma mehe kallal tänitama, et perekooli kägude mehed teevad üht või teist?
Et siis saaks minna oma mehe kallal tänitama, et perekooli kägude mehed teevad üht või teist?
Kui sul on mehega väga hea suhe, mis pagana pärast peaks kägude jutu peale temaga tänitama hakkama? Aga noh, kui kellelgi on kalduvus tänitada ja seda ka tihedalt teeb, vaevalt talle mees ka vabatahtlikult armastust väljendab.
Kui sul on mehega väga hea suhe, mis pagana pärast peaks kägude jutu peale temaga tänitama hakkama? Aga noh, kui kellelgi on kalduvus tänitada ja seda ka tihedalt teeb, vaevalt talle mees ka vabatahtlikult armastust väljendab.
Kui sul on mehega hea ja armastav suhe, siis sa ei tule foorumisse pärima, kuidas kellegi teise mees käitub. Selliseid asju tehakse ikka pigem (kasvõi esialgu oma peas) võrdlemise eesmärgil.
+2
-1
Please wait...
Postitas:
Kägu
16.09.2023 22:59
Ma armunud mees ja TA algataja. Tahtsin teada kuidas mehed näitavad välja armastust naistele.
Mulle endale tundub, et tahaks tegudes midagi teha. Siis tahaks, et naisel hea oleks. Muidugi ütleks seda talle ka välja, et ma armastan sind ja muid sõnu mida tunnen tema vastu, kingiks vabast tahtest lilli ka muul ajal kui, et naistepäeval peab.
Ma armunud mees ja TA algataja. Tahtsin teada kuidas mehed näitavad välja armastust naistele.
Mulle endale tundub, et tahaks tegudes midagi teha. Siis tahaks, et naisel hea oleks. Muidugi ütleks seda talle ka välja, et ma armastan sind ja muid sõnu mida tunnen tema vastu, kingiks vabast tahtest lilli ka muul ajal kui, et naistepäeval peab.
Tegudes? Hoia elamine korras, pese nõud ära. Ma oleks hetkel väga õnnelik, kui mees peseks linnusita sknal ära ja triigiks pesu ära (aga ta on mugavalt nädalavahetusel võistlustel ja hoopis tema tuleb puhtasse koju ja triigitud linade vahele).
+2
-2
Please wait...
Postitas:
Kägu
17.09.2023 10:21
Vaata, teemaalgataja. Mis ma öelda tahtsin, ongi see, et kuna inimeste armastsue keeled on erinevad, siis võib sinu armastatu pidada armastuse näitamiseks hoopis midagi muud kui sina. Viimane kommentaar näitab selgelt, et kommenteerija ootaks teeneid, samas mõni teine naine ootaks, et võistlustelt tuldaks koju lillede ja kingitustega. Kolmas tahaks hoopis kaissu pugeda ja seksida.
Räägi naisega ja küsi tema käest, millal ja kuidas tunneb tema end hoitud ja armastatuna.
Vaata, teemaalgataja. Mis ma öelda tahtsin, ongi see, et kuna inimeste armastsue keeled on erinevad, siis võib sinu armastatu pidada armastuse näitamiseks hoopis midagi muud kui sina. Viimane kommentaar näitab selgelt, et kommenteerija ootaks teeneid, samas mõni teine naine ootaks, et võistlustelt tuldaks koju lillede ja kingitustega. Kolmas tahaks hoopis kaissu pugeda ja seksida.
Räägi naisega ja küsi tema käest, millal ja kuidas tunneb tema end hoitud ja armastatuna.
Ma ei oota teeneid, krt. See on ka mehe kodu, tema aken samuti ja tema magab voodis puhaste triigitud linade vahel.
+3
0
Please wait...
Postitas:
Kägu
17.09.2023 16:55
No aga ise sa tõid ju needsamad asjad välja.. Krt 🙂 Ehk kui sa ootad, et mees läbi selliste asjade sulle armastust näitaks, siis nimetataksegi seda armastuse keelte teoorias teeneteks 🙂
No aga ise sa tõid ju needsamad asjad välja.. Krt Ehk kui sa ootad, et mees läbi selliste asjade sulle armastust näitaks, siis nimetataksegi seda armastuse keelte teoorias teeneteks
Ma räägin eesti keeles. Mitte mingi raamatuteooria keeles.
0
-1
Please wait...
Postitas:
Kägu
17.09.2023 18:24
Okei, aga siiski seostasid sa ise kodutöid armastusega sinu vastu. Ja siis pragad, et krt võtaks, tema kodu ka.. Kaks eraldiseisvat juttu ju täiesti.
Tegudes? Hoia elamine korras, pese nõud ära. Ma oleks hetkel väga õnnelik, kui mees peseks linnusita sknal ära ja triigiks pesu ära (aga ta on mugavalt nädalavahetusel võistlustel ja hoopis tema tuleb puhtasse koju ja triigitud linade vahele).
No vat, ma fantaseerin, et kui ma mehena sind armastaks, siis ma tahaks, et sa oleks õnnelik.
Ma teeks neid töid ka, aga linu ma eriti ei viitsiks triikida, kannataksin ilma ära. Või viiks kuskile pesumajja.
Arvan, et kuna ma ei oska su mõtteid lugeda, siis oleks hea kui annaksid oma soovidest teada. Ära muidugi kohe looda, et tegutsema hakkan, varu natuke kannatust. Mõnda asja pean peas läbi mõtlema või sinuga arutama.
A see tüüp on loonud juba mitmeid teemasid, kus siis käib nautimas, kuidas naised üksteise kõride kallale lähevad, sest väärtushinnangud erinevad. Kui ongi armunud, siis ihaleb distantsilt.
Jajah. Tooks sõnades kuu ja tähed taevast alla, aga kui asi reaalseks läheb, siis triikimine on liig mis liig, et kaaslase soovidega arvestada.
Ma nõustun sinuga. Reaalis võib asi minna natuke teisiti.
Aga kui reaalselt vaja triikida, siis triigiks ka. Ma mehena ise enda jaoks ei triigiks. Teeks nii, et lapiks kokku, siis istuks peal mõnda aega. Ei tee nalja. Pesumaja on ju ka variant ikkagi.
A see tüüp on loonud juba mitmeid teemasid, kus siis käib nautimas, kuidas naised üksteise kõride kallale lähevad, sest väärtushinnangud erinevad. Kui ongi armunud, siis ihaleb distantsilt.
Ma arvan end olema see tüüp kellest kirjutad. Olen ka tähele pannud, et minnakse kuskil vaidelema. Ma ise poleks selle peale tulnud, et selleks teemat annan.
Armunud olen küll. Teemad ja jutt siis ka vastavalt sellele mis südamel ja mida tunnen. Ma ise imestan ka mida tundeid ja emotsioone on tekkinud või valla pääsenud.
Võimalik, et ma siis oma jutuga trigerdan teisi kes vajavad mingit “õppetundi” ja mul sama.
0
0
Please wait...
Postitas:
Kägu
17.09.2023 20:21
Mu mees peseb nõusid ja koristab kodu, aga see ei ole sellest, et ta mind armastab, vaid et ta tahab kodus puhtust hoida, elab ju ise ka siin.. 😀
aga armastust kuidas näitab? Ta on suur hellitaja olnud terve suhte aeg, st kallistab, suudleb, puudutab, kaisutab – kui need asjad kaoksid ära, siis vist arvaksin, et midagi on mäda, et ei armasta mind enam. õhtuti diivanil oleme 80% ajast kaisus. et pigem sellist füüsilist kehakeelt kasutab 🙂
aga armastust kuidas näitab? Ta on suur hellitaja olnud terve suhte aeg, st kallistab, suudleb, puudutab, kaisutab – kui need asjad kaoksid ära, siis vist arvaksin, et midagi on mäda, et ei armasta mind enam. õhtuti diivanil oleme 80% ajast kaisus. et pigem sellist füüsilist kehakeelt kasutab
Lisan veel, et eriti meeldib mulle diivanil kaisus olles see, kui ta näppudega läbi aluspükste mu kliitorit silitab.
0
0
Please wait...
Postitas:
Kägu
18.09.2023 14:05
Minu mees nädal aega lähetusel ja tagasi tulles kallistas mind kaua kaua ja mitu korda järjest ja ütles, et “mul oli sinu järele nii suur igatsus” ja ei tahtnud kallistades lahti lasta.
Minu mees nädal aega lähetusel ja tagasi tulles kallistas mind kaua kaua ja mitu korda järjest ja ütles, et “mul oli sinu järele nii suur igatsus” ja ei tahtnud kallistades lahti lasta.
See küll eriti hea märk ei ole. Kingituse tõi ka?
Muidugi, mees kallistab kõvasti ja kohe on kahtlane 😀
0
0
Please wait...
Postitas:
Kägu
19.09.2023 09:26
Mina olen üks nendest, kes päevade alates kõhuvalust krõnksu tõmbub ja umbes üheks päevaks invaliidistub. Mees tavaliselt küsib esimese asjana, kas sul on olemas, kõik mis vaja. Üks kord ei olnud, uhas poodi, enne tegi vajalikust tootepakendist pilti, aga riiuli ees ei saanud ikka muhvigi aru ja lasi müüjal pildi järgi kätte näidata. See on sihuke väike tavaline ja tühine asi tegelikult, aga kuna ma olen varem näinud ka sellist meest, kes tõmbas nina vingu,ütles et võta tabletti siis ja soovitas arsti juurde minna, et too katkise naise ära parandaks, siis noh…
Eks muid asju ole ikka ka, aga kuidagi see küsimus koostöös minu hormoonidega vajalikul hetkel on minu jaoks märgilise tähendusega.
See küll eriti hea märk ei ole. Kingituse tõi ka?
Muidugi, mees kallistab kõvasti ja kohe on kahtlane 😀
Loe – kallistas kaua ja mitu korda järjest ja ütles, kuidas naise järele suur igatsus oli. Niimoodi käitub mees, kellel on olnud üheöösuhe. Armunud teisesse ei ole, aga seksis teisega ja vbl veidi hinges kripeldab. Tekibki emotsioon, et issand, kuidas ma ikka oma naist igatsen ja armastan, tema on ikka kõige parem.