Esileht Kodunurk Kuidas päästa ahvileivapuud?

Näitan 9 postitust - vahemik 1 kuni 9 (kokku 9 )

Teema: Kuidas päästa ahvileivapuud?

Postitas:
Kägu

Olen nii õnnetu. Mul on aastaid olnud väga suur ja ilus ahvileivapuu, kogu aeg ühes kohas kasvanud. Nüüd viimaste nädalatega lihtsalt kukuvad rohelised osad küljest. Lehed, või noh, see roheline osa on ilus, ei krimpsus, ei kollakas, aga varred lähevad lihtsalt ühest kohast pehmeks ja kukuvad koos rohelise tutiga maha. Järgi ongi veel peaaegu ainult tüved (mitmeharuline), mõni üksik roheline tutt ka. Nutt tuleb peale, kui vaatan. Kas keegi teab, milles võib viga olla ja kas saab teda veel päästa. Olen tänulik iga mõtte eest.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

RE: Kuidas päästa ahvileivapuud?

Võtad ühe tervema haru, mis pole pehme ja paned mulda.
http://www.toataimed.eu/?m=taimed&taim=168

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

kastsid arvatavasti üle. ka liigne kuumus teeb liiga. pane jah üks varre ülemine ots mulda, peaks uuesti minema kasvama. muld peaks olema liivasegune.

0
0
Please wait...

Postitas:
mannika

Kui tegemist on tõesti üle kastmisega siis las kuivab kohe mitu nädalat-minul aitas ja juba on jälle elu sees ja uued lehed tulemas.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kabbi

Ma pakun ka, et kastsid üle, uuri seda tüve alt, ega pole mädanema hakanud, kui juba mädaneb siis lõika ülevalt niipalju kui saad maha ja pane mulda. Kui ei mädane, lase kuivada.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ülekastmise puhul on soovitatud kohe ka uude mulda istutada. Kõlab küll ülekastmise moodi, ise sain ka niimoodi väiksematest puudest lahti 🙁

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

kasutan teemat ja kysin, et kui tihti teei siis neid kastatae?

endal on 2 puud ja kastan yle nädala, aga on ka jäänud 3 nädalat vahele… kas ja kui öige see kastmisviis on? kas suvel peaks iga nädal kastma v veel suurema vahega, korra kuus nt? mulle tuldub, et need puud just nagu meie suves nö talvituvad ja talvel siis nö elavad

P.S minu puud u.15 a vanad. kui vanad on teie puud?

0
0
Please wait...

Postitas:
Kabbi

No mina kastan nii kuidas meelde tuleb, peale ühe puu mädanema minekut ikak harva. Tavaliselt siis kui alumised lehed natuke sellisteks nö nätsadeks muutuvad, siis tahab juua saada, kastan nii 3 nädala tagant ma arvan 🙂

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ohsaissand. Ma unustasin oma ahvileivapuu õue.. viisin suvel grillinurka ja nüüd on paks lumi maas. Seal pole midagi enam päästa. Teemaalgatajale aga soovitan samuti kohest ümberistutamist.

0
0
Please wait...

Näitan 9 postitust - vahemik 1 kuni 9 (kokku 9 )

Esileht Kodunurk Kuidas päästa ahvileivapuud?

See teema on suletud ja siia ei saa postitada uusi vastuseid.