RE: Kuidas raha kätte saada
[small]Kägu kirjutas:[/small]
[tsitaat]Jube kuidas siin naised räägivad .Kas endal häbi lugeda ei hakka. ja neil on terve persetäis ülalpeetavaid,ja kogu palga saavad ikka kätte:))
Lisaks sellised värdjad vahetavad nii sagedasti töökohti, et kui kinnipidamiste leht töökohta jõuab, siis on jobu juba töölt lahkunud. Samuti on neil neid kinnipidamislehti tavaliselt terve pakk(bussitrahvid, laenuvõlad, vargused jne.) Kui ise ükspäev ilma oma mehest olete 10 aastat nooremale naisele ja kasvatate näiteks üksi lapsi[/tsitaat]
kas kivi tabas petist, mida muidu kiunud??
Mina olen naine, olen viitsinud koolis käia, elukutse omandada, abielus ei ole olnudki, ei ole kunagi mehe kulul elanud, ei ole petnud ega varastanud, olen lapse üksi suureks kasvatanud. Olen suutnud iseenda tööga soetada kaks kinnisvara millest ühte välja üürin ja ka korra sellise värdja otsa olen sattunud.
Miks sina pead mehe kulu elama ja üürileandjaid petma?? Miks sina tööd teha ei viitsi ega taha?
Miks sa kiunud sõnade kallal, miks sa ei suuda sõnade taga mõtet näha?
Miks sul selliselt elada HÄBI ei ole?
Kasutaja on kirjutanud teemasse 5 korda. Täpsemalt 26.01 11:12; 26.01 21:09; 26.01 21:15; 27.01 15:02; 27.01 22:06;