Mulle on hakanud hirmu tekitama see Vooglaiu kamp, kes jultunult Eesti riiki mõnitab. Mees on sisuliselt töötu ja tegeleb aina vanulike ja vihaõhutavate posituste tegemisega ning erinevate osapoolte kohtusse kaebamisega koroonapiirangute pärast. Mis te arvate, kui kaugele need meeleavaldused ja meeletu vihkamine, mida Vooglaid ja Markus Järvi viljelevad, viia võivad?
Eesti riigi lipu ründamine ja politsei pidev mõnitamine on ikka väga räige. Ja ainus põhjus selleks, kui nende juttu kuulata, on valitsuse seadustega inimeste diskrimineerimine vaktsineerituse alusel! Lausa uskumatu. Vaid kriminaalid mõnitavad politseiametnikke, kes koroonareeglitest kinni pidamist kontrollides teevad vaid oma tööd. Samuti ei ole Eesti kaugeltki ainus riik, kus vaktsineerimata täiskasvanud inimesed ei saa avalikest üritustest osa võtta, vaid pea kogu maailmas on koroonapiirangud ja riigid survestavad inimesi vaktsineerima. Seepärast tundub loogikavastane, et Vooglaid nii väga vihkab just Eesti riiki koroonapasside ja piirangute pärast ning aina soiub mingist apartheidivalitsusest. Nii saaks ju kõiki Lääne-Euroopa riikide valitsusi apartheidivalitsuseks nimetada. Näiteks Prantsusmaal ka ei saa praeguse seisuga negatiivse testiga vaktsineerimata inimene kuhugi sisse jne.
Ma ei ole üldse patriootlik inimene, oma pea kolmekümne eluaasta jooksul ei ole ühtegi Eesti riigipüha tähistanud, paraadi ei ole mitte kordagi vaadanud, laulupeol ei ole kunagi käinud, isamaaliste laulude sõnu ei tea üldse (ähmaselt tean vaid paari pealkirja). Isegi Eesti hümni viis ei ole mul enam meeles, kuna pole pidanud seda pea 15 aastat kordagi kaasa laulma. Eesti kirjanike raamatuid lugesin vaid koolis kohustuslikus korras. Meelelahutus (filmid, muusika), mida tarbin, on kõik välismaist päritolu. Kui ISEGI mulle, kellele natsionalism täiesti vastuvõetamatu on, hakkab Vooglaiu õhutamine, et inimesed hakkaksid Eesti riiki vihkama, hakkab vastu, siis peab olema küll asi päris hull.