Teema: Kuidas saada ITK ämmaemandatega ühendust
Mul on ämmaemand Maila Teramees, aga kui end rasedusega arvele võtsin, ei andnud ta visiidi lõpus mulle ühtegi kontakti, kuidas teda kätte saan.
Kas keegi teab, mismoodi see süsteem ITK s toimib? Helistan mingil üldnumbril ja nad ühendavad või kuidas?
Kirjutasin täna e-kirja, aga sellele mingit vastust pole saabunud.
Meilile vastamine võibki aega võtta.
Mulle pandi on rasedapassi tagakaanele kleeps telefoninumbritega (naistearst ja ämmaemand). Äkki on sul ka? Helistades saab reeglina kiiremini vastuse, meilile võid vastust oodata päeva või paar
Helistamisega on see probleem, et kui arst/õde/ämmaemand pole konkreetset aega andnud, siis võib juhtuda, et ei saa teda ka helistades kätte. Kõigil on oma töö – vastuvõtud, protseduurid, valved jne. Sulle ju ka ei meeldiks, kui sinuga tegelemise ajal keegi teine helistab ja sind nö. ootele pannakse.
Meilile on tõepoolest kindlam kirjutada – vastus võib küll aega võtta, aga vastaja saab seda teha omale sobival vabal hetkel – isegi laupäeva õhtul kodust, kui ta ise nii otsustab.
Ja kui on kiire probleem, siis on kõige kindlam ikkagi kohale minna erakorralisse vastuvõttu. Natuke surfamist ITK koduleheküljel ja täiesti avalikud on ka valveämmaemanda number: 53080874 ja eelpoolnimetatud number.
Sa pead olema sisse logitud, et vastata selle teemale.