Mehe enesehinnanguga pole siin mingit seost. Tema enesehinnang ei lange sellest kui ma orgasmi ei saa. Ja mis sul minu meesmökust, ära muretse teiste inimeste pärast. Mine seksi või midagi.
Normaalse mehe jaoks siiski on siin seos enesehinnanguga. Arvan, et enamikele meestele mõjub enesehinnangut tõstvalt, kui ta näeb, kuidas suudab oma naise orgasmist väänlema panna. Mölakast meest see muidugi ei huvita – ta vaatab vaid seda, et oma paugu lahti saab. Kuidas naisel on, ei ole tähtis. Noh nii, nagu siin eespool see nõme mees kirjutas.
Minu meest näiteks kõige rohkem just see erutabki, kui näeb, kuidas ta on minu pöördesse ajanud. See erutab teda kohe silmnähtavalt. No ja eks see mõjub ta enesehinnangule ka hästi. Aga eks on mul ka mõnikord niimoodi, et pole isu või tuju ning siis ma ei saa. Aga mehele siis just nii ütlengi, et täna ma ei saanud. Mis seal siis imelikku või häbiväärset on? Miks seda valetama peaks ja orgasmi teesklema peaks?
Kui sina aga oled see, kes ei ole mehega mitte kunagi orgasmi saanud, siis seda hullem on su valetamine. Mehe arvates on teil kõik korras ja sellepärast ta ei muudagi oma seksuaalses käitumises midagi. Ja sina istud terve elu ilma orgasmita, muudkui valetad, aga samal ajal kannatad. Ei tundu kuigi meeldiv ja rahuldustpakkuv suhe.