Ma ütlesin, et iga naine korra elus teeselnud. Ma ei öelnud, et ma praeguse partneriga teesklen. Kui sa raiud, et sa pole kunagi elus teeselnud, siis sa valetad. Miks peab anonüümses foorumis iseendale valetama, on su enda probleem. Et sa täiesti peksad mõnda naist, et need teesklevad, on kah mingi peaprobleem. Su enda salasüünekad, et ikka sul mehega polegi nii hea ja lased tal pideval ennast seksida, kuigi sa midagi ei saa? Vähemalt teeskleja mees arvab, et ta naisel on hea, su mees laseb edasi, teades, et sa midagi ei saa
Millest selline kindel veendumus ja teadmine, et iga naine on korra elus teeselnud? Mina ei ole! Täiesti kindlasti! Ja olen veendunud, et selliseid naisi on veel väga palju. Ja arvamus, et ma valetan, on lihtsalt jabur! No tõepoolest, miks peaks anonüümses foorumis sellist asja valetama? Sinu arvates on ilmvõimatu, et mõni naine ei teeskle? Kui ma tahaksin valetada, siis oleksin kirjutanud hoopis, et mina saan alati ja igast vahekorrast orgasmi. Oleks palju uhkemalt kõlanud, kui vaid tühine väide, et ma ei teeskle.
Mina ei ole kedagi peksnud, vaid ma ei mõista ega toeta arvamust, et teesklemine on igati ok. Kui tahad, siis võib mul muidugi pea probleem olla. Aga sinul on jälle teesklemise ja valetamise probleem. Sinu raevukas reaktsioon muidugi viitab sellele, et sul on seksi teemal tõsisem probleem ja siis püüad seda välja elada teiste peal, kelle elu tundub sinu omast selles osas parem. Püüame aru saada, see on üsna loomulik reaktsioon!
Sinu kommentaari kaks viimast lauset… Ma ei saagi aru, kas oled purjuspäi selle kirjutanud või oled tõesti vihast nii pimestatud, et ei suuda kontrollida, mida kokku kirjutad.