Esileht Ilu ja tervis Kuidas saada tupeseenest lahti.

Näitan 30 postitust - vahemik 31 kuni 60 (kokku 100 )

Teema: Kuidas saada tupeseenest lahti.

Postitas:
Kägu

(kui partneri peal on valget nö pudi näha)

See meenutab tegelikult kodujuustu.

Kas see oli väga oluline täiendus “pudile”? 🙂

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mis mõttes? See on küll üliveider arvamusavaldus.

Miks? Meie peres näiteks kulub aasta kohta mõlemat max 100g.

Sa ei ei teadvusta endale, et olete erandid?

+4
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Miks? Meie peres näiteks kulub aasta kohta mõlemat max 100g.

kahju siis teie perest. Ei mingeid kooke tähtpäevaks, ahjusooja kaneelisaia, pannkooke moosiga, magustoite… Ei mingeid hoidiseid, moosi, marinaade…

Või siis ostad kõik selle poest ja jätad seal oleva suhkru-jahu oma arvestusest välja?

+10
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Aga ära sööda seda seent nisu, suhkru jm üleliigse süsivesikuga. Keeldu mõned nädalad pitsast, saiakestest, veinist, limonaadidest, sõõrikutest, pastast, pudrust jne ja läheb paremaks. Abiks ka paastumine või poolpaast. Pole mingeid ravimeid vaja…

St ravimeid on ainult siis vaja, kui kangesti edasi tahad seda kräppi süüa ja juua. Aga ega need ravimid ei pruugi siis ka aidata.

+1
-7
Please wait...

Postitas:
Kägu

St sellest seenest ei saagi lahti, seda ongi igalpool – aga kui sa teda toidad, siis ta hakkab vohama ja läheb keskkond tasakaalust välja. See, mis kipitama jne ajab, arvatavasti ei ole seen ise, vaid see, mida ta toidust aretab (nagu hambaaukude puhulgi).

0
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

kahju siis teie perest. Ei mingeid kooke tähtpäevaks, ahjusooja kaneelisaia, pannkooke moosiga, magustoite… Ei mingeid hoidiseid, moosi, marinaade…

Väkk.

+2
-10
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina sain oma kroonilisest seenest lahti peale seda, kui mehest lahku läksin.  Kestis mul see eelnevalt juba 2a. Igapäevane seks mõjus vist nii. Nüüd olen juba 10+a seenevaba olnud.

Multigyn või mingi taolise nimega geel oli mul ainus, mis leevendas neid seene aegu.

+2
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina sain oma kroonilisest seenest lahti peale seda, kui mehest lahku läksin.

Seen on esimene tõestus, et mees paneb kõrvalt.

+3
-8
Please wait...

Postitas:
Kägu

Või oli suhkruhaige, nõrk immuunsus. Meestel esineb ka seent.

0
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

30a tagasi soovitasid isegi günekoloogid sel juhul kasutada maitsestamata jogurtiga immutatud tampooni. kusjuures leevendas tõesti.

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

30a tagasi soovitasid isegi günekoloogid sel juhul kasutada maitsestamata jogurtiga immutatud tampooni. kusjuures leevendas tõesti.

No milleks vaeva näha, kui arst saab retsepti väljastada.  Ja partneri ravi kaasneb loomulikult ja eks nad ise teavad, mida oma armukestele ytlevad. Enamus nagunii vaikib maha.

+3
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina sain oma kroonilisest seenest lahti peale seda, kui mehest lahku läksin. Kestis mul see eelnevalt juba 2a. Igapäevane seks mõjus vist nii. Nüüd olen juba 10+a seenevaba olnud.

Multigyn või mingi taolise nimega geel oli mul ainus, mis leevendas neid seene aegu.

10 aastat tsölibaadis?

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Tupeseen ei ole ju ometi suguhaigus. Mis meeste “partneritest” te räägite..

+1
-7
Please wait...

Postitas:
Kägu

Tupeseen ei teki khm, pärmist, nagu siin väidetakse, vaid teiste inimeste ebasobivatest bakteritest. Mõnikord on ka allergiline reakstsioon mehe spermale ehk proteiinile.

Ehk naine võib end segi ravida või näljutada, kui mees toob endiselt teiste naiste baktereid naisele, jääbki seen igaveseks.

+3
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ehk naine võib end segi ravida või näljutada, kui mees toob endiselt teiste naiste baktereid naisele, jääbki seen igaveseks.

Seen pole bakter. Põhikooli baasteadmised.

Meestel esineb samuti seent ilma kõrvalt panemata ja võivad ka seda naistele edasi kanda.seen

+3
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Tupeseen ei teki khm, pärmist, nagu siin väidetakse, vaid teiste inimeste ebasobivatest bakteritest. Mõnikord on ka allergiline reakstsioon mehe spermale ehk proteiinile.

Sina oled küll asjast üisut valesti aru saanud.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

VALE!
Candida ehk pärmseen, mis tuppeseent mõjutab on iga inimese normaalses mikroflooras. Nagu iga asjaga – tasakaal peab paigas olema. Pärmseen toitub suhkrust/süsivesikutest ja on pigem nö elustiilihaigus – ehk jah, vale toitumisega on võimalik seent toita, mis tupe mikrofloora ja PH tasakaalu paigast lööb ja seen lihtsalt hakkab vohama ja tekivad haigused. Täpselt sama moodi on võimalik tupe PH tasakaalust lüüa nii haiguse, pesemisvahendite jmt-ga. Jah – seks, liigne hõõrdumine, kondoomid, libestid jmt võivad anda samuti tõuke (inimesed on erineva tundlikusega) tupe PH tasakaalust välja löömiseks ja oleneb inimese tervislikust seisundist, et kas ja kui kiirelt keha suudab ise tasakaalu tagasi minna. SP ongi olemas nii oovuvlid kui geelid, mis lihtsalt tupe PH ja “head” mikrofloorat toetavad. Lisaks suukaudne piimhappebakterid (mis tõttu need maitsetamata jogurti ja keefiri tampoonid võisid mõjuda kuna sisaldavad piimhappebaktereid – tänapäeval ei tasu seda enam proovida siiski).

Seedetraktis on see sama pärmseen vajalik. Lisaks võib see sama seen ka nt kõõma põhjustada.

Suvaline link, mis esimesena leidsin, aga siin on see ära seletatud https://ecosh.ee/parmseen-candida-albicansi/

Pärmseene haigused on nö tänapäeval suht aladiagnoositud, samas ei tea palju seda varasemalt levis. Aga nagu öeldud – palju on seotud elustiili ja toitumisega, mis seda pärmseent üle toidavad. Samas igasugu lisanditega tarvitamisega mis lubavad igasugu seene poolt põhjustatud haigustest priiks saada peab ka ettevaatlikult suhtuma. Samas aga olen ka lugenud arstide lugusid, kus lahangul inimene seda seent täis on – ehk pidevalt toites võibki nö organismi suht “üle” võtta.

+5
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mul lõi tupeseen välja raseduse ajal, kirjutasin ämmakale e-maili ja sain kohe digiretsepti. Rohu nime ei mäleta, aga kuur kestis 3 päeva ja mõjus kohe. Ei olnud mingit aluspükste keetmist. Ühesõnaga soovitan mitte kannatada ja koduste vahenditega eksperimente teha, vaid kas naistearstilt või perearstilt retsept küsida kohe. Ei pea läbivaatust ja analüüse tegema, arst saab kirjeldusestki aru, et tegu seenega.

+3
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

no ma maadlesin ka neli kuud jutti sellega, jõudsin ära kasutada nii arsti poolt kirjutatud klotrimasooliküünlad, kaks satsi canesteni küünalt ja kaks korda diflazoni (toimeaine Fluconazolum), lõpuks see hobusekogus siis mõjus ka (ptüi 3x), viimase põntsu seenele pani diflazon, aga olin juba ikka täitsa meeleheitel küll vahepeal. käsimüügikraam osutus veel etemakski kui retseptikas. pesunuustikuid ostsin küll uusi, aga muud midagi ära ei visanud ja menüüd ka ei muutnud.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Vaevalt täiskasvanud inimesed suhkrut ja jahu söövad.

Oehh! Hakkab jälle peale!

+5
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Tupeseen ei teki khm, pärmist, nagu siin väidetakse, vaid teiste inimeste ebasobivatest bakteritest. Mõnikord on ka allergiline reakstsioon mehe spermale ehk proteiinile. Ehk naine võib end segi ravida või näljutada, kui mees toob endiselt teiste naiste baktereid naisele, jääbki seen igaveseks.

Palun ära räägi lollusi. Kandidoos võib olla ka imikutel ja tittede seesama suusoor on samuti just nimelt kandidoos. Ei söö nad pärmi ega seksi, see on keha mikrofloora. Sama nahaseenega.

Kandidoos – Inimene.ee 

+4
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Tupeseen ei teki khm, pärmist, nagu siin väidetakse, vaid teiste inimeste ebasobivatest bakteritest.

Midagi tobedamat annab välja mõelda. Seen tekib bakterist… Anna abi.

+2
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Tupeseen ei teki khm, pärmist, nagu siin väidetakse, vaid teiste inimeste ebasobivatest bakteritest.

Midagi tobedamat annab välja mõelda. Seen tekib bakterist… Anna abi.

Sõnastuse asi, aga päris vale see ju ka pole. (Võõras) bakter võib tupe PH-d ja mikrofloorat piisavalt häirida, et seen saab vohada.

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

(Võõras) bakter võib tupe PH-d ja mikrofloorat piisavalt häirida, et seen saab vohada.

Siis on see bakteriaalne vaginoos.

+1
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

(Võõras) bakter võib tupe PH-d ja mikrofloorat piisavalt häirida, et seen saab vohada.

Siis on see bakteriaalne vaginoos.

Ei ole! Bakter võib tupe mikroflooria paigast lüüa aga ise mitte ellu jääda, vaid võimust võtab ikka tasakaalust välja löödud ph tõttu seen.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Sain paikse ravi: küünlad, kreem ja siis 6 kuud 1 kapsel kuus suukaudselt. Aitas.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina sain oma kroonilisest seenest lahti peale seda, kui mehest lahku läksin. Kestis mul see eelnevalt juba 2a. Igapäevane seks mõjus vist nii. Nüüd olen juba 10+a seenevaba olnud.

10 aastat tsölibaadis?

Ei, üldse mitte. Teiste partneritega pole seda probleemi ette tulnud enam.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Näita tupeseenele kärbseseent, äkki ehmatab end kangeks ja laseb varvast

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Tasub meeles pidada, et kandidoos ei ole sugulisel teel leviv haigus.

+3
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Viska kõik vana aluspesu ära.

Sellel küll mingisugust mõtet ei ole, pestud aluspesult sa küll mingit uut seent ei saa. Pigem võivad ärritada kunstmaterjalid, pesuained vms.

+1
0
Please wait...

Näitan 30 postitust - vahemik 31 kuni 60 (kokku 100 )

Esileht Ilu ja tervis Kuidas saada tupeseenest lahti.