Naahh, ma olin totaalselt “What’s the fuck?” ja siis mees selgitas, et ta on suur humanitaar ja aitab tütarlast elus õigete valikute tegemisel. 🙂
Ehk siis lased mehel otsustada nii armukese kui sinu elu üle, sest mees aitab sindki õigete valikute tegemisel ja ühiselt sündinud otsused, ka armukest pidada, on ok… kui teile sobib, minul pole selle vastu. Ma ei mõista, aga olen tolerast
ei saanudki, mees ise tunnistas üles. Oli märke (üldsegi mitte selliseid klassikalisi – et oleks enda eest rohkem hoolitsema hakanud vms), aga nende järgi ei oleks ikkagi asjale pihta saanud. Pool aastat kestis see suhe, siis mees tunnistas üles, ütles, et ei suuda enam valetada, palus andestust. See naine ikka väga tugevalt soovis, et mees tema juurde tuleks, kui mees asja üles tunnistas – siis hakkas pidevalt helistama, varem seda ei olnud (ahsoo, mees hakkas üha rohkem koeraga jalutamas käima, ilmselt siis räägiti omavahel) . väga raske ja valus aeg oli, käisime pereterapeudi juures ning saime oma suhted korda ja suhted muutusid palju paremaks kui enne (olime 10 aastat abielus ja tõesti, rohkem nagu harjumisest elasime koos) – see jama pani uuesti sädemed lendama, just siis kui tekkis mõlemas tunne, et me võime üksteist kaotada – see pani meid veelgi rohkem üksteist armastama. tegelikult olen sellele naisele isegi tänulik, nii kummaline kui see ka ei tundu. Saime veel teise lapse pärast seda ja oleme hõbepulmad ära tähistanud.
Taolisi teemasid lugedes alati mõtlen, et kes päriselt siia nõu annab, pärast loevad seda armukesed ja hakkavad neid nippe siin kõrva taha panema. Jummel.
Armukesed teavad neid nippe niikuinii, kuidas end kas mehe naise eest varjata või kuidas end hästi esile tõsta. Varjata ju on vaja, kui ta on ise ka abielus ning armukesesuhe on kokkulepitult salajane ning nii tahetakse see ka jätta. Teinekord õnnestub aastakümneid. Kui armukestepaar tark on…ja nad teinekord on.
Võimalik, aga mina tunnen inimesi hästi, st ma sõbrannasid ei soovi, aga kui keegi naine küsib, et kas x või n on tema mehest huvitatud, ikka võin analüüsida ja aidata leida need pot. Armukesed üles.
Taolisi teemasid lugedes alati mõtlen, et kes päriselt siia nõu annab, pärast loevad seda armukesed ja hakkavad neid nippe siin kõrva taha panema. Jummel.
Miks? Et naisele salamisi “märke” edastada?
No paljud armukesed tahavad meest endale, siis hakkavad susima.
+1
-1
Please wait...
Postitas:
Kägu
01.09.2023 15:49
Ja sest tuleb arvestada, et enamasti otsib naine meest või tahab meelega suhteid lõhkuda, hikjem astub edasi uue abielumehe juurde, harva otsib naine ainult seksi.
…. Mina olen seda elus kahelt mulle kõvasti külge löönud mehelt küsinud….
Ma kogenematu mehena sooviks teada kuidas külge lüüakse naistele. Sooviks armukest, päriselt ka. Aga ei oska külge lüüa ja kust neid naisi leiab. Tööl kodu vahet liikudes ei leia.
Jaa, õige. Minu eksmees oleks tahtnud varjata, aga armuke tahtis väga, et ma teada saaks.
Vaata, tihti on lugu nii, et mees pole seksinud armukesega. Ehk siis arvesta ka naistega, kes õõnestavad enne armukeseks saamist. Seda üritangi teema teise kommiga vihjata.
Meie ei tea, kes aastate jooksul on perekooli lugejaks tulnud. Ka armukeseks soovijad võivad siia sattuda juhuslikult nagu me kõik.
0
-3
Please wait...
Postitas:
Kägu
01.09.2023 16:17
Ja kui nemad haistavad, et abikaasa istub foorumis. Jah, kes ütleb, et nad ei hakka meest püüdma sel ajal. Vähem foorumit. Rohkem meest. Muretsege kõik oma meeste pärast.
Kui sa küsid, kas tal on armuke, siis läheb üle võlli endast välja ja hakkab sind süüdistama. Oled hull, armukade, ahistaja, täiesti peast segi ja üldse on sul endal armuke. Reaktsioon on selline, et ei vasta, vaid hakkab sind süüdistama.
Kui sa küsid, kas tal on armuke, siis läheb üle võlli endast välja ja hakkab sind süüdistama. Oled hull, armukade, ahistaja, täiesti peast segi ja üldse on sul endal armuke. Reaktsioon on selline, et ei vasta, vaid hakkab sind süüdistama.
Mul oli ka nii
Ja mina mõtlesin, et ainult mul oli kodus selline isend. No ei saa ma sellest aru miks on nii raske tunnistada.
Mu tuttav naine oli 20 aastat endast mõni aasta vanema mehe armuke. Vahele ei jäänud. Mõned aastad tagasi tutvusid ja armusid mehe pojaga, temaga elavad koos, mees siis 22 aastat noorem. Vot on elu. Nende peresisesed koosviibimised on kindlasti hästi vahvad. Kui see lugu ikka tõsi on…
Ma olen kunagi viibinud ühel sünnipäeval, mis toimus maakodus. Oli ka saun. Uskuge või mitte, ma olin laval koos paari mehega ja oli ka üks noor naine seal laval. Üks meestest oli selle ühe naise äiapapa. Rahvas lahkus lavalt, ma jäin pisut kauemaks ning kui pesuruumi jõudsin, siis sai minia parasjagu äiapapalt kotte taha. Sipsaki sipsaki. Läksin vaikselt lavaruumi tagasi, ei soovinud neid segada. Pärastpoole istusime koos sauna eesruumis ja jõime õlut. Seltskonnas siis ka minia, äiapapa ja tema poeg, kes oli siis selle minia mees. Kõik ajasid sõbralikult juttu:)
No ei saa ma sellest aru miks on nii raske tunnistada.
Raske on tunnistada seetõttu, et enamasti inimesed on mingiks vanuseks loonud juba mugava elu. Ankur on pandud paika ja ei soovita ega taheta seda muuta, mis on ka mõistetav. Inimestel on mitu soovi alati ja neid soove pole võimalik rahuldada selliselt, et kõik osapooled oleksid rahul. Leppida aga paljud ei suuda, see tuleb välja eri aspektides. Kes ei suuda loobuda alkost, kes ei suuda loobuda toidust, kes ei suuda loobuda armukestest jne.
Jah, aga sa oled mees, sest selliselt kirjuta naine. Saan aru, et sinu fetish on vana-mees-noor-naine noor-mees-vana-naine, aga kas see teema on õige koht selleks? Ei tea.
Keegi tõi sisse teema, et mingi naine pidas alguses isa ja siis poega. Ma siis rääkisin, et saab ka vastupidi. Isa ja poeg saavad mõlemad ühte ja sama naist sipsutada. Pärast joovad koos õlut, nagu poleks miskit olnud. Armukese teema see otseselt jah ei ole, lihtsalt lugu tuli meelde.
ei saanudki, mees ise tunnistas üles. Oli märke (üldsegi mitte selliseid klassikalisi – et oleks enda eest rohkem hoolitsema hakanud vms), aga nende järgi ei oleks ikkagi asjale pihta saanud. Pool aastat kestis see suhe, siis mees tunnistas üles, ütles, et ei suuda enam valetada, palus andestust. See naine ikka väga tugevalt soovis, et mees tema juurde tuleks, kui mees asja üles tunnistas – siis hakkas pidevalt helistama, varem seda ei olnud (ahsoo, mees hakkas üha rohkem koeraga jalutamas käima, ilmselt siis räägiti omavahel) . väga raske ja valus aeg oli, käisime pereterapeudi juures ning saime oma suhted korda ja suhted muutusid palju paremaks kui enne (olime 10 aastat abielus ja tõesti, rohkem nagu harjumisest elasime koos) – see jama pani uuesti sädemed lendama, just siis kui tekkis mõlemas tunne, et me võime üksteist kaotada – see pani meid veelgi rohkem üksteist armastama. tegelikult olen sellele naisele isegi tänulik, nii kummaline kui see ka ei tundu. Saime veel teise lapse pärast seda ja oleme hõbepulmad ära tähistanud.
Et siis nagu, sa jätkasid kooselu sellise mehega? Ja olid veel õnnelikum ja armunum kui enne?
On ikka kummalisi inimesi olemas!
+5
-1
Please wait...
Postitas:
Kägu
02.09.2023 09:00
Sisetunne hakkab tööle naisel tavaliselt, sest ta on märganud mehe juures mingit imelikku muudatust, millele seletust anda ei oska. Aga üldiselt siin nimetatud asjad – välimuse eest hoolitsemine, mobiili peitmine, alguses on ta rohkem tähelepanelik, siis aga hakkab tüli norima. Kui sekselu olnud seni rahuldav, siis nüüd mees voodis pigem väsinud, ei taha seksida jms.
Kui Eestis on armuke, siis see tuleb üsna ruttu välja – keegi näeb kedagi kuskil jms.
Minu jaoks on armukese pidamine või armukeseks olemine ikka väga igav asi.
…. Mina olen seda elus kahelt mulle kõvasti külge löönud mehelt küsinud….
Ma kogenematu mehena sooviks teada kuidas külge lüüakse naistele. Sooviks armukest, päriselt ka. Aga ei oska külge lüüa ja kust neid naisi leiab. Tööl kodu vahet liikudes ei leia.
Mehi ja naisi leiab töölt, sõprade kaudu, hobiringidest. Muidugi ka baarist, klubist, internetist ja soovi korral isegi raamatukogust. Mina tutvusin oma elu armastusega näiteks turuväravas, kus mina püüdsin kassipoega osta. Mul oli kõik kodus kassipojaks valmis ja soov kindel, aga turuväravasse sattusin too päev juhuslikult, soovides arbuusi osta. Seega polnud kandepuuri kaasas. Seal pakuti kassipoegi. Võtan. Minu elu armastus kõndis aga mööda, jäi vaatama ja pakkus, et annab mulle oma salli, kuhu kiisupoeg pakkida, et oleks turvalisem teda koju viia.
+4
0
Please wait...
Postitas:
Kägu
02.09.2023 12:49
Oleneb, kas mees on armukesse ka armunud või käib niisama lustimas. Kui on armunud, siis on kohe näha.
Siis oled abiellunud rumala valetajast argpüksiga. Mina olen seda elus kahelt mulle kõvasti külge löönud mehelt küsinud, et kas tal oleks keegi teine ka, kui me astuksime suhtesse. Mõlemad ütlesid otse, et jah, neil on üks suhe, mida kavatsevad edasi pidada ja kui mina olen nõus, nad ei varja meie shtet ka eelmise eest. Normaalsed mehed, veidi litsakad, aga ausad, selles mõttes mehelikud. Mitte mingid meesnuudlid.
😀
Ilmselgelt oli nendel meestel sinust suva, sest kallile inimesele ei räägita, kuna kardetakse inimest kaotada.
😀 Ilmselgelt oli nendel meestel sinust suva, sest kallile inimesele ei räägita, kuna kardetakse inimest kaotada.
Mina arvan sama, et ainult mingile suva trollile öeldakse niimoodi välja, et mul on jah siin teine suhe veel ja kavatsen seda ka edasi pidada. Siis isegi pole eriti soovi sellise naisega magada, kuna ei vaevuta isegi teesklema, et tema vastus või otsus kuidagi huvitaks. Õudne. Ja see naine nimetab seda mehelikkuseks ja kiidab takka.
Vastus siis sellele väitele, et nagu kõik mehed eitaks ja valetaks. Ei 🙂 Järelikult on valelik tross valitud endale ja lisaks mehe süüdistamisele tasuks endal peeglisse vaadata.
Appi, kui rumal sa oled! Kui sa oleksid mingi valemiga nende naine olnud, poleks nad sulle mitte midagi rääkinud.
Siis oled abiellunud rumala valetajast argpüksiga. Mina olen seda elus kahelt mulle kõvasti külge löönud mehelt küsinud, et kas tal oleks keegi teine ka, kui me astuksime suhtesse. Mõlemad ütlesid otse, et jah, neil on üks suhe, mida kavatsevad edasi pidada ja kui mina olen nõus, nad ei varja meie shtet ka eelmise eest. Normaalsed mehed, veidi litsakad, aga ausad, selles mõttes mehelikud. Mitte mingid meesnuudlid.
😀
Ilmselgelt oli nendel meestel sinust suva, sest kallile inimesele ei räägita, kuna kardetakse inimest kaotada.
Ei, väike sõber. Armastatud inimest ei peteta. Armastav mees hoiab riista pükstes.
Ja kui tõesti on nuga kõril või uimastavad tilgad joogi sees, siis see armastav mees räägib puhtalt süümepiinadest oma naisele ära. Ta pole nii loll. Ta saab aru, et 95% see petmine tuleb välja ja vot SIIS on ta armastatust ilma.
Sinu loogika on siis see, et mehelikud ja tasrgad, ausad mehed petavad, kuna abikaasa on nii kallis? Pärast seda varjavad oma igat petmist, sest on nii targad ja mehelikud ja nii väga armastavad oma elukaaslast? Ajupesu kõrgeimal tasemel tehtud sulle.