Ei, väike sõber. Armastatud inimest ei peteta. Armastav mees hoiab riista pükstes. Ja kui tõesti on nuga kõril või uimastavad tilgad joogi sees, siis see armastav mees räägib puhtalt süümepiinadest oma naisele ära. Ta pole nii loll. Ta saab aru, et 95% see petmine tuleb välja ja vot SIIS on ta armastatust ilma.
Jeerum, kui naiivne. Armastusel ei ole petmisega mitte mingit seost. Petetakse armastatud naisi ja petetakse siinusuguseid, kellest mehel savi on.
Sinu loogika on siis see, et mehelikud ja tasrgad, ausad mehed petavad, kuna abikaasa on nii kallis? Pärast seda varjavad oma igat petmist, sest on nii targad ja mehelikud ja nii väga armastavad oma elukaaslast? Ajupesu kõrgeimal tasemel tehtud sulle.
Petavad, sest tahavad vaheldust. Mõni lihtsalt ei suudagi monogaamne olla. Varjavad loomulikult oma petmist, ega petja soov pole lahku minna vaid kahest mollist korraga süüa.
Ei, minule pole mingit ajupesu tehtud, kindlasti olen suhetes oluliselt sinust targem, kes sa siin jorutad, kui 16-aastane, kel mingit kogemust pole.
Seda sipsutamist poeg tõesti ei näinud. Kas äial ja minial oli see esimene või juba mitmes kord, pagan seda teab.
0
0
Please wait...
Postitas:
Kägu
03.09.2023 15:24
Mina sain nii aru kui mees enam yhestki lubadusest kinni ei pidanud (ka laste ees) ja muutus järjest närvilisemaks. Kui lastega lõpuks välja kolisime, sain teada, et oli yhe armukesega lausa lapse saanud. Lisaks kuulsin veel, et samal ajal oli tal veel neid naisi pàris mitu. Täna ei jõua ennast ära kiita, et sellise juurest minema sai.
Mees edukas ja kena, mesise jutuga ja nii need naised sinna lõksu langevad….
Mina sain nii aru kui mees enam yhestki lubadusest kinni ei pidanud (ka laste ees) ja muutus järjest närvilisemaks. Kui lastega lõpuks välja kolisime, sain teada, et oli yhe armukesega lausa lapse saanud. Lisaks kuulsin veel, et samal ajal oli tal veel neid naisi pàris mitu. Täna ei jõua ennast ära kiita, et sellise juurest minema sai.
Mees edukas ja kena, mesise jutuga ja nii need naised sinna lõksu langevad….
Mu sõbranna sai oma mehega pere kolmanda lapse. Samal aastal sai mees kahe armukesega veel kaks last. Suurem osa meestest petavad, vähesed jäävad vahele.
Ei, väike sõber. Armastatud inimest ei peteta. Armastav mees hoiab riista pükstes.
Ja kui tõesti on nuga kõril või uimastavad tilgad joogi sees, siis see armastav mees räägib puhtalt süümepiinadest oma naisele ära. Ta pole nii loll. Ta saab aru, et 95% see petmine tuleb välja ja vot SIIS on ta armastatust ilma.
Muidu võiks sinuga isegi nõustuda, aga su stiil ja pöördumine (väike sõber) on lihtsalt nii vastik.
Ja kui tõesti on nuga kõril või uimastavad tilgad joogi sees, siis see armastav mees räägib puhtalt süümepiinadest oma naisele ära. Ta pole nii loll. Ta saab aru, et 95% see petmine tuleb välja ja vot SIIS on ta armastatust ilma.
Ole normaalne. Enamik petmisi ei tule mitte kunagi välja.
Võimalik, aga mina tunnen inimesi hästi, st ma sõbrannasid ei soovi, aga kui keegi naine küsib, et kas x või n on tema mehest huvitatud, ikka võin analüüsida ja aidata leida need pot. Armukesed üles.
Kõva Sherlock oled siis omaarust. 😀 Tõesti kujutadki ette, et mehe suvalisi naissoost tuttavaid “analüüsides” leiad armukesekandidaadi? Sinusugused nurgapsühholoogid- inimestetundjad on üks ülinaljakas seltskond. Sellised põlveotsas Miss Marple’id. 🤠
Isegi Tarot kaardid annavad täpsema tulemuse, kui sinu “analüüsid”.
Kõva Sherlock oled siis omaarust. 😀 Tõesti kujutadki ette, et mehe suvalisi naissoost tuttavaid “analüüsides” leiad armukesekandidaadi? Sinusugused nurgapsühholoogid- inimestetundjad on üks ülinaljakas seltskond. Sellised põlveotsas Miss Marple’id. 🤠 Isegi Tarot kaardid annavad täpsema tulemuse, kui sinu “analüüsid”.
Inimene, kel sõpru pole, ei tunne mitte kedagi.
0
-2
Please wait...
Postitas:
Kägu
03.09.2023 22:41
Ma ei oska sellele täpselt vastata, aga mul on olnud pika abielu jooksul probleeme, et mõni teine abielumees on minusse armunud ja paaril korral on sellest ebameeldiv teema sõpruskonnas üles kerkinud. Ei ole mul suhet olnud ega ole vastanud ühegi tunnetele, aga kui mehe naine hakkab uurima ja jälgima, siis see ei ole just parem olukord.
Arvan, et lihtsat sekssuhet on märksa lihtsam varjata kui seda, et ollakse teisesse naisesse armunud.
Kõva Sherlock oled siis omaarust. 😀 Tõesti kujutadki ette, et mehe suvalisi naissoost tuttavaid “analüüsides” leiad armukesekandidaadi? Sinusugused nurgapsühholoogid- inimestetundjad on üks ülinaljakas seltskond. Sellised põlveotsas Miss Marple’id. 🤠
Isegi Tarot kaardid annavad täpsema tulemuse, kui sinu “analüüsid”.
Väga hea video, ma arvan, et kui teda kuulad, siis endal ka klapib nii mõnigi nägemus. Ta muide rääkis ka sellest, miks sotsiaalmeedia ajastul on hea petta. Või kuidas mees enam müslit ei ostnud ja sellest sai naine aru, et fuck.
Mu sõbranna sai oma mehega pere kolmanda lapse. Samal aastal sai mees kahe armukesega veel kaks last. Suurem osa meestest petavad, vähesed jäävad vahele.
Kotid kummuti sahtli vahele ja laulab kõik ise ette
Sa pane endal midagi sahtli vahele.
0
-1
Please wait...
Postitas:
Kägu
04.09.2023 18:54
Teema küsimus: kuidas aru saada.
Arvan, et ma ei soovi oletada, kahelda, analüüsida midagi umbes ja siis kogu selles jamas elada. Nüüd selles vanuses enam mitte. Ja miks peaksin? Muid muresid elus piisavat inimestel, et OLETADA ja ARU SAADA oma peas, kui teine eitab, ja sul kaheldes võivad lihtsalt hirmud paisuda suuremaks ja et enam ei tea, kas ja mis on õige või vale.
Petise asi on öelda mehe kombel tõde välja, mitte naine ei pea oma elu raiskama mingile lollile mängule. Kui on mees nii ara verega, et teeb ja salgab. Kui armuke on sama arg, siis kuidas naine saaks kindla peale asjast teada? Ehku peale asju ei saa ajada. Loodame siis selle peale, et meheks oleks truu ja lojaalne mees ja kui on see, kes korraldab linnujahti, et siis oleks vähemalt julge ja aus.
+3
-1
Please wait...
Postitas:
Kägu
04.09.2023 20:53
Kui ausalt rääkida, siis ma teema algataja ja mehena tegin selle teema, et teada saada kuidas naised saavad teada kui mul oleks armuke.
Armukest mul pole, aga armunud olen.
Mis ma siis nüüd teen? See ei ole nii, et vajutan nuppu ja läheb mööda.
Kas naised saavad sellest aru, et mees on armunud teise?
Kui ausalt rääkida, siis ma teema algataja ja mehena tegin selle teema, et teada saada kuidas naised saavad teada kui mul oleks armuke.
Armukest mul pole, aga armunud olen.
Mis ma siis nüüd teen? See ei ole nii, et vajutan nuppu ja läheb mööda.
Kas naised saavad sellest aru, et mees on armunud teise?
Minusse on abielumees armunud, tema naine sai esimesel nädalal aru, et ta mees on armunud. Mina seda küsima ei läinud kuidas aga armunud inimese tunneb ilmselt kaugelt ära, eriti silmadest ja olekust. Kui kaua koos elada siis ei ole raske aru saada kui teise mõtted on mujal. Armumine ei kesta kaua, kui suhe armastuseks läheb, siis see on kindlasti kõigile osapooltele raske.
Kui Eestis on armuke, siis see tuleb üsna ruttu välja – keegi näeb kedagi kuskil jms.
mul on viimased pool aastat imelikud tundmused, aga minu mehe käimised ja tutvusringkond on minu omast väga erinev. ma ei saaks kunagi teada. kui just kogemata, kuidagi tänaval neile peale ei satuks. see tõenäosus on väga väike.
mul on viimased pool aastat imelikud tundmused, aga minu mehe käimised ja tutvusringkond on minu omast väga erinev. ma ei saaks kunagi teada. kui just kogemata, kuidagi tänaval neile peale ei satuks. see tõenäosus on väga väike.
Pane autosse salvestaja.
Selle eest võid saada süüdistuse ebaseadusliku jälitamise eest.
Petmine on halb. Aga mees, kes (miinimum) kolme naisega korraga seksides kummi ei kasuta, on suisa idioot?! Naised ka paremad pole. Petmine jääb ajast-aega, aga uskusin, et soovimatud lapsed on vähemalt nõukaaegne minevik. Kui vahendeid saada polnud
Mis mõttes soovimatud? Kõik kolm naist said ikka soovitud lapsed. Oma naine petmist ei kahtlustanud, teised arvasid olevat ainuke ja et mees tuleb nende juurde ära.
0
-2
Please wait...
Postitas:
Kägu
05.09.2023 15:38
teised arvasid olevat ainuke ja et mees tuleb nende juurde ära.
Kui sa arvad, et oled ainuke, kustkohast see mees siis “ära” peaks tulema?
Mõttetu naiivne jutt. Isegi see nn oma naine teadis nagunii, et ta pole ainuke. Väärt mees muidugi, sellist tahaks kohe oma silmaga näha.
Kui sa arvad, et oled ainuke, kustkohast see mees siis “ära” peaks tulema? Mõttetu naiivne jutt. Isegi see nn oma naine teadis nagunii, et ta pole ainuke. Väärt mees muidugi, sellist tahaks kohe oma silmaga näha.
Ainuke armuke. Oma kodust ära loomulikult. Nii, nagu need mehed alati armukestele räägivad,
Ei, oma naine ei teadnud midagi, vastasel juhul poleks ta teadasaamise päeval seda meest maha jätnud.