Esileht Pereelu ja suhted Kuidas sru saada, et on mehel armuke?

Näitan 28 postitust - vahemik 91 kuni 118 (kokku 118 )

Teema: Kuidas sru saada, et on mehel armuke?

Postitas:
Kägu

Ei peagi nuppu vajutama, armumine läheb ise mööda, nii paar-kolm kuud võtab kui ise asja takka ei õhuta. Kõik muu on sinu enda teadlik valik ja otsus.

No ma siis ilmselt õhutan ise takka. Miski 4 * kolm kuud kestnud.

Kui mölemapoolne armumine, siis võibolla küll 2-3 kuud.

Mul sellist õnne pole olnud.

Ilmselt oled kuldse kuu selga mõelnud oma armumisobjektile. Niimoodi võib end lõputult marineerida omas mahlas.

+3
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

No ma siis ilmselt õhutan ise takka. Miski 4 * kolm kuud kestnud. Kui mölemapoolne armumine, siis võibolla küll 2-3 kuud. Mul sellist õnne pole olnud.

Kuidas on võimalik ühepoolselt armuda?

+1
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

No ma esialgu su küsimuse peale hakkasin mõtlema, et kui ei saa siis kas nimetatakse seda teisiti.

Mida võiks nimetada kui mul tekkisid tugevad tunded teise vastu. Tekkis igatsus, ei saa silmi temalt ära, tahad temaga rääkida, ta on koguaeg peas, mõtetes, hakkasin nägema tal on ilusaid silmad, silmavaade, naeratus kõnnak, panema tähele temas kõike. Mis seljas, mis soeng, tema nägu, kael, selg, õlad, käed, jalad, pepu, milline hääl, liigutused, iseloom. Hommikul tõustes esimene asi mis meenub on tema ja õhtul magama jäädes mõtled temale. Ehk hakkas täiega meeldima nii, et enam paremat ei ole olemas. Netist otsisin tema kohta ja pilte. Mis tähtkuju ja kas võiks kokku sobida.
Roosad prillid ees. Midagi veel, aga need jätan ütlemata.

Ühepoolne, siis kui teisele midagi ei ütle, ta ei tea midagi mu tunnetest. Ja temal pole minu vastu tundeid või vähemalt ma nii arvan teadvat.

+3
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Perekooli kägu demonstreerib jälle oma piiratust? Ei saa aru, mida tähendab väljend “ühepoolne armumine”?

+6
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Perekooli kägu demonstreerib jälle oma piiratust? Ei saa aru, mida tähendab väljend “ühepoolne armumine”?

Väljendit oskan lugeda. Reaalses elus ei kujuta ette. Päris pika elu elanud ja pole ette tulnud.

+1
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

Väljendit oskan lugeda. Reaalses elus ei kujuta ette. Päris pika elu elanud ja pole ette tulnud.

Mul siiani vastupidi. Reaalselt pole kahepoolset ette tulnud.
Näen küll et kaks inimest on armunud ja mõtlen, et kuidas neil küll see on õnnestunud.

Pidi nii olema, et sarnased tõmbavad teineteist või oli see vastupidi.

Või kaks armuvad teineteisesse põhjusega, et midagi õppida või vastupidi, üks armub teine mitte, et sellest siis õppida?

+1
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

See käib nii – näiteks oled teismeline ja armud filminäitlejasse. Oled ise ja üksi armunud ja teine poole sellest ei tea ega saagi teda. Näide kaks: oled armunud töökaaslasesse või naabrisse. Vahet pole, kas oled suhtes või vaba, sa oled armunud ja seda armumispobjektile ei ütle ega anna ka muul moel teada. Eriti, kui teine on suhtes ja sina oled suhtes ja sa ei soovi probleeme või/ning sa näed, et teine sind ei märkagi, on õnnelik ja tegus ning ei teagi et sa üldse olemas kuskil oled või mida tunned. Lühidalt – hoiad oma mis tahes armumise ainult enda teada.

Ja kui keegi armub  teise, siis ükskõik, kas sa jooksed seda oma armumisobjektile kuulutama kohe või mingi aja peale, on väike tõenäosus, et see inimene ka sinu vastu midagi tunneb või et sa üldse talle meeldidki.
Kes ei mäletaks teismeeast teemasid, kus keegi meeldis väga, aga mitte kunagi sinule tähelepanu ei pööranud, ole nii armunud, kui tahes?

+6
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ja kui keegi armub  teise, siis ükskõik, kas sa jooksed seda oma armumisobjektile kuulutama kohe või mingi aja peale, on väike tõenäosus, et see inimene ka sinu vastu midagi tunneb või et sa üldse talle meeldidki.

Jeerum. Mul terve elu ainult nii olnud, et tunded on vastastikused.

Mingisse võõrasse ei saa ju ometi armuda, ei kujuta ette, et armuks mingisse filminäitlejasse, hahhaaa.

+1
-5
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ja kui keegi armub teise, siis ükskõik, kas sa jooksed seda oma armumisobjektile kuulutama kohe või mingi aja peale, on väike tõenäosus, et see inimene ka sinu vastu midagi tunneb või et sa üldse talle meeldidki.

Jeerum. Mul terve elu ainult nii olnud, et tunded on vastastikused.

Mingisse võõrasse ei saa ju ometi armuda, ei kujuta ette, et armuks mingisse filminäitlejasse, hahhaaa.

13-14 aastane võib vabalt armuda kuulsusesse, ühepoolselt.
Ja sul on tegelt vedanud, et kõik sinu armumised on alati olnud kahepoolsed ja et kui armud, siis sellesse, kes meeldib ja et tema ka kohe sinusse armub. See on vähestel nii. Siis pead olema hoopis õnnelik, et sinu elus on see nii olnud ja see peaks sind mõistvaks ja õnnelikuks tegema. Mitte puiseks ja sarkastiliseks.

+9
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

13-14 aastane võib vabalt armuda kuulsusesse, ühepoolselt. Ja sul on tegelt vedanud, et kõik sinu armumised on alati olnud kahepoolsed ja et kui armud, siis sellesse, kes meeldib ja et tema ka kohe sinusse armub. See on vähestel nii. Siis pead olema hoopis õnnelik, et sinu elus on see nii olnud ja see peaks sind mõistvaks ja õnnelikuks tegema. Mitte puiseks ja sarkastiliseks.

Aga siinse foorumi kontingent pole 13-14 aastased.

+1
-5
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kes ei mäletaks teismeeast teemasid, kus keegi meeldis väga, aga mitte kunagi sinule tähelepanu ei pööranud, ole nii armunud, kui tahes?

See oli nii valus. Oi kus sai nutetud, et lemmik poiss ei tulnud tantsima võtma.

+3
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

See oli nii valus. Oi kus sai nutetud, et lemmik poiss ei tulnud tantsima võtma.

:O Päriselt pole peale nutmise midagi muud teha? Ma nutan, kui keegi sureb, kui keegi teeb loomadele või väetitele liiga, kui on filmis mõni ilus hetk. Aga mõne mehe pärast? 😀 come on, mehi maailm täis.

+2
-9
Please wait...
Kommentaarist on juba teavitatud
Postitas:
Kägu

No näed, aga mina nutsin. Nüüd pole küll juba 25.a mingi mehe pärast nutnud.

+4
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma ei nutnud, ma lõin selle klassi popima poisi klassi popimalt tüdrukult lihtsalt üle ja me olime teineteisele esimesed armastused.

+2
-8
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minu armumise objekt ei olnud üldse kõige popim, aga mulle ta nii meeldis. Nii tahtsin, et ta mind märkaks ja tantsima võtaks. Olin siis 14.

+4
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minu armumise objekt ei olnud üldse kõige popim, aga mulle ta nii meeldis. Nii tahtsin, et ta mind märkaks ja tantsima võtaks. Olin siis 14.

Ja miks sa teda ise tantsima ei võtnud? Hei, kas tantsida tahad?

+1
-7
Please wait...

Postitas:
Kägu

:O Päriselt pole peale nutmise midagi muud teha? Ma nutan, kui keegi sureb, kui keegi teeb loomadele või väetitele liiga, kui on filmis mõni ilus hetk. Aga mõne mehe pärast? 😀 come on, mehi maailm täis.

Nii huvitav lugeda, et mõni inimene ei olegi teismeline olnud ega mitte kunagi surmast vähemtähtsamate asjade pärast kurvastanud. Sa ilmselt ei ole ka laps kunagi olnud. Või kui olid, siis vähemalt ei nutnud sa kunagi lapsena (välja arvatud kellegi surma pärast).

Normaalsed inimesed tunnevad emotsioone igas vanuses. Ka täiskasvanuna võib mõni inimene oma armastatu kaotamise pärast silmad peast nutta.

+10
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Aga siinse foorumi kontingent pole 13-14 aastased.

Täiskasvanuna võib ka vabalt armuda ühepoolselt.

Lõpeta nüüd see oma nõmeduse demonstreerimine – et sa ei saa aru, mis tähendab ühepoolselt armumine. Nagu sa isegi ütled – siinse foorumi kontingent on täiskasvanud. Ja täiskasvanu võiks siiski sellise väljendi tähendust teada.

+7
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Aga mõne mehe pärast? 😀 come on, mehi maailm täis.

Mina mehena nutsin küll ühe naise pärast mõnikord. Naisi võib maailm täis olla, aga teist sellist naist mitte, kellesse armunud olen.

+7
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Lõpeta nüüd see oma nõmeduse demonstreerimine – et sa ei saa aru, mis tähendab ühepoolselt armumine. Nagu sa isegi ütled – siinse foorumi kontingent on täiskasvanud. Ja täiskasvanu võiks siiski sellise väljendi tähendust teada.

Nagu ma ütlesin, väljendi tähendust tean, aga kogenud pole. Armumiseks lendavad ikka vastastikused sädemed.

+2
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

Nagu ma ütlesin, väljendi tähendust tean, aga kogenud pole. Armumiseks lendavad ikka vastastikused sädemed.

Nojah, kui sina pole kogenud, siis ei saa sellist asja olemas olla.

+5
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Aastal 1983 ei võtnud tüdrukud ise poisse tantsima.

+4
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Nii see oli jah. Kas nii ka oli, et ise ei läinud tantsima kellegiga kes kutsus, st andsid korvi?

Mulle anti korvi mitmel korral. Eks ta sisemiselt päris valus oli küll. Tuli teine kes kutsus tantsima, siis mindi kohe. Tegin küll näo, et mis siis ikka, aga ilmselt tekitas see minus midagi, et ma siiani ei julge  naisi tantsima kutsuda.  Kutsunud olen, aga mitte eriti neid naisi kes väga mulle meeldivad. Ikka on hirm sees, et ütleb ära, või kui tulebki, siis on tunne, et tuli vastumeelselt, aga parema meelega ei oleks tulnud.  Et lihtsam on mitte tantsima võttagi.

Ja nüüd kui keegi naine meeldibki, siis ei julge seda ka talle öelda ja ma ei mäletagi, et ma oleks kellelegi naisele seda öelnud.

Ja kui olen ära armunud, siis veelvähem ma julgen sellest rääkida. Armastusest ja tunnetest ma isegi ei kujuta ettegi mismoodi ma seda päriselt teeks.

+1
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

1. Nii see oli jah. Kas nii ka oli, et ise ei läinud tantsima kellegiga kes kutsus, st andsid korvi?

Mulle anti korvi mitmel korral. Eks ta sisemiselt päris valus oli küll. Tuli teine kes kutsus tantsima, siis mindi kohe. Tegin küll näo, et mis siis ikka, aga ilmselt tekitas see minus midagi, et ma siiani ei julge naisi tantsima kutsuda. Kutsunud olen, aga mitte eriti neid naisi kes väga mulle meeldivad. Ikka on hirm sees, et ütleb ära, või kui tulebki, siis on tunne, et tuli vastumeelselt, aga parema meelega ei oleks tulnud. Et lihtsam on mitte tantsima võttagi.

Ja nüüd kui keegi naine meeldibki, siis ei julge seda ka talle öelda ja ma ei mäletagi, et ma oleks kellelegi naisele seda öelnud.

Ja kui olen ära armunud, siis veelvähem ma julgen sellest rääkida. Armastusest ja tunnetest ma isegi ei kujuta ettegi mismoodi ma seda päriselt teeks.

Tõeline eesti mees ikka. Ära igaks juhuks otsa ka vaata, äkki mõni hammustab

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Tõeline eesti mees ikka. Ära igaks juhuks otsa ka vaata, äkki mõni hammustab

Otsa olen vaadanud, aga ei naerata, muidu arvab, et äkki meeldib mulle.

Ja nii ka paljud ilusad naised ilma meheta, nagu siin foorumis ilusjasalenaine kirjutas.

Ja ma ise seda probleemi teadvustan, et on, aga midagi teha ei oska.

Aga olete tähele pannud, et purjus peaga pole suurt probleemi.

Enamus mehed peol purjus. Ilma ei lähe suurt keegi tantsima võtma.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Teema veits nagu ãra keeranud pole või?

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ühepoolne ehk vastuseta armastus on sügavalt emotsionaalne ja sageli valus kogemus, kus ühel inimesel on romantilised või kiindumuslikud tunded kellegi vastu, kes ei vasta neile tunnetele samamoodi või võib-olla üldse mitte. Inimeste emotsioonide ja suhete vallas on see tõepoolest võimalik ja üsna tavaline. Seda võiks kirjeldada järgmiselt:

1. Ühepoolne pühendumine. Vastutuseta armastust iseloomustavad inimese tugevad ja püsivad romantilised tunded kellegi vastu, kes ei jaga samal tasemel kiindumust või huvi. Seda iseloomustab sageli emotsionaalsete investeeringute tasakaalustamatus.

2. Lootus ja pettumus: need, kes kogevad õnnetut armastust, loodavad sageli, et nende tunnetele vastatakse, isegi kui nad seisavad silmitsi korduva tagasilükkamise või ükskõiksusega. See lootus võib viia korduvate pettumuste tsükliteni.

3. Igatsus ja kannatused: armunud inimene võib kogeda sügavat igatsust ja kannatusi oma tunnete vastastikuse olemuse tõttu. See igatsus võib avalduda kurbuse, pettumuse või isegi südamevaluna.

4. Idealiseerimine: mõnel juhul võib armunud inimene idealiseerida oma kiindumuse objekti, nähes teda läbi roosade prillide ja omistades neile omadusi, mis ei pruugi olla täiesti täpsed.

5. Vastamata küsimused: vastamata armastus võib jätta armastava inimese südamerahu ja vastusteta. Nad võivad imestada, miks nende tunnetele ei vastata, mis põhjustab enesekindlust ja ebakindlust.

6. Edasiliikumise raskused: õnnetu armastusest lahti laskmine võib olla uskumatult keeruline. Emotsionaalne kiindumus raskendab edasiliikumist ja uute romantiliste huvide leidmist.

7. Enesepeegeldus: see kutsub sageli esile enesevaatluse ja eneserefleksiooni, kuna inimesed püüavad mõista oma tundeid ja seda, miks nad hoiavad jätkuvalt kinni millestki, mis ei pruugi olla tervislik või vastuvõetav.

8. Aktsepteerimine või ümberkujundamine: aja jooksul võivad mõned inimesed leppida oma armastuse õnnetu olemusega, mis võib viia nende tunnete aktsepteerimiseni või isegi muutumiseni platoonilisemaks või enesejuhitavamaks armastuseks.

Kuigi ühepoolne armastus võib olla valus, on oluline meeles pidada, et see on inimkogemuse loomulik osa. Paljud inimesed kogevad seda mingil eluperioodil. Samuti väärib märkimist, et suhted on keerulised ja õnnetu armastuse põhjused võivad olla väga erinevad, sealhulgas erinevused tunnetes, ajastus, asjaolud või lihtsalt asjaolu, et kõigil ei teki üksteise vastu vastastikuseid romantilisi tundeid.

0
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mis siis oledki ainult nende tontidega, kes ei meeldi ja kelle äraütlemisest savi?

0
0
Please wait...

Näitan 28 postitust - vahemik 91 kuni 118 (kokku 118 )

Esileht Pereelu ja suhted Kuidas sru saada, et on mehel armuke?