Esileht Ajaviite- ja muud jutud Kuidas suhtute Coop toidukapi asendustoodetesse ?

Näitan 30 postitust - vahemik 1 kuni 30 (kokku 45 )

Teema: Kuidas suhtute Coop toidukapi asendustoodetesse ?

Postitas:
Kägu

..ja veel toodetesse mida ei saanud asendada, ehk lihtsalt ei saagi toidukappi.
“Üllatushetk” on alles koti kättesaamisel.

+1
-2
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 11 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Mis siin suhtuda. Tegemist on teenusega, mitte inimõigusega. Kui teenuse kvaliteet ei rahulda, siis teenust ei kasuta. Inimlikult saan aru, et parem saagu kaup otsa, kui et mingi ülejääk halvaks läheks. Nii et otsasaamisesse suhtun paremini kui uudisesse, et kusagil visati mingit osa toitu minema, kuna tellijad ei tellinud piisavat kogust. Aga teenuse puhul on ühesugune suhtumine, kui mulle teenus ei sobi, siis ma seda ei kasuta.

+18
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Sama meelt esimese kommenteerijaga, kui mulle mingi teenus ei meeldi, siis ma lihtsalt seda ei kasuta.

+11
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

olen kasutanud mitmeid kordi, kui järsku pandi toode, mida ma kunagi ei osta ja ei söö. Soovisin kindlat sinki, mis on E621 vaba, aga pandi asemel täielik keemia.
Milleks siis üldse reklaamida üht toodet, kui asemele pannakse minu jaoks söögikölbmatu toode. Kliendi petmine ju

+13
-6
Please wait...

Postitas:
Kägu

Tellid kepi, saad hoopis kondoomi

+2
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

Saab ju panna kommentaari et ei soovi asendust. Ei saa probleemist aru

+16
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

et kui ma panen ei soovi asendust, ei panda üldse midagi ja pean lõppkokkuvõttes ikka poodi minema ?
A-la soovin kindlat sinki, asendustoodet ei soovi, panen hommikul leivale vaid juustu ilma singita ?

+4
-28
Please wait...

Postitas:
Kägu

Sy probleem on, et sa ei söö leiba vaid juustuga, aga ei viitsi ka poodi singi järgi minna?

Maailmas, kus tuhandeid inimesi igapäevaselt nälga sureb?

+24
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

A-la soovin kindlat sinki, asendustoodet ei soovi, panen hommikul leivale vaid juustu ilma singita ?

Ai!!! Vot midagi nii jubedat on tõesti raske isegi ette kujutada!

+36
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

et kui ma panen ei soovi asendust, ei panda üldse midagi ja pean lõppkokkuvõttes ikka poodi minema ?

Aga see on sinu valik ju. Kui sa tõesti mingit muud sinki ei söö, kas poleks siis parem sinki üldse mitte saada kui saada sinki, mida sa nagunii ei söö, ja selle eest maksta? Nii või teisiti pead hommikul paljast juustuleiba sööma ju.

+19
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

probleem on siis kui on soov teha midagi retsepti järgi ja üks või rohkem koostisosa jääb puudu. see on ka põhjus, miks ei telli.

+5
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

point on, et kui ma valin toote, mis on välja reklaamitud ja saan toote mida ma ei tarbi või ei söö üldse, on see normaalne ? Pole kliendi petmine ?
Või peangi sööma seda mida ma ei söö. Põrsas kotis

+1
-13
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ja kui lähed poodi, kus sinu soovitud sinki pole. Sööd hommikul leiva vaid juustuga või lähed teise poodi?

+14
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

point on, et kui ma valin toote, mis on välja reklaamitud ja saan toote mida ma ei tarbi või ei söö üldse, on see normaalne ? Pole kliendi petmine ?

No sulle öeldi ju, et ei pea midagi – pane märge, et ühtki teist sinki ei soovi.

+8
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

No sulle öeldi ju, et ei pea midagi – pane märge, et ühtki teist sinki ei soovi.

mis nad siis panevad ? Kui mul on 15 toodet, panen igale tootele järgi, et asendustoodet ei soovi ?

+1
-10
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ja kui lähed poodi, kus sinu soovitud sinki pole. Sööd hommikul leiva vaid juustuga või lähed teise poodi?

poes on valik rohkem kui üks toode ja valin selle, mida söön, mitte ühe selle keemia mis mulle pähe määritakse

+1
-9
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kuigi see singi-kägu on siin naljakas, pean küll ütlema, et nii palju kui ma Coopist olen tellinud, pole ükski tellimus olnud täielik või asendusteta. Barboraga sama. Ikka ja jälle pöördun Selveri juurde tagasi. Vahel katsetan mõnda teist, aga Selver on kõige täpsem ja hoolikam ning kõige paremini varustatud. Küll ka kahjuks kõige kallim.

+2
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 9 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

poes on valik rohkem kui üks toode ja valin selle, mida söön, mitte ühe selle keemia mis mulle pähe määritakse

Siis mine poodi. Kui oled asendust lubanud, siis ka asendatakse, ja tõesti ei ole võimalik seal poe laoruumis ära mõistatada, mida proua täpselt talub ja sööb. Asendatakse mõistlikkuse piires samaväärsega, sest sa pole öelnud, et sa asendust ei luba.

+11
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Siis mine poodi. Kui oled asendust lubanud, siis ka asendatakse, ja tõesti ei ole võimalik seal poe laoruumis ära mõistatada, mida proua täpselt talub ja sööb. Asendatakse mõistlikkuse piires samaväärsega, sest sa pole öelnud, et sa asendust ei luba.

tänan vastuse eest, soovin teada vaid seda, kui panen, et asendust ei soovi, kas siis ei panda üldse midagi ? Jään lihtsalt E621 vabast tootest ilma ja kobin selle järgi eraldi poodi ?

+2
-8
Please wait...

Postitas:
Kägu

tänan vastuse eest, soovin teada vaid seda, kui panen, et asendust ei soovi, kas siis ei panda üldse midagi ? Jään lihtsalt E621 vabast tootest ilma ja kobin selle järgi eraldi poodi ?

Jah, jääd ilma. Kas sa ka poodi kobid, see on sinu valik, Coop selleks kindlasti ei kohusta.

+14
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Coopi pole kasutanud aga Prismast tellinud küll. Soovitaks sulle niimoodi:
– kui tahad väga spetsiifilisi tooteid, pane tõesti kõigele, ei taha asendust;
– kui mõne asendusega siiski oled nõus, kirjuta eraldi märkustesse – usun, et nende süsteemis on ka see võimalus olemas (ise näiteks kirjutan isegi nii täpselt, et tahan ainult rohekaid banaane, kui on aga küpsed ja küpsed plekkidega, palun mitte panna);
– kui ei taha kirjutada asendustooteid välja, kirjuta, et helistataks komplekteerimisel ja toote asenduse vajaduse puhul sulle ja sa ütled kas ja mida.

Kui kirjutada viisakalt, tänada-paluda jms, siis ei ole keegi selle vastu, et räägib sinuga 2 minutit, et kas õhemast õhem veisesink asendub sinu jaoks õhemast õhema sealiha singiga või x-veiseliha singiga!

Ega see teenus ongi n-ö keskmisele inimese sh ka leplikuse mõttes. Kui sul on eridieet, erisoovid, erivajadus, siis pole mõtet ju igakordselt vihasta/maksta, et saad vale toote. Eesti on nii väike, et kahjuks päris peeneks neid asju nad ajada ei suuda. Tuleb leppida kas vigaste tellimuste või ise poes käimisega. Valik on sinu!

+12
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Heaoluühiskonna mured. Hädad kapikestega küll Omniva, küll Coopi : )

+3
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

Tellisin kõik vajaliku saunapeoks. Võtsin 3 kotti asju ja sõitsin sõbra juurde linnast välja. Nüüd käisime saunas ja sööme sardelle ning hapukurki aga ÕLU jäeti panemata.

Teinekord tegin külalistele täidetud paprikat, kõik panti aga paprikat mitte. Lippasin siis kiirelt poodi.

Võiks ju helistada ja hoiatada kui midagi pole. Ja tõesti õllet pole asendada?

Rohkem pole kasutanud.

+3
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

Tellisin kõik vajaliku saunapeoks. Võtsin 3 kotti asju ja sõitsin sõbra juurde linnast välja. Nüüd käisime saunas ja sööme sardelle ning hapukurki aga ÕLU jäeti panemata.

Teinekord tegin külalistele täidetud paprikat, kõik panti aga paprikat mitte. Lippasin siis kiirelt poodi.

Rohkem pole kasutanud.

novot, sellel teenusel kaob igasugune mõte, kui jõuad koju, osa asju puudu, osa ei kõlba kasutada. Ja kuna eesmärk on poodi mitte minna, siis nende pärast JUST PEAB minema, sest jäeti panemata, pandi täiesti sobimatu, on see idiootsus. Eks tuleb ka selle kasutusest vaikselt loobuda :(( Kahju

+2
-5
Please wait...

Postitas:
Kägu

Tegemist on teenusega, mitte inimõigusega.

Inimõigus või mitte, aga sellise suhtumisega ei paranegi meie teenuste kvaliteet mitte kunagi. Müüge aga rämpsu, jätke oma kohustus täitmata, vedage klienti alt- see pole mingi inimõigus, ei maksa vinguda.
Omniva kaotab ja lõhub pakke, Coop ei saada tellitud tooteid, elektroonikapoed müüvad uute pähe kohvimasinaid, millel on paagis vesi sees- oma viga, et neid firmasid kasutad, ei maksa vinguda.
See kõrvade lontilaskmine on ida-eurooplasele ikka veel omane, hea meel, et midagigi kätte saab. Klient, kes tellib teenuse või ostab kauba, peab saama seda, mida tellis või ostis. Olenemata, et see pole inimõigus. Me peaks oma arengus ikka natuke kaugemal olema, kui vaid põhiliste inimõiguste tagamine.
Suhtud oma töösse samamoodi- kui tegu ei ole just inimõigusega, siis savi, kuidas kliendiga käituda või kuidas talle teenust osutada?

+1
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Rohkem pole kasutanud.

Oli see Coop või? Coopist soovitan tõepoolest loobuda. Õppigu teenindama või pangu pood kinni.

Inimõigus või mitte, aga sellise suhtumisega ei paranegi meie teenuste kvaliteet mitte kunagi. Müüge aga rämpsu, jätke oma kohustus täitmata, vedage klienti alt- see pole mingi inimõigus, ei maksa vinguda.
Omniva kaotab ja lõhub pakke, Coop ei saada tellitud tooteid, elektroonikapoed müüvad uute pähe kohvimasinaid, millel on paagis vesi sees- oma viga, et neid firmasid kasutad, ei maksa vinguda.
See kõrvade lontilaskmine on ida-eurooplasele ikka veel omane, hea meel, et midagigi kätte saab. Klient, kes tellib teenuse või ostab kauba, peab saama seda, mida tellis või ostis. Olenemata, et see pole inimõigus. Me peaks oma arengus ikka natuke kaugemal olema, kui vaid põhiliste inimõiguste tagamine.
Suhtud oma töösse samamoodi- kui tegu ei ole just inimõigusega, siis savi, kuidas kliendiga käituda või kuidas talle teenust osutada?

Võib küll vinguda, aga kõige tõhusam on ikkagi sellise poe teenustest loobuda. Loomulikult tuleb ka kaevata, et nad õpiksid.
Siinne singikägu, kes kõige rohkem tolmu üles on kütnud, lihtsalt naeruvääristab teemat tühise vingumisega, et talle pandi sobimatu asendustoode – ei vastanud tema maitsele. Tegelikult on teema loomulikult tõsisem. Neid tõsisemaid juhtumeid on siin ka kirjeldatud, ja keegi ei halvusta.

+2
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Torisejad, kolige Tartusse! Siin ei paku ükski pood toidu kojuveoteenust ja elu on muretu.

+5
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Olen tellinud kõigilt pakkujatelt ja nüüd jäänud e-Maxima peale, mis praegu on Barbora nime all. Tellin tihti ja viimasel ajal alati kõik asjad olemas olnud, vahetusi ei ole pandud. Mulle tundub, et nüüd, kui nad nime ära muutsid, ongi Barboras kaubavalik väiksem, aga vähemalt on kõik asjad olemas ja ei tule mingeid lolle vahetusi.

E coop oli varem lemmik, sest nad helistasid komplekteerimise ajal, et küsida, kas selline vahetustoode on ok. Aga mingil hetkel lõpetasid selle helistamise ära ja sain mitu sellist vahetustoodet, mida üldse ei tahtnud. Ja nüüd, kui tasuta tarne on alates 99 eurost, enam ei telli üldse neilt.

Prisma meeldis väga, sest kaubavalik oli lai, kuid neilt oli võimatu samaks päevaks kullerit saada. Enamasti alles järgmise päeva õhtuks, või ülejärgmiseks päevaks. Selleks jäingi lõpuks Barbora peale, et kui hommikul ära tellida, siis saab samal päeval ikka kätte ka.

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

kõige hullem näide: tellid täiesti E-vaba toote lapsele, tuleb kotti Mendelejevi tabelit täis toode.
Pole ka tõsist probleemi eksole ? Tolmu üles keeramine?
Jään endale kindlaks: KLIENDI PETMINE !

Reklaamid kvaliteetset toodet, ahvatled klienti ostma, klikkima sellele, loodad tervislikku toidukorvi (maksad selle eest internetipangas), vastu saad ebakvaliteetse tootevaliku.

Ei ole õigust neid tooteid oma valikus reklaamida kui ei saa tagada ! Kes vastutab ?
“Ostan Adidase, vastu saan Adibassi”

+1
-6
Please wait...

Postitas:
Kägu

kõige hullem näide: tellid täiesti E-vaba toote lapsele, tuleb kotti Mendelejevi tabelit täis toode.

Pole ka tõsist probleemi eksole ? Tolmu üles keeramine?

Jään endale kindlaks: KLIENDI PETMINE !

Reklaamid kvaliteetset toodet, ahvatled klienti ostma, klikkima sellele, lodoad tervislikku toidukorvi (maksad selle eest internetipangas), vastu saab ebakvaliteetse tootevaliku.

Ei ole õigust neid tooteid oma lehel reklaamida ! Kes vastutab ?

Üldiselt olen ju nõus, aga seda, et sa eelistad just E-vaba, ei adu sealsed komplekteerijad ilmselt kohe ära. Panid lihtsalt mingi singi. Selleks ongi märkuste lahter, et oma erisoove märkida.

Muide, asja, mis poleks “Mendelejevi tabelit” täis, pole maamuna peal olemaski.

+8
0
Please wait...

Näitan 30 postitust - vahemik 1 kuni 30 (kokku 45 )

Esileht Ajaviite- ja muud jutud Kuidas suhtute Coop toidukapi asendustoodetesse ?