Ükskõik mis juhul sa ei lähe ise poodi, vaid saadad sinna kellegi teise või tellid midagi, sa ei saa olla ette kindel, et sa saad 100% täpselt need asjad, mida soovisid.
Saadad enda asemel poodi mehe, lapse, oma ema või lellepoja – alati võib ta tagasi tulla nii, et midagi pole üldse toonud või on toonud ühe toote asemel midagi muud. Isegi see inimene, kes on su pereliige. Ja nüüd sa ootad, et täiesti võõras klienditeenindaja paneks kõik täppi kui mingi toode on otsas?
Ka minul on viimasel ajal kõige paremini tellimusi täidetud barboras, neil on juba kodulehel kohati asjade juures märge, et vabandust see toode on praegu otsas. Võimalik, et on süsteemi kuidagi paremini sünkroniseerinud oma laovarudega.
Aga e-poest tellides on alati hea nipp see, et tellid mitte ainult ühe söögikorra jaoks ja ühe plaaniga, vaid selle mõttega, et kui ühte asja ei saa, siis teed midagi muud. Kuna nagunii on e-poes minimaalsed ostusummad, siis mina tellingi nagunii epoest umbes korra nädalas ja siis tellin mitut erinevat liha, erinevaid aedvilju jms. Selle juurde, millele ma asendust ei soovi, panen ristikese, et ei soovi asendust, ja ma võin neid laduda kasvõi kümme tükki, ei ole nagu vaevarikas. Minule näiteks ei meeldi, kui mulle Rukkipala asemel on pandud Tõmmu Rukkipala. Täiesti loogiline asendus, aga mulle Tõmmu ei meeldi.
Barborat ma eelistan ka seepärast, et nemad seal taipavad asendada ka vetsupaberit või laste mähkmeid, mida selver ei tee, sest nendel seal on niisugune poliitika, et asendavad ainult toidukaupu (vähemalt paar aastat tagasi oli nii) Sain saatelehe meili peale ja kohe helistasin sinna, et mul on kindlasti vaja laste mähkmeid, pange selle toote asemel teine (täpselt sama hinnaga) ja ei, nemad ei pane. Selle peale loobusin kogu tellimusest ja enam ei ole sealt üldse tellinud. Ma ei taha sattuda olukorda, kui olen tellinud tampoone ja vetsupaberit ja neid lihtsalt ei toodagi. Õlle või singi puudumise elan üle 😀
Nii et pika jutu kokkuvõtteks: kui teenus ei sobi, siis ma lihtsalt lõpetan selle teenuse kasutamise.
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt 29.07 13:14; 29.07 17:10;