sageli viin samuti ta lennujaama või lähen vastu. …….. Minu jaoks on see tavaline normaalne hooliv sõprus.
Seda on normaalsel inimesel tegelikult raske ette kujutada, et ma oma parimat sõpra, kes on isegi minuga samast soost, hakkan näiteks öösel või siis reedel alates 17.00st kuni esmaspäevani, hakkan tema kodust, tema lähedaste juurest, tema pere juurest ära tõmbama ettekäändega, et MINU tagasihoidlikku isikut kuhugi fng lennujaama viia tuua???? Sinna lennujaama ja sealt tuleb sada taksot, alates kallist ja viisakast Tulikast, Revalist kuni peaaegu olematu kütuseraha eest sõitvate äpifirmade saradeni.
See ei tuleks mulle pähegi. Et teda üldse kutsuda. Eks nad muidugi tuleks ja aitaks, kui küsida, aga ma ju ise ei taha seda.
Kui see on “hooliv sõprus”, siis on need inimesed, kes sellist teenust osutavad, tegelikult elus ikkagi üksi. Nad võivad küll kellegagi koos elada, aga ka seda saaab teha nii, et sa vaimselt oled ikkagi üksi. Ja alateadlikult otsid edasi, sest inimene ei taha ju olla üksi.
Kasutaja on kirjutanud teemasse 6 korda. Täpsemalt 11.07 19:16; 12.07 10:45; 12.07 10:53; 12.07 11:21; 12.07 11:24; 13.07 08:50;