Esileht Kodunurk kuidas teete lammast?

Näitan 2 postitust - vahemik 1 kuni 2 (kokku 2 )

Teema: kuidas teete lammast?

Postitas:

Kas määrite millegagi kokku ka ja lasete seista? Kuidas küpsetate? Mis temperatuuril ja kui kaua?
Tegin eelmisel nädalal kilose kondiga kintsutüki. Tegin sellise õpetuse järgi, et lasin üle öö maitseainetega seista, siis küpsetasin kummaltki poolt 200 juures 15 min ja siis tund aega vist 80 juures. Täpselt ei mäleta, aga väga madalal temp. Ei saanud hea mahlane ja pehme. Oli nagu ära kuivanud ja mitte päris küps. Arvan, et 80 oli ehk liiga vähe?
Otsustasingi siit küsida, kuidas ahjus lammast küpsetate? Tavaline elektripliidi ahi on.
Ja veel, kas on võimalik ühekorraga ära küpsetada nii lammas kui juurviljad sinna juurde? Porgand, kaalikas, kartul?

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:

tervet kintsu teen nii, et eelmisel päeval määrin kokku öli-hakitud kyyslaugu ja rosmariini seguga. järgm päeval kraabin selle kraami kintsult ära ja pruunistan liha(kas ahjus grilli all, aga vöib ka panniga pliidil kui hea suur pann on). selle mahakraabitud kyyslaugu-rosmariinimöksile lisan veidi öli, soola, pipart, sinepit ja määrin tagasi lihale. nyyd panen liha pannile, lisada voib ka sibulaveerandeid ja möne porgandi ning tilga vett (o,5 dl) ning katan panni tihedalt fooliumiga. ahju temperatuuril 170-180 kraadi 3-4 tundi. kui tahad juurikaid ka samas teha, siis pead need tunni-paari möödudes lisama.

see meetod on absoluutselt kindel, et liha saab pehme, mahlane ja maitsev:)

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Näitan 2 postitust - vahemik 1 kuni 2 (kokku 2 )


Esileht Kodunurk kuidas teete lammast?

See teema on suletud ja siia ei saa postitada uusi vastuseid.