ise teen nii: (maitse asi muidugi, minule igatahes maitseb :)…
laisk olen, siis teen hakklihaga (ei pea nii kaua hautama ja mässama, kuid tulemus on ka väga maitsev)
panen potti keema tükeldatud-kooritud porgandid, kartulid.. samal ajal:
400g hakkliha pruunistan, maitseks paar küüsla-augu küünt, 1 mugulsibul… 5-6 marineeritud kurki tükeldan hakklihasegu sisse (kui on juba pruunistatuud). lisan tomatipastat.
kui kartuli-porgandisegu hakkab looma (on juba peaaegu, et pehme, siis kurnan liigse vee ära, veidi jätan potipõhja.. kallan hakkliha-sibula-hapukurgi-tomatipasta segu sellele kartuli-porgandi seguga kokku.. lasen mõned minutid haududa ja valmis ta ongi 🙂
Koguseid on keeruline kirja panna, teen tunde järgi.. tavaliselt tuleb ikka vähemalt 3liitrine potitäis, otsa saab väga kiirelt, sest maitseb meie perele 🙂
kui aega rohkem on siis teen lihakuubikutega..