Teema: Kuidas teha läikivat shokolaadiglasuuri?
Kas keegi oskab anda viidet, kus on eestikeelne õpetus, kuidas katta kook läikiva shokolaadikattega (ingl. k glaze)?
Täpsustan, et pean silmas ikka sellist, mille nimi inglise keeles on mirror glaze: Selline
Kui sul on juba olemas see ingliskeelne leht, siis kasuta google funktsiooni: translate this page => Estonian.
Ja nipsti on sul see Mirror Glaze leht eesti keeles. Kusjuures täiesti talutavas, ma proovisin, saab aru küll. Seal on pildid ka samm-sammult juures, mis muudab asja ka väga selgeks. Mu meelest siin lingitud naminami õpetus on segasem ja seal on ka palju erinevaid asju koos.
näiteks: 6. Läikiv! Glasuur peaks sel hetkel olema läikiv ja läikiv ning loodetavasti mullivaba. Kui teil on mullid, ärge muretsege! Saame selle järgmises etapis parandada. Kui näete pinnal valkjat vahtu, on see ka ok ja sellega on lihtne toime tulla; lihtsalt jäta see praegu.
Olga Kaju blogis on päris mitu retsepti. Sissejuhatuseks sobib see postitus väga hästi: https://www.olgainkitchen.com/sokolaadi-abc/
Sa pead olema sisse logitud, et vastata selle teemale.