Esileht Kodunurk Kuidas teha marja kiselli?

Näitan 9 postitust - vahemik 1 kuni 9 (kokku 9 )

Teema: Kuidas teha marja kiselli?

Postitas:

Kuna ma olen pigem soolaste toitude kokk siis tahaks nüüd õppida ka magustoite tegema, täna tahaks teha marja kisselli aga vot ei oska ja palun abi!Tänan:)

0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt 05.03 15:04; 05.03 20:45;
To report this post you need to login first.
Postitas:

Vesi potti, marjad sisse, vajadusel suhkur ka…lõpuks keevasse kisselli tassist külma veega korralikult segatud tärklis. Kuumutad (ei keeda mulinal) segades.

Jahutad.

Tervislikum on nn lasteaia \”vitamiinivariant\”:

vesi keema, suhkur jms sisse, siis tärklis veega, kuumutad, viimaseks lisad marjad ja kuumutad vaid korraks.
Jahutad

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.

Oluline pisidetail, tärklis lahusta ikka külmas vees, onju, sega korralikult ja nirista samal ajal pidevalt segades potti, siis ei jää klimpe sisse.

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:

See lasteaia variant on parim.
Marjad poolkylmunult sisse: maasikad, vaariakd, mustikad, sõstrad. Jube hea.

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:

Tegin esimese kommi järgi,tõesti tuli väga hea ja esimese korra kohta olin tulemusega vägagi rahul-aitähh vastajatele:)

0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt 05.03 15:04; 05.03 20:45;
To report this post you need to login first.
Postitas:

Minuarust peale tärklise lisamist ei tuhi enam keeta, mina teen nii, tõstan tulelt ära, võibolla see on vale

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:

Alguses keedan marju mulinal suhkruga. Siis. Tõstan tulelt ära juba enne tärklise lisamist ja lisen tärklise kui pott on lauapeal( kuumaaluse peal),segan kuumalt. Jahutan.

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:

Tärklisega koos peaks korraks siiski keema laskma, nö esimese mulksuni. Muidu jääb tärklis tooreks ja kissellile jääb tärklise maitse. Võimalik, et Agnel ei jää miskipärast.

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:

Kartulitärklise puhul kuumuta keemiseni (kui lased keema võib uuesti vedelaks minna), maisitärklise korral keeda paar minutit.
Saab veel ka nii eriti tervislikult kisselli teha, et keedad selle kliistri(vajaliku koguse vee, suhkru ja tärklisega) enne valmis, jahutad veidi ja lisad sinna toored püreestatud marjad ja rohkem ei kuumuta, siis jäävad ka kõik vitamiinid alles.

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Näitan 9 postitust - vahemik 1 kuni 9 (kokku 9 )


Esileht Kodunurk Kuidas teha marja kiselli?

See teema on suletud ja siia ei saa postitada uusi vastuseid.