Esileht Kodunurk Kuidas teie ribisid valmistate?

Näitan 3 postitust - vahemik 1 kuni 3 (kokku 3 )

Teema: Kuidas teie ribisid valmistate?

Postitas:

Kodus searibid ja tahaks ahjus teha, kuid võtan ka soovitusi vastu grillimiseks.
Tahaks et tuleks imepehme..
Esiteks, igalpool soovitatakse kelme eemaldada, kuid minul ei õnnestunud, polnud mingit nähtavat kelmet mida ära tõmmata? Kas see on suur viga?
Teiseks mõnes kohas soovitatakse enne keeta ja siis marinaadi ja mõnes kohas soovitatakse kuivalt marineerida, sisse hõõruda maitseaine seguga?
Kolmandaks soovitatakse küpsemise ajal neid määrida kastmega,grillkastmega vms?

Kuidas teie teete?
Tänud ette juba.

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:

mina maitsestan knorri grillribi maitseaine,a küpsetuskotti ja ahju, suurepärrased mahlased ja pehmed ribid tulevad:)

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:

Mina maitsestan kõige käepärasega, mis kapist parajasti pihku juhtub: must pipar, Santa Maria liha üldmaitseaine jne ning siis küpsetuskotti ja ahju. Mees ja poeg järavad ja kiidavad 🙂

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Näitan 3 postitust - vahemik 1 kuni 3 (kokku 3 )


Esileht Kodunurk Kuidas teie ribisid valmistate?

See teema on suletud ja siia ei saa postitada uusi vastuseid.