Esileht Kodunurk Kuidas transportida viineripirukaid?

Näitan 16 postitust - vahemik 1 kuni 16 (kokku 16 )

Teema: Kuidas transportida viineripirukaid?

Postitas:
Kägu

Kuidas transportida viineripirukaid, et nad jääksid krõbedad, nagu otse ahjust tulnud? Olen proovinud klaaskausiga ja kaanega plastkarbiga. Siis jäävad niisked ja nätsked.
Kas proovida termopotiga või jäävad samuti niisked? Tahaks pakkuda külalistele krõbedaid pirukaid.
Aitäh 🙂

Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt
Postitas:
Kägu

Paber, kõige parem küpsetuspaberi tüüpi selline, pluss tordikarp. Natuke peab pakend hingata saama. Või vähemalt ära pane klaaskaussi jms sisse pirukaid soojalt ja ära kata kilega vms. Lase jahtuvad õhu käes korralikult ära, siis paki paberisse. ja edasi kas tordikarpi, riidekotti, muusse mitte väga umbsesse karpi- metallist küpsisekarbi moodi vms.

Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt
Postitas:
Kägu

Lugesin veel, et peaks algul metallrestil hoidma, et liigne rasv ära valguks ja niiskus ei saaks alla koguneda, et õhk all liiguks Krõbedad söögid

Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt
Postitas:
Kägu

jah, just, et saaks soojusega niiskus piruka pinnalt ära aurata, mitte ei jääks seda krõbedust pehmeks muutma.
Ja kui kaua on üldse aeg küpsetamise ja serveerimise vahel? Kui mõned tunnid, siis võid vabalt ka üldse katmata hoida, veel parem kui olekski rest vms, kust õhk igalt poolt ligi pääseb. Kui on oht, et juba kõvaks lähevad (aga see oleks ju vähemalt päev ja lehttaignal veel kauem), siis pakiks karpi.

Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt
Postitas:
Kägu

Ärge serveerige lehttaignast pirukaid. Neid ei saa ju viisakalt süüa.

Please wait...
Postitas:
Kägu

Ärge serveerige lehttaignast pirukaid. Neid ei saa ju viisakalt süüa.

Saavad prantslannad kombekalt oma croissantid söödud, saab ka eestlane oma viineripirukast väärikust kaotamata jagu. 😂

Please wait...
Postitas:
Kägu

Tahaks pakkuda külalistele krõbedaid pirukaid.

Metsas kuskil tahad pakkuda neile?

Kõige lihtsam on transportida tainast ja viinereid eraldi. Ja vahetult enne pakkumist korraks ahjust läbi lasta. Väga värsked on.

Please wait...
Postitas:
Kägu

Kas seal ei või ka aidata, et mingid küpsised/saia/leivaviil juurde panna, mis selle nö niiskusse endasse imaks, mitte ei tekiks niiskus.

Aga ilmselt on oluline jah, et kui kuskile sisse pakendada on see, et oleks maha jahtunud.

Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt
Postitas:
Rinnakaspreili

Kuidas transportida viineripirukaid, et nad jääksid krõbedad, nagu otse ahjust tulnud? Olen proovinud klaaskausiga ja kaanega plastkarbiga. Siis jäävad niisked ja nätsked.

Kas proovida termopotiga või jäävad samuti niisked? Tahaks pakkuda külalistele krõbedaid pirukaid.

Aitäh 🙂

Kommentaar eemaldatud
3.2. Vältida tuleb pahatahtliku ja halvustava arutelu algatamist ning jätkamist.

Perekooli moderaator

Please wait...
Postitas:
Kägu

Kuidas transportida viineripirukaid, et nad jääksid krõbedad, nagu otse ahjust tulnud? Olen proovinud klaaskausiga ja kaanega plastkarbiga. Siis jäävad niisked ja nätsked.

Kas proovida termopotiga või jäävad samuti niisked? Tahaks pakkuda külalistele krõbedaid pirukaid.

Aitäh 🙂

Kommentaar eemaldatud
3.2. Vältida tuleb pahatahtliku ja halvustava arutelu algatamist ning jätkamist.

Perekooli moderaator

Kas tõesti niimoodi vastab üks naisterahvas ??? Kui suure rahulduse sa said nii vastates ?
Sööd ka selle suuga ???

Please wait...
Postitas:
Kägu

Kuidas transportida viineripirukaid, et nad jääksid krõbedad, nagu otse ahjust tulnud? Olen proovinud klaaskausiga ja kaanega plastkarbiga. Siis jäävad niisked ja nätsked.

Kas proovida termopotiga või jäävad samuti niisked? Tahaks pakkuda külalistele krõbedaid pirukaid.

Aitäh 🙂

Kommentaar eemaldatud
3.2. Vältida tuleb pahatahtliku ja halvustava arutelu algatamist ning jätkamist.

Perekooli moderaator

Kas tõesti niimoodi vastab üks naisterahvas ??? Kui suure rahulduse sa said nii vastates ?

Sööd ka selle suuga ???

Esiteks ega ma nüüd sinusuguse rahuldamiseks sugu ka vahetama ei hakka ja teiseks, suud mina klaviatuuril trükkimiseks ei kasuta – käed on küljes ja funktsioneerivad. Päikest 😈

/Rinnakaspreili

Please wait...
Postitas:
Kägu

Teatasin modele et “rinnakapreili” kommentaar pole
selles teemas perekooli reeglitele vastav, aga näete nüüd et ropendav kasutaja terve päev provotseerib kõikides allteemades. Kus on nüüd moderaatorite silmad.

Please wait...
Postitas:
Kägu

Kuidas transportida viineripirukaid, et nad jääksid krõbedad, nagu otse ahjust tulnud? Olen proovinud klaaskausiga ja kaanega plastkarbiga. Siis jäävad niisked ja nätsked.

Kas proovida termopotiga või jäävad samuti niisked? Tahaks pakkuda külalistele krõbedaid pirukaid.

Aitäh 🙂

Kommentaar eemaldatud
3.2. Vältida tuleb pahatahtliku ja halvustava arutelu algatamist ning jätkamist.

Perekooli moderaator

Kas tõesti niimoodi vastab üks naisterahvas ??? Kui suure rahulduse sa said nii vastates ?

Sööd ka selle suuga ???

Jah, oleks ta mees, oleks kõik ok, aga naisterahvas!!!

Please wait...
Postitas:
Kägu

Kas seal ei või ka aidata, et mingid küpsised/saia/leivaviil juurde panna, mis selle nö niiskusse endasse imaks, mitte ei tekiks niiskus.

Blondiinid omavahel:
“Vaata kui huvitav – kui panen kuuma tee termosesse, hoiab termos selle sooja. Aga kui külma morssi, hoiab külma”
“Tõesti huvitav! Aga kuidas termos seda teab, mida sa sinna valad?”

Ehk siis – kuidas niiskus peab teadma, et ta just küpsiseid peab nätsutama, mitte pirukaid endit?

Please wait...
Postitas:
Rinnakaspreili

Teatasin modele et “rinnakapreili” kommentaar pole

selles teemas perekooli reeglitele vastav, aga näete nüüd et ropendav kasutaja terve päev provotseerib kõikides allteemades. Kus on nüüd moderaatorite silmad.

Kommentaar eemaldatud
3.2. Vältida tuleb pahatahtliku ja halvustava arutelu algatamist ning jätkamist.

Perekooli moderaator

Please wait...
Postitas:
Kägu

Kas seal ei või ka aidata, et mingid küpsised/saia/leivaviil juurde panna, mis selle nö niiskusse endasse imaks, mitte ei tekiks niiskus.

Blondiinid omavahel:

“Vaata kui huvitav – kui panen kuuma tee termosesse, hoiab termos selle sooja. Aga kui lülma morssi, hoiab külma”

“Tõesti huvitav! Aga kuidas termos seda teab, mida sa sinna valad?”

Ehk siis – kuidas niiskus peab teadma, et ta just küpsiseid peab nätsutama, mitte pirukaid endit?

See, mis kuivem on võtab niiskuse endasse. Kui paned küpsisepurki värske leivaviilu siis võtavad küpsised hoopis leivast niiskuse endasse ja püsivad pehmed. Jne. Keemilist niiskuseimejat kahjuks ei saa ilmselt toiduainete juurde panna, aga mõnd teist kuivemat toiduainet (no sisuliselt võiks riisipakk ka aidata) saab.

Lisaks arvestada seda, kuhu kondensvesi koguneb ja milline anum on. Kas üles, seintele või hoopis põhja, kus alumised “vettivad”. Seetõttu ei tohikski sooja saiakest kinnisesse anumasse panna.

Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt
Näitan 16 postitust - vahemik 1 kuni 16 (kokku 16 )


Esileht Kodunurk Kuidas transportida viineripirukaid?