Esileht Pereelu ja suhted Kuidas võtta laps ära vägivaldselt emalt?

Näitan 10 postitust - vahemik 31 kuni 40 (kokku 40 )

Teema: Kuidas võtta laps ära vägivaldselt emalt?

Postitas:
Kägu

RE: Kuidas võtta laps ära vägivaldselt emalt?

Mul oli hiljuti analoogne teema. Mina pöördusin lastekaitse liidu poole, tegin politseisse avalduse ( kannatanud laps oli ka kaasas, kes väga ilusasti kõik ära rääkis). Sellest piisas, et vägivallatseja oma karistuse nüüd ka saab. Ja ma polnud isegi mitte selle lapse seaduslik hooldaja, lapsevanem.
Internetis saad avalduse teha ja sellisele asjale reageeritakse väga kiirelt. http://www.politsei.ee

0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

[small]Kägu kirjutas:[/small]
[tsitaat]Mida tähendab \”andis elektrijuhtmega peksa\”?
See on ju nii laialivalguv kirjeldus, kas lapse tagumik oli spets paljaks võetud, oli ta toariietes või koguni õueriietes? Milline oli löögitugevus, kas sai käigu pealt niisama sopsu vastu tagumikku esimese kättejuhtunud asjaga või tõesti löödi korduvalt ja kogu jõuga paljale tagumikule?
Võib-olla ei juhtunudki midagi, laps solvumisest helistas isale, kuna on ema peale vihane, ei pruugi ju ollagi vorpe ega midagi. Pool pitsi läbi astunud sõbrannaga võib ka juba olla \”jooming kodus\”.
Mäletan, et lastekaitse käis isa kaebamise peale mind ka vanaema juures kontrollimas, et invaliid ja ei saa hakkama- aga ta oli maailma parim vanaema. Püüa jääda objektiivseks.[/tsitaat]

Mis vahet seal on, KUIDAS last löödi??? Sinu juttu lugedes ei imesta, miks sulle lastekaitse kraesse saadeti.

0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt

Postitas:
Alfonss

isa on vist mingi jobu, kes ei oska kohale minna ja kontrollida. Kui on ühishooldus, siis lihtsalt võtab lapse ja viib enda juurde. vorpidest teha fotod.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

[tsitaat] [small]Kägu kirjutas:[/small]

Mis vahet seal on, KUIDAS last löödi??? Sinu juttu lugedes ei imesta, miks sulle lastekaitse kraesse saadeti.[/tsitaat]

Vahe on selles, et kui nn löömisel löögitugevus oli 0, siis ei ole mingeid vorpe, mida politsei peaks pildistama ja lastekaitse uurima.
Minu lapse klassis üks tüdruk helistas isale, et talle visati koolis jääkamakaga vastu pead. Kui infarkti äärel isa traumapunkti kihutas, tuli välja, et kamakas oli 2 cm suur ja tabas riivamisi paari meetri kauguselt.
Võibolla 6a laps samuti kirjeldab oma läbielamisi ausalt kui elektrijuhtmega peksmist, kuid tegelikkus on midagi muud, kui isa välismaal ette kujutab.

PS Mulle pole mingit lastekaitset kraesse saadetud. Seda tegi minu emale minu isa, kelle arvates mu kallis vanaema ei olnud piisavalt krapsakas ja laps oleks tulnud emalt ära võtta ja anda isale kasvatada.

0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 3 korda. Täpsemalt

Postitas:
Alfonss

Vahe on selles, et kui nn löömisel löögitugevus oli 0, siis ei ole mingeid vorpe, mida politsei peaks pildistama ja lastekaitse uurima.
Minu lapse klassis üks tüdruk helistas isale, et talle visati koolis jääkamakaga vastu pead. Kui infarkti äärel isa traumapunkti kihutas, tuli välja, et kamakas oli 2 cm suur ja tabas riivamisi paari meetri kauguselt.
Võibolla 6a laps samuti kirjeldab oma läbielamisi ausalt kui elektrijuhtmega peksmist, kuid tegelikkus on midagi muud, kui isa välismaal ette kujutab.

PS Mulle pole mingit lastekaitset kraesse saadetud. Seda tegi minu emale minu isa, kelle arvates mu kallis vanaema ei olnud piisavalt krapsakas ja laps oleks tulnud emalt ära võtta ja anda isale kasvatada.[/tsitaat]

ära aja lolli juttu. kõik lapsed ei valeta alati. oleneb kasvatusest muidugi.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

[small]Alfonss kirjutas:[/small]

ära aja lolli juttu. kõik lapsed ei valeta alati. oleneb kasvatusest muidugi.[/tsitaat]

Minu 5a 10k laps (ka peaaegu 6a), rääkis aastavahetuse paiku üpris veenvalt, et tema tahab pommiga õhku lennata.
Kõik lapsed ei valeta ju alati?

Tegelikkuses soovis ta oma seljale samasuguseid tuld purskavaid raketitorusid, nagu ühel multikategelasel, et siis lennates majade vahel tiirutada, tulejutt taga.

0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 3 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

See jutt on ju liba ja igavusest kirjutatud. Lastekaitse töötaja – lapse ema joomasõber, Lasteaiakasvatajad- sõbrannad, klassikaaslased, perearst- sõbra naine, politsei -niissama mugav jobu.
Võta siis oma laps ja koli temaga kuhugi teise piirkonda, kus lapse ema tuttavaid pole. Mis sa jaurad.

0
0
Please wait...

Postitas:
siccy1

Kas sa lastekaitsesse oled pöördnud. Uurida nendelt mida Sa täpselt sellises situatsioonis tegema peaksid.
On Sul sõpru kes saaks minna Sind asendama ning minna lasteada. Rääkdia kasvatajaga teha pildid värsketest jälgedest.

0
0
Please wait...

Postitas:
andero-

Tere teemaalgataja,

Info kehalise väärkohtlemise ohvriks langenud lapse kohta võite edastada otse mulle: andero.sepp@politsei.ee

Millist infot ma ootan?
1) Lapse nime, sünniaega, elukohta, kooli nime ja klassi.
2) Ema nime, sünniaega, elukohta ja töökoha andmeid.
3) Teie nime, sünniaega elukohta ja kontaktandmeid, sh ka töökoha andmeid.
4) Infot kas ka varasemalt on esinenud ema poolset vägivalda lapse suhtes.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ja teemaalgataja, vaata, et nüüd kindlasti kirjutad sinna meilile mis sulle anti!

0
0
Please wait...

Näitan 10 postitust - vahemik 31 kuni 40 (kokku 40 )

Esileht Pereelu ja suhted Kuidas võtta laps ära vägivaldselt emalt?

See teema on suletud ja siia ei saa postitada uusi vastuseid.