Kui mulle tulevad külalised, siis olen ette valmistunud ja köögi-toa vahet sapsima ei pea. Küll aga on mul 1 erand, sõbranna, kes alati tuleb minuga koos linnast ja meie viime ta järgmisel päeval tagasi. Ehk siis me jõuame meile koos. Temal on küll täiesti talumatu komme.
Ta ei istu mitte diivanile maha, vaid hiilib minu järel ringi. Einoh, arusaadav, käib vetsus, peseb käsi vms. Aga meil on nii, et kuhu lähen mina, tema hiilib järgi ja kui ma siis äkki ringi pööran, siis ta seisab otse minu selja taga. Oi ma olen talle vett sülle kallanud ja võileivataldriku talle vastu kõhtu litsunud, sest ma ju keeran normaalse hooga, nagu seal poleks kedagi. Ühesõnaga, ta kõnnib hiirvaikselt mul järel ja seisab 20 cm kaugusel mu selja taga.
Oi ma olen ta peale käratanud, et palun, istu maha, ma jooksen need 10 minutit toa ja köögi vahet ära, katan laua, ja siis jutustame. Vastasel korral kulub mul 30 min, et ümber sinu aerutada püüdes sinuga mitte kokku põrgata, sest sa seisad mul tee peal ees. Nagu saab aru, istub maha…ja varsti hingab mulle taas kuklasse, kui ma parajasti, kuum pann käes, püüan pliidi juurest ümber keerata.
Ise ta ütleb, et on suure lähedusvajadusega inimene. Ka toas alustame olemist nii, et algul tema tugitoolis ja mina diivanil (meil on 1 tugitool). Varsti tema minu kõrval diivanil. Siis juba mina diivaninurgas ja tema tihedalt vastu mind. Ja õhtu lõpuks olen mina tugitoolis ja tema selle käetoel. Ei, ta ei ole lesbik. Ta on lihtsalt selline “päikest!”, “Kalla”, “teen sulle mõttes pai” tüüpi inimene.
Mul on koer selline. Terved päevad jälitab mind, igale poole, vetsus tahab ka koos minuga käia. Olen ka ringi keeranud ja ta otsa komistanud kogemata .
Ja õhtud lõppevad meil ka nii, et koer alustab põrandal magamaisega, aga lõpuks liibub mu vastu nagu kleepekas diivanil 😀
Nii et tuleb väga tuttav ette. Ma muidugi olen selle jälitustegevusega harjunud, kuid vahel on ikka väga tüütu. Just kui kiire on ja midagi veel otsin mööda maja- siis ta käib igas toas minuga kaasas, trepist alla-üles, jääb konutama tuppa, kui tahan ukse sulgeda jne.
Kui nuputad välja, kuidas sõbrannale suudad uusi kombeid õpetada, siis pane siia ka kirja. Äkki saan koeralt ka rumala kombe väljajuurida 😀