Mulle helistas sõber eelmisel nädalal, et no kuidas läheb ja nii, millalgi võiks ikka külla ka tulla ja. Ütlesin, et olgu, ma tulen kohe sel nädalavahetusel. Sobis, tehtud.
Muidu oleks võib-olla veel nämmutanud mitu kuud või aastat, et pole ammu näinud. Kui on esimene sobiv moment, siis võibki küllamineku ära teha, konkreetselt kokku leppida ja korras. Niisugused, saame ehk kunagi-millalgi tulevikus kokku võivad muutuda selliseks, et järgmine kord oled sõbra matustel. Pärast seda, kui ma ise olen niisugust olukorda oma elus kogenud, püüan alati esimesel võimalusel külaskäigud ära korraldada. Muidu on nii, et oh oli hea sõber, aga kohtusime viimati 10 aastat tagasi, kuidagi nii see elu läks blabla.
Endale ma selliseid inimesi külla ei kutsu, keda ma ei taha mingil põhjusel vastu võtta. Näiteks on mul hulk sõpru, kes on minust palju rikkamad, neid ma oma osmikusse kutsuda ei taha. Siis pakun pigem välja selle, et lähme välja, kohtume kuskil kontserdil/festivalil vms. Ükskord käisime seenel niisuguse pundiga, keda polnud ammu näinud.