Esileht Lapse ootamine Külmetus

Näitan 10 postitust - vahemik 1 kuni 10 (kokku 10 )

Teema: Külmetus

Postitas:
Kägu

Hei

Kuidas olete end rasedana külmetusest terveks ravinud?

Minul hetkel teise trimestri lõpp ja kolmandat päeva haige. Täiesti kohutav on olla. Kui valusa köha leevendas pidev auru tegemine siis kinnisele ninale ja paksule peale see absoluutselt ei aita. Tundub, et ninaloputusest capsteriga ei ole kaa kasu. Lisaks neelus kipitab või kuskil nina ja neelu vahepeal, ei oskagi seletada 😀 hetkel veel palaviku vähemalt pole.

Kas selline haigestumine võib beebile kaa kuidagi mõjuda?  Milliseid rohtusid olete kasutanud mis tõesti aidanud on ja kui kaua haiged olnud olete?

Aitäh 😍

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mul olid täpselt samad sümptomid (III trimester) ja apteeker soovitas Gelomyrthol Forte kapsleid. Ja need tõesti aitasid 🙂

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kui kaua haige olid? Kui kiiresti gelomyrtol mõjus 😀 no ei jaksa enam 🤣

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Olen ravinud ennast täpselt samamoodi kui ilma raseduseta – gripitee, allergiarohi, ninatilgad, palju puhkust ja vedelikku.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kui kaua haige olid? Kui kiiresti gelomyrtol mõjus 😀 no ei jaksa enam 🤣

Kokku olin haige umbes nädala, aga peale rohu võtma hakkamist oli enesetunne ikka hoopis parem. Sain aru küll, et mingi haigusvimm on sees, aga no nina oli lahti ja köha muutus ka lahtiseks ning see jube rusuv tunne peas kadus ära. Lihtsalt oli vaja aeg-ajalt nuusata või köhida. Ehk ma ei saa öelda, et rohi oleks kohe terveks teinud, aga inimese tunde andis tagasi 😀

Võtsin seda 3x päevas, alustasin lõuna ajal. Õhtul teine kapsel ja juba järgmine hommik oli enesetunne parem.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Olen ravinud ennast täpselt samamoodi kui ilma raseduseta – gripitee, allergiarohi, ninatilgad, palju puhkust ja vedelikku.

Rasedana päris kõike ei tohiks ikka kasutada, nt Coldrexi (ma ei tea, kas gripitee all mõtlesid seda).

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Gripitee jätan ise kaa välja, aga täna oli ikka õhk nii kinni, et ühe lasu otrivin mentholi ikkagi panin ühte ninapoolde mis lootusetult ummistunud oli. See otrivin natural lihtsalt ei aidanud üldse.. õhtul saan selle Gelomyrtoli siis proovin kuidas mõjub.

TA

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Rasedana päris kõike ei tohiks ikka kasutada, nt Coldrexi (ma ei tea, kas gripitee all mõtlesid seda).

Konkreetselt Coldrex pole tõesti parim valik, kui ravimiomaduste kokkuvõtet lugeda. Samas Theraflu NT (mida mina isiklikult eelistan) ja Fervex võiks olla täitsa okeid. Teisi ei viitsi lugeda. Ja lõppude lõpuks, keegi ei tohiks gripiteed kasutada pakkide ja päevade viisi. Ma võtan tavalise  (loe: ilma raseduseta) külmetuse korral ka seda võibolla korra päevas ja paar-kolm päeva.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

See sõna on “ka”, mitte “kaa”!

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

No ninatilka ksülometasoliini jms ikka võib juba lõpurasedana kasutada, kui muidu ikka üldse elada ei lase, ega sedagi pikalt ja pidevalt ei kasuta ju, nt enne uinumist ööseks vms. Gelomürtool on hea asi küll, ka lastele. Rasedana võiks sobida ka Sinupret tabletid, see ravimtaimede baasil, küsida apteekrilt üle.

+1
0
Please wait...

Näitan 10 postitust - vahemik 1 kuni 10 (kokku 10 )

Esileht Lapse ootamine Külmetus