Ütelge palun mis valesti läks:
ostsin poest külmutatud kala ja tõin koju ja lasin toatemp.-l üles sulada ja siis praadisin. aga kalale jäi selline vastik jää sulamise maik(selline kopitanud maik) juurde. Ei onnud maitsev!
Saan aru, et kuidagi peaks sulatama, et ei jääks sinna sulanud vette see kala ja ehk siis on parem.
Teema: Külmutatud kalafilee
Ma pakun, et asi oli kalas endas.
Mõnel kalal ongi selline halb maitse juures. Ükskõik kas ta värske või külmutatud
Asi oli kalas!
Aga liha ja kala sulatada ALATI külmkapis, mitte toatemperatuuril või mikros!
Kõige parem on sulatada külmikus ja sõelal. Siis tõesti kala ei ligune vees ja jääb praadides tihkem.
mis kala see oli? kui pangasius, siis see ongi selline vastik ja kopitanud maitsega.
no vot sellepärast ma olekski ka sinna prismasse seda alla 3 euri kala läinud otsima, et ei peaks külmutatud ostma (paraku meie linna prismat pole). minu arust jäävad kõik need poe külmutatud kalad õudsa lõhnaga, kes teab palju kordi nad on hakanud juba sulama ja siis jälle sügavkülma
no vot sellepärast ma olekski ka sinna prismasse seda alla 3 euri kala läinud otsima, et ei peaks külmutatud ostma (paraku meie linna prismat pole). minu arust jäävad kõik need poe külmutatud kalad õudsa lõhnaga, kes teab palju kordi nad on hakanud juba sulama ja siis jälle sügavkülma
Raudselt oli see pangassius, see on jubeda maitsega kala. Pealegi, kui loed, kuidas neid kasvatatakse, siis ei taha neid ka siis süüa, kui peale makstakse:
http://www.bioneer.ee/eluviis/tarbimine/aid-10746/Pangasius-%E2%80%93-odava-kala-kallis-hind
ja vaadake kindlasti videot ka!
Mul hõbeheik vahel juhtub selline poest, mis on vist vahepeal üles sulanud. Töödeldes selline vastik ja kummine jääb, samas teinekord jälle väga hea ja korralik.
See teema on suletud ja siia ei saa postitada uusi vastuseid.