kasuta parem smuutidena ära.
Mina sügavkülma marju teen lihtsalt joogiks keefiriga. Panen tassitäie külmutatud marju sulama (tassi sisse), kui need on sulanud, siis panen 1-2 tl suhkrut juurde, oleneb mis marjad on ja siis valan keefirit peale, segan, joon. Kui teised pereliikmed ka seda jooki tahavad, siis lähevad need marjad veel eriti ruttu.
Sulades vajuvad marjad kokku, sulanuna neid ei ole enam terve tassitäis.
ma arvan, et samamoodi võib külmutatud marjad ära kasutada maitsestamata jogurtiga, ma seda süüa ei viitsi, keefirit on mugavam teha ja juua 😀
Mahlaks mina ei teeks, olen külmutatud marju kasutanud ka kisselliks või mannavahuks, kui midagi joogisarnast tahta. Potitäis kisselli läheb meil ära kahe päevaga. (esimesel päeval on lihtsalt liiga kuum, kõik ootavad, et järgmisel päeval saaks külmkapikülma) 🙂