Tere!
Ma olen 12+3 (uh järgi) nädalat rase. 05.11 oli menses.(tsükkel ebareg.)
10.nov käisin ühel majapeol, kus tarbisin palju alkoholi ja mul närib hinge just see, et kas ma olin seal ühe noormehega vahekorras või mitte. Mina ei mäleta, et me oleks olnud. Olen üritada meenutada mingitki faktikest, aga mitte midagi. Noormees ise ka väidab, et me polnud vahekorras, kuigi mul ikka midagi närib. Ärkasin küll hommikul tema kaisus, kuid riided olid seljas ja mingit märki vahekorrast ka nagu polnud. Samalajal olin ma veel suhtes ka teise mehega (jaa tean, pole vaja parastama hakata). Oma suhtes kaaslasega tahtsime ammu last saada, alguses see ei õnnestunud, kuid siis hakkasin pidama ovulatsiooni kalendrit (oli mingi äpp) ja olime vahekorras kalendri järgi ja just eriti nendel viljakatel päevadel.Vahekorrad olid meil 3.11,4.11,12.11, 14.11, 17.11, 18.11, 24.11, 25.11,26.11,28.11 ja 30.11.Kas ma olen ikkagi oma mehest rase või ikkagi juhtus sel saatuslikul ööl midagi mul teise noormehega? Mees tahab ise dna testi teha, sest tal väike hirm on. Ja minul samuti. Sest nii väga tahaks oma praeguse mehega last saada. Oskab keegi mind maha rahustada? 🙂
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt 06.02 09:40; 06.02 11:55;