Nõuka ajal jagati piima töökohal, kui töötasid mürgises keskkonnas, ju siis aitas puhastada organismi mürgist.
Vot SEE on üks jälle näide vananenud, iganenud ja valest arvamusest. Piim ei aita mitte kuidagi asbesti, keemiatööstuse jääkide, kaevandustolmu jms vastu, mis sisse hingatakse, naha kaudu mürgitab vms, mis kõik tervistkahjustavad tööd olid. Ainuke, kus piim VÕIB olla kasuliku mõjuga, on siis, kui alla neelatud on söövitavat ainet, siis võib piim esiteks ainet lahjendada ja teiseks piimarasva sisaldusega kaitsta mingil määral söögitoru-maoseinu söövituse eest. Muudel juhtudel on piim täiesti kasutu ja kui pole täpselt teada, mida alla neelati, ei tohi ka igaks juhuks piima juua, sest teistel juhtudel suurendab piim mürgistust. Muud, millest ka abi oleks olnud, neil lihtsalt polnud nii jagada.
Ahh, mu ämm leierdab igasuguseid toredaid “tarkusi”- juuste lõikamine lapsel teeb paksemad ja tihedamad juuksed, nina nokkimine muudab ninakuju, õun läheb pruuniks, järelikult on selles palju rauda (nagu õun roostetaks, kuigi tegelikult on need ensüümid, mis õhuga reageerivad) jnejne, ma ammu enam ei pööra neile õpetustele tähelepanu, las inimene räägib, ega ma teda enam ümber ei veena.