Olen leidnud ainult poest selliseid, mis kannatavad kuni 220 c.
Teema: Küpsetuspaber, mis kannataks 250 c, pole enam müügil?
Mida sa küpsetaksid 250 kraadiga? Ma loen praegu esimest korda, et küpsetuspaberitel ka mingid temperatuuri piirangud on 🙂 Siiani olen teinud kõike, pole üldse muretsenud kraadi pärast.
Leiba on vaja 250 c küpsetada, enne oli Rainbow paber selline mis kannatas sellist temp.
Miks sa leiba küpsetuspaberiga teed üldse? Määri vorm või plaat niisama võiga, tuleb parem ja ei jää midagi kinni.
Ahjukartuleid tahaks ka 250-ga teha, grillrežiimil. Tulevad palju krõbedamad kui madalamal temp-l. Ja mina teen neid küpsetuspaberi peal.
valged küpsetuspaberid (pikemas/laiemad rullis) peavad vastu suuremat temp, kui pruunid. vaata selverist.
Olen küpsetanud leiba erinevate küpsetuspaberitega ja 250 kraadi juures. Siiani on kõik paberid toiminud, pakendile märgitud temperatuuridest hoolimata.
ma ei ole kunagi seda märgistust jälginud ja midagi juhtunud pole. paberi viskad ära nagunii ju
Ma loen praegu esimest korda, et küpsetuspaberitel ka mingid temperatuuri piirangud on
Ma alati noomin oma lapsi, kes nt.külmikus uut pakendit nähes küsivad, misasi see on, et milleks sulle lugemisoskus? Sa siis ka lihtsalt ostad asja ega loe üldse, mis selle asja peale kirjutatud on? Kust sa üldse tead, et tegu küpsetuspaberiga? Keegi ütles?
Vaatasin praegu, mis sorti pabereid mul kodus on (kõik on Prismast viimaste kuude jooksul ostetud) – Elise 220*, Eskimo 250*, Smile 250*.
Leiva küpsetamisel paberit ei kasuta.
Mul oli praegu Rimi 220-kraadi küpsetuspaber 250 kraadiga ahjus 20 min ja ei juhtunud temaga midagi.
See teema on suletud ja siia ei saa postitada uusi vastuseid.