Kodujuust mumuu( rasvata ) vahukoor,suhkur,maasikatoormoos,hapukoor,valge mustikasokolaad aKalevilt ning peale värsked mustikad. Kihiti siis kodujuustu-vahukooremöks,teine kiht maasikatoormoosi laod nii kõrgeks,kui tahad ja viimaseks katteks jääb 20% hapukoor.Pigistan seda otse pakist. Kui tort laotud,katan toidukilega ettevaatlikult ja panen ööseks külmkappi.Kui söögiaeg tulemas,kaunistangi vahetult enne lauale viimist saputades peale sokolaadi ja kõige peale veel mustikad. Ahjaa, leotan küpsiseid kohviga. Kui teen Hagari tordipõhjaga,leotan vaid piimaga ja täiesti piisav kui see ei riku maitset. Tordil servad,ääred laapserdan,katan ka otse pakist 20% hapukoort pigistades noaga siludes servasid. Seda torti on ülilihtne teha ja see on tõesti väga maitsev ja värske. Muidugi on väga head kultuurmustikad tordile saputada,aga ka metsa omad. Kui tort on magusapoolne,on metsamustikas selline kergelt hapuka mekiga just sobilik sinna. Minult igatahes tellitakse ja tellitakse just nende koostisosadega torti:)olen teinud ka piimasokolaadiga pealt kaunistust,aga kuna on tordil värsked mustikad, sobib väga hästi ka valge sokolaad mustikatega:) Suhkurt lisan tegemise ajal vaid vahukoorele, maasikatoormoosvõib kavabalt ilma suhkruta olla või siis vaid pisut suhkruga kuna vahukoor ja küpsised on ise piisavalt magusad ja muidugi ka sokolaad. Kokku saab hea magus ja kerge hapuka marjade kooslus. Minu lapseltuleb ka sünnipäev ja teen ka kindlasti jälle selle retseptiga tordi:) Ja veel,olen viimasel ajal vahukoorele peale suhkru lisanud veidikene soola see teeb kuidagi mõnusaks selle maitse. Aga ettevaatlikult:) Tort saab kenasti mahlane ja on hästi ligunenud söömise ajaks, sest maasikatoormoos juba ise on suht vedel ja leotab terve öö seda torti.