Kes seda täpselt ikka teab, kuidas nad seal Rimis teevad. 😀
Pehme liha tähendab hästi hautatud liha, eks nad seal Rimis kasutavad suuri toiduainetööstuse jaoks mõeldud haudepotte/kiirkeedu- ehk survepotte.
Kurzemet tehakse sealihaga, seda ostagi. Osta ilus tükk pehmet sealiha.
Hautad liharibad pehmeks – ära kiirusta, lase pikemalt haududa.
Kastmele toiduainete lisamise järjekord piltidega. Järeleproovitud, lollikindel retsept:
http://toidupildid.blogspot.com/2007/11/kurzeme-strogonov.html
või näiteks siin on samuti toimiv järeleproovitud lollikindel retsept:
http://www.nami-nami.ee/recipe.php?q=detail&pID=7819
Väidan kindlalt, et rimi ja koduse kastme maitsevahe on nii suur, et sa ei osta enam kunagi mingit poekäkki, kui koduse variandi ära proovid.
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt 18.01 09:17; 18.01 16:59;