Miks te (vähemalt osad teist) küsite oma töö eest suuremat hinda kui on nt. ametlikus hinnakirjas (salongis/kodulehel) kui teie klient elab/töötab välismaal?
Minul on aastaid selline kogemus, reeglina küll ühest ilusalongist, kus minu pakutavad teenused on umbes 20% kallimad kui hinnakirjas. Olen siiani olnud lojaalne klient ja regulaarselt käinud, aga nüüd kaalun, et kas ma tahan rohkem maksta kui peaksin. Põhjuseks, muuhulgas ebavõrdsele kohtlemisele ka see, et sissetulekud on vähenenud (see on muidugi ebaoluline info, aga pidin oluliseks mainida).
Samuti ei saa ma kliendikaardile enam (aastaid juba) templeid, kuigi tean, et see kliendikaardisüsteem jätkub nüüdki. Või ei saa ma kuusoodustusi (ilma, et ma sellele eraldi viitaksin, siis on mingi mõmin: “Ah jaa, on jah meil kampaania, täitsa unustasin vms”). Minu jaoks on see piinlik olukord. Peaksin vahetama salongi?
PS! Ma ei ole kunagi laianud või edvistanud sellega, et elan Eestist eemal. Samuti ei ole ise seda teemaks võtnud. Lihtsalt see tundub ebaõiglane, et maksan rohkem.