Vaakumpakendis külmsuitsu lõhefileel on alumine pool alati kohati sellist tumedat lillakas-hallikat värvi. Kalaletis oli jällegi karpidesse pandult filee tükeldatuna ja kõin läbisegi nende tumedate kohtadega. Ma olen alati need tumedad kohad ära visanud, aga ehk ei peaks?
Teema: Küsimus külmsuitsu lõhefilee kohta
Loomulikult ei pea ära viskama! Täitsa söödav on.
Vaakumpakendis külmsuitsu lõhefileel on alumine pool alati kohati sellist tumedat lillakas-hallikat värvi.
??? Ei ole sellist asja kunagi näinud ja nii olla kindlasti ei tohiks. Endalgi kapis praegu 100g külmsuitsufileed 10 pk.
See tumedam osa on otse naha alt. Isolatsioonikiht, milles on eriti palju kasulikke omega-rasvhappeid. See ei ole mingil moel halvaks läinud.
Töötan ettevõtt
Vaakumpakendis külmsuitsu lõhefileel on alumine pool alati kohati sellist tumedat lillakas-hallikat värvi.
Mis ettevõtte toodanguga tegemist on, et see alati nii on? Töötan selles valdkonnas ja pole veel paarikümne aasta jooksul meie müüdaval toodangul sellist veidrust näinud.
Töötan ettevõtt
Vaakumpakendis külmsuitsu lõhefileel on alumine pool alati kohati sellist tumedat lillakas-hallikat värvi.
Mis ettevõtte toodanguga tegemist on, et see alati nii on? Töötan selles valdkonnas ja pole veel paarikümne aasta jooksul meie müüdaval toodangul sellist veidrust näinud.
Kuule, võta värske lõhe ja vaata, see on alati nii.
Mul hiljuti mees küsis sama, tal pidi kodus ema alati ka välja viskama. Ma olin lihtsalt sõnatu. Pärast mõtlesin kui inimesed pole kunagi suurt tervet lõhet näinud või võtame igasuguse kala, siis naha ja liha vahel on alati selline tumedam värv. Praegu tihti fileeritakse nii ära et seda pole enam näha, eks ikka kaubanduslikel eesmärkidel.
Välja visata küll pole vaja, kui väga vastu hakkab siis võib ju ise ära lõigata selle koha.
Mis ettevõtte toodanguga tegemist on, et see alati nii on? Töötan selles valdkonnas ja pole veel paarikümne aasta jooksul meie müüdaval toodangul sellist veidrust näinud.
Valdkonnas töötamine tähendab konkreetsel juhul ilmselt seda, et töötaja näeb ainult prepareeritud fileed ja pole kunagi terve kalaga kohtunud ????
Ilmselt on asi teemaalgataja väljendumises. Mina ka ei ole lõhel lillat tooni näinud. Küll aga hallikat-pruunikat, mis on filee ja naha vahel. Vähemalt ahjulõhel on just see hallikas-pruunikas osa üks maitsvamaid osi, mille alati naha küljest korralikult lahti kraabin ja ära söön. Tore, kui see on ka väga tervislik, nagu keegi siin eelnevalt ütles.
Vaakumpakendis külmsuitsu lõhefileel on alumine pool alati kohati sellist tumedat lillakas-hallikat värvi.
??? Ei ole sellist asja kunagi näinud ja nii olla kindlasti ei tohiks. Endalgi kapis praegu 100g külmsuitsufileed 10 pk.
Sa ilmselt ei ole lõhefileed kuigi sageli näinud.
Töötan ettevõtt
Vaakumpakendis külmsuitsu lõhefileel on alumine pool alati kohati sellist tumedat lillakas-hallikat värvi.
Mis ettevõtte toodanguga tegemist on, et see alati nii on? Töötan selles valdkonnas ja pole veel paarikümne aasta jooksul meie müüdaval toodangul sellist veidrust näinud.
Töötad paarkümmend aastat kalaga ja ei ole näinud, mis lõhel naha all on?
Töötad paarkümmend aastat kalaga ja ei ole näinud, mis lõhel naha all on?
Kuidas ma saan näha naha alla, kui jutt on vaakumpakendatud lõhefileest? Ma räägin hetkel fileest mitte kala rappimisest. Nii et räägi asjast.
Valdkonnas töötamine tähendab konkreetsel juhul ilmselt seda, et töötaja näeb ainult prepareeritud fileed ja pole kunagi terve kalaga kohtunud ????
Teemaalgataja räägib samuti fileest, mitte terve kalaga kohtumisest.
Valdkonnas töötamine tähendab konkreetsel juhul ilmselt seda, et töötaja näeb ainult prepareeritud fileed ja pole kunagi terve kalaga kohtunud ????
Teemaalgataja räägib samuti fileest, mitte terve kalaga kohtumisest.
Selle vahega, et ühel on naturaalne filee, teisel on lõigatud esteetiliselt kaunid viilud, no midagi sellist, nagu jaapani restoranides.
(Mul ka lapsed jätavad selle halli osa söömata, ei pidavat söödav olema lihtsalt. Ilmselt mingi psühholoogiline tõrge.)
Selle vahega, et ühel on naturaalne filee, teisel on lõigatud esteetiliselt kaunid viilud, no midagi sellist, nagu jaapani restoranides.
Ehk siis oleks võinud sellest alustada, et ostetakse mingit odavat sodi, millel ei ole kvaliteediga mingit pistmist.
Minu alla viieaastased lapsed ka ei tahtnud, aga suuremalt said selgeks, et see on täpselt samamoodi kalafilee osa ja pealegi kõige omega-3 ja kalarasvarikkam.
Minu jaoks kummastav, et täiskasvanud inimene sellist asja ei tea. Üks veel kireb, kuidas ta töötab “ettevõtt”, aga pole kala ikkagi näinud 🙂 Igaüks, kes on lõhet või forelli fileerinud, peaks olema seda nahaalust rasvakihti näinud, no isegi heeringal on see olemas. Soolalõhe pakendatakse jah roosam pool ülespoole ja see seljaosa on lõheviilude alla peidetud, ei ole nii apetiitne. See “ettevõttes töötaja” pole vist oma tehase toodangut kunagi ostnud ega pakendit lahti võtnud 🙂
Minu jaoks kummastav, et täiskasvanud inimene sellist asja ei tea. Üks veel kireb, kuidas ta töötab “ettevõtt”, aga pole kala ikkagi näinud ???? Igaüks, kes on lõhet või forelli fileerinud, peaks olema seda nahaalust rasvakihti näinud, no isegi heeringal on see olemas. Soolalõhe pakendatakse jah roosam pool ülespoole ja see seljaosa on lõheviilude alla peidetud, ei ole nii apetiitne. See “ettevõttes töötaja” pole vist oma tehase toodangut kunagi ostnud ega pakendit lahti võtnud ????
Ettevõttes töötamine ei tähenda kala tootmist ja pakendamist ometi. Söönud olen meie toodangut kõvasti ja sellisest asjast kuulen tõesti siin esimest korda.
https://mvwool.ee/toode/kulmsuitsulohe-viilutatud-200g-2/
Kus siin tootel see teie kirjeldatud asi asub?
Selle vahega, et ühel on naturaalne filee, teisel on lõigatud esteetiliselt kaunid viilud, no midagi sellist, nagu jaapani restoranides.
Ehk siis oleks võinud sellest alustada, et ostetakse mingit odavat sodi, millel ei ole kvaliteediga mingit pistmist.
Appi, ärge palun rohkem oma rumalust ja teadmatust demonstreerige. Kõik, kes on lõhega kokku puutunud rohkem kui mingi juhuslik vaakumpakend, teavad, millest jutt. Eriti piinlik, et mõni siin peab ennast lausa aastakümnete pikkuse kogemusega “valdkonna asjatundjaks”.
Poleks arvanud, et Eesti perenaine nii vähe toidust teab. Naljanumbrid 😀
Minu jaoks kummastav, et täiskasvanud inimene sellist asja ei tea. Üks veel kireb, kuidas ta töötab “ettevõtt”, aga pole kala ikkagi näinud ???? Igaüks, kes on lõhet või forelli fileerinud, peaks olema seda nahaalust rasvakihti näinud, no isegi heeringal on see olemas. Soolalõhe pakendatakse jah roosam pool ülespoole ja see seljaosa on lõheviilude alla peidetud, ei ole nii apetiitne. See “ettevõttes töötaja” pole vist oma tehase toodangut kunagi ostnud ega pakendit lahti võtnud ????
Ettevõttes töötamine ei tähenda kala tootmist ja pakendamist ometi. Söönud olen meie toodangut kõvasti ja sellisest asjast kuulen tõesti siin esimest korda.
Osta teinekord värske lõhetükk koos nahaga, siis saad teada, milline see kala suures tükis välja näeb.
https://mvwool.ee/toode/kulmsuitsulohe-viilutatud-200g-2/
Kus siin tootel see teie kirjeldatud asi asub?
Ma kujutasingi ette, et keegi ilmselt mõtlebki ainult seda tavalist täielikult fileeritud tükke. TA ilmselt mõtleb (kõik, kes lõhe näinud/söönud said aru) fileed nahal (või siis “kehvasti” puhastatud). Vastu nahka filee all on tõesti selline rasvasem kiht, mis enamasti on teist nö hallikamat värvi ja tunduvalt rasvasem. Kuna endale mulle see samuti väga ei maitse siis enamasti jääb see nt ahjus tehes pigem naha külge kinni (laguneb), aga samas tean ka, et kõik kasulikumad kala rasvaained on just seal peidus. Seda ka teistel kaladel.
Siin on vist paremal küljel natukene näha seda tumedat liha.
https://ru.astri.ee/bjt/peetri-loheari/kulmsuitsutatud-lohefilee-viilud-1584521594122/
Appi, ärge palun rohkem oma rumalust ja teadmatust demonstreerige. Kõik, kes on lõhega kokku puutunud rohkem kui mingi juhuslik vaakumpakend, teavad, millest jutt. Eriti piinlik, et mõni siin peab ennast lausa aastakümnete pikkuse kogemusega “valdkonna asjatundjaks”. Poleks arvanud, et Eesti perenaine nii vähe toidust teab. Naljanumbrid ????
Saa nüüd inimene aru, et TA räägib vaakumpakendis olevast lülmsuitsu lõhefileest. teie räägite ise kala puhastamisest. TA ostis, mina ostsin. Tema ütleb, et tal on koguaeg see jama, minul pole kunagi. Mida siia puutub kellegi toiduvalmistamisoskus? Ma panen ka kord nädalas D-dtrimmitud filee ahju-ei ole seal seda ka.
Osta teinekord värske lõhetükk koos nahaga, siis saad teada, milline see kala suures tükis välja näeb.
Kord nädalas ostan. Mis trimmi te ostate? Luudega ilmselt, seda, mis poes müüakse.
Appi, ärge palun rohkem oma rumalust ja teadmatust demonstreerige. Kõik, kes on lõhega kokku puutunud rohkem kui mingi juhuslik vaakumpakend, teavad, millest jutt. Eriti piinlik, et mõni siin peab ennast lausa aastakümnete pikkuse kogemusega “valdkonna asjatundjaks”. Poleks arvanud, et Eesti perenaine nii vähe toidust teab. Naljanumbrid ????
Saa nüüd inimene aru, et TA räägib vaakumpakendis olevast lülmsuitsu lõhefileest. teie räägite ise kala puhastamisest. TA ostis, mina ostsin. Tema ütleb, et tal on koguaeg see jama, minul pole kunagi. Mida siia puutub kellegi toiduvalmistamisoskus? Ma panen ka kord nädalas D-dtrimmitud filee ahju-ei ole seal seda ka.
Vaakumpakendis on KA nahaga fileed. Ei ole ainult roosad fileestatud lõigud.
nt https://mvwool.ee/toode/kulmsuitsu-lohefilee-nahal-vaakumis-2/
https://mvwool.ee/toode/kulmsuitsu-lohefilee-nahal-2/
Juba viilutatud lõhel ja tõesti ei ole seda rasva enam (kui on ilusti puhastatud) https://www.prismamarket.ee/products/17378
Appi, ärge palun rohkem oma rumalust ja teadmatust demonstreerige. Kõik, kes on lõhega kokku puutunud rohkem kui mingi juhuslik vaakumpakend, teavad, millest jutt. Eriti piinlik, et mõni siin peab ennast lausa aastakümnete pikkuse kogemusega “valdkonna asjatundjaks”. Poleks arvanud, et Eesti perenaine nii vähe toidust teab. Naljanumbrid ????
Saa nüüd inimene aru, et TA räägib vaakumpakendis olevast lülmsuitsu lõhefileest. teie räägite ise kala puhastamisest. TA ostis, mina ostsin. Tema ütleb, et tal on koguaeg see jama, minul pole kunagi. Mida siia puutub kellegi toiduvalmistamisoskus? Ma panen ka kord nädalas D-dtrimmitud filee ahju-ei ole seal seda ka.
Ikka lased edasi? Sa muidu seda tead, et veisel esineb rasva ka?
Osta teinekord värske lõhetükk koos nahaga, siis saad teada, milline see kala suures tükis välja näeb.
Kord nädalas ostan. Mis trimmi te ostate? Luudega ilmselt, seda, mis poes müüakse.
Kas sa imestad selle üle ka, et kalal on pea otsas, mida sinu luudeta filee küljes ei ole? Kas saaks veel eluvõõram olla?
PS Õpi fileerima, saad värskema filee, kui see sinu misiganes trimm. Ja boonuseks saad aru, mis on kala.
https://mvwool.ee/toode/kulmsuitsulohe-viilutatud-200g-2/
Kus siin tootel see teie kirjeldatud asi asub?
Viilude alumisel küljel. Mida pakendil pealt näha pole. Pakendatakse alati ju pealmine külg ülespoole, et oleks ilus punakas.
Mida nahalähedasemalt on kala naha pealt maha viilutatud, seda tugevamalt tume kiht näha on. Just külmsuitsutatud kalal, mis viilutatakse pärast suitsutamist.
PS Õpi fileerima, saad värskema filee, kui see sinu misiganes trimm. Ja boonuseks saad aru, mis on kala.
Värskema? Nalja teed või. Poest ostetud kalast või? Mulle fileeritakse vastavalt soovitud trimmile kellaajaliselt värske kala. Sellist saavad endale lubada vaid restod.