Teen veiselihast kooreklopsi. Retseptis oli, et liha ristikiudu lõigata viiludeks ja vasardada. Teises kohas kirjas, et veiseliha ei vasardata. 3 viilu vasardasin ära, kas need ei kõlba nüüd?
Panin praegu sidrunimahla peale, et liha pehmeneks.
0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 3 korda. Täpsemalt 11.03 12:42; 11.03 12:56; 11.03 14:26;
Kooreklops on ju kastmes hautatud liha, mille jaoks sa ilmselt parimat sisefileed ei kasuta:)
Ei vasardata jah pehmet ja õrna fileed, millest kiiresti biifsteegi praed. Kõvemat liha võid julgelt vasardada (muidugi mitte pudiks.
Meil müüdav loomaliha ei ole enamasti (piisavalt)laagerdunud, nii et kerge vasardamine kooreklopsi jaoks on igati OK.