Esileht Kodunurk Küsimus liha kohta. KIIRE

Näitan 5 postitust - vahemik 1 kuni 5 (kokku 5 )

Teema: Küsimus liha kohta. KIIRE

Postitas:

Teen veiselihast kooreklopsi. Retseptis oli, et liha ristikiudu lõigata viiludeks ja vasardada. Teises kohas kirjas, et veiseliha ei vasardata. 3 viilu vasardasin ära, kas need ei kõlba nüüd?
Panin praegu sidrunimahla peale, et liha pehmeneks.

0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 3 korda. Täpsemalt 11.03 12:42; 11.03 12:56; 11.03 14:26;
To report this post you need to login first.
Postitas:

Rahune, ei juhtu midagi hullu.

Kooreklops on ju kastmes hautatud liha, mille jaoks sa ilmselt parimat sisefileed ei kasuta:)

Ei vasardata jah pehmet ja õrna fileed, millest kiiresti biifsteegi praed. Kõvemat liha võid julgelt vasardada (muidugi mitte pudiks.
Meil müüdav loomaliha ei ole enamasti (piisavalt)laagerdunud, nii et kerge vasardamine kooreklopsi jaoks on igati OK.

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:

Aitäh 🙂

0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 3 korda. Täpsemalt 11.03 12:42; 11.03 12:56; 11.03 14:26;
To report this post you need to login first.
Postitas:

Aga hautades tuli nüüd kõik jahu-muna paneering liha küljest lahti. 🙁

0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 3 korda. Täpsemalt 11.03 12:42; 11.03 12:56; 11.03 14:26;
To report this post you need to login first.
Postitas:

Nüüd lihtsalt järgmine kord tead, et enne hautamist liha ei paneerita või kui, siis ainult jahus:)

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Näitan 5 postitust - vahemik 1 kuni 5 (kokku 5 )


Esileht Kodunurk Küsimus liha kohta. KIIRE

See teema on suletud ja siia ei saa postitada uusi vastuseid.