Esileht Ajaviite- ja muud jutud Küsimus ööklubides käijatele?

Näitan 11 postitust - vahemik 1 kuni 11 (kokku 11 )

Teema: Küsimus ööklubides käijatele?

Postitas:
Kägu

Kas üksi ka käiakse ööklubides? Tuli selline tantsuisu, aga kuidagi nagu imelik on üksi minna.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ikka aga seltskonnaga on mugavam justkui siseneda. Ja kluppi minnesmõtle hästi järgi kui vanade seltsis tantsida tahad. Mõnes klubis seisavad ilastavad vanamehed letiääres ja vahivad tantsuplatsi ja siis lähevad platsile lihtsalt näperdama tüdrukuid

0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Ilmselt oleks ikka kellegiga koos mõnusam minna kluppi, kui üksi. Saad ennast mugavalt tunda juttu rääkides, tantsides jne. Üksi minnes veidi creepy, kui mingid ilalõuad hakkavad ligi tikkuma ja ahistavalt käituma.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Käiakse. Kui endale sobib, siis miks mitte. Mina üksi ei läheks, minu jaoks see ongi sõbrannadega ühine ettevõtmine.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma üksi minemist ja olemist isegi kujutaks ette, aga kuidas selle tantsimisega on? Kas siis tantsitaksegi üksi või oodatakse, et keegi võõras kutsuks tantsima?

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina käisin hiljuti üksi klubis. Lihtsalt tuli tuju ja ma ei viitsinud kedagi kaasa organiseerima hakata. Meest ega seksi ma sinna otsima ei läinud, vaid tahtsin tantsida. Nii. Esiteks, mehed mulle ei lähenenud, kui ma seal üksi ringi vaatasin. Võib-olla jätsin meeleheitel mulje, võib-olla vastupidi – peletasin nad tõsise näoga eemale. Teiseks, kuna päris üksi oli imelik tantsida, kutsusin ühe naise tantsima. Too oli siis veendunud, et ma olen lesbi. :p Lõppkokkuvõttes oli siiski tore õhtu ja tantsida sain palju. Soovitan küll üksi minna!

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kui on suur klubi ja saal täis, siis ei ole imelik. Mõned kohad ja peod on sellised, kus on inimesi hõredalt ja siis torkaks küll igale ilalõuale kohe silma, et üks naine on üksik. Soovitan otsida mingi populaarne pidu, millega on kindel, et klubi on paksult rahvast täis. Näiteks mõni kontsert klubis või teatud pidudesarjad… Või siis vaata Facebookist, palju on attending inimesi.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma üksi minemist ja olemist isegi kujutaks ette, aga kuidas selle tantsimisega on? Kas siis tantsitaksegi üksi või oodatakse, et keegi võõras kutsuks tantsima?

Minu arust kui klubi täis on, siis tantsitakse suht kõigiga seal n.ö koos. 😀 Lähed küll nt sõbrannadega tantsuplatsile, aga seal juba jooksvalt tulevad kõrvalt mehed ka ligi ja mitu seltskonda võivad ühineda platsil. Tänapäeva klubides ei ole ometi sellist asja, et tantsitakse kindla partneriga koos nagu paaristantsus.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ilmselt oleks ikka kellegiga koos mõnusam minna kluppi, kui üksi. Saad ennast mugavalt tunda juttu rääkides, tantsides jne. Üksi minnes veidi creepy, kui mingid ilalõuad hakkavad ligi tikkuma ja ahistavalt käituma.

Ei ole nii, et “kui” ees alati, nui neljaks, koma käib.
Vabandust, aga mind nii häirib see.
Võrdluses ei käi. Nt “ma olen ilusam kui kõik teised”

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minu meelest on see natuke pubekate teema, et üksi ei julge minna, mida küll teised arvavad. Pubekad jah ei julge üksi kinno, teatrisse või kasvõi klubisse minna, kui sisse lastakse. Muidu käiakse küll üksi klubides, võib-olla mitte ainult seksiotsimisklubides, kus on nagunii halb muusika ja kuhu muul eesmärgil ei tulda. Kui aga on hea muusika või spetsiifilised peod, siis minnakse küll tantsima. Muidugi on muusikamaitse subjektiivne, aga üldine klubiõhkkond näitab ikka ära, kas seal tantsitakse tantsimise pärast või kannatatakse välja, et pärast saaks keppi ka.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Lähed keset platsi ha hakkad tantsima. enamus rahvast on nagunii suht joomased ja neil suva. kui kellehile silma jääd, ujub mingi tegelane ka kõrvale. kui ta sulle ei sobi, keerad selja ja tantsid yksi edasi. alati on ka võimalus jamadesse sattuda :p
ja no need kuradimia laaelaisednoored, kes ei taha aru saada, et tulidki kluppi vaid tantsima ja ei otsi seksi 😀

0
0
Please wait...

Näitan 11 postitust - vahemik 1 kuni 11 (kokku 11 )

Esileht Ajaviite- ja muud jutud Küsimus ööklubides käijatele?

See teema on suletud ja siia ei saa postitada uusi vastuseid.