Esileht Kodunurk Küsimus rabarberikoogi munakatte kohta

Näitan 13 postitust - vahemik 1 kuni 13 (kokku 13 )

Teema: Küsimus rabarberikoogi munakatte kohta

Postitas:

Kui retseptis on kirjas, et 5 muna vahustada 5 supilusikatäie suhkruga, siis kas
tegutseda biskviittaigna põhimõttel ehk et munavalged ja kollased vahustada eraldi ning siis segada kokku
või
munakollast ja valget mitte eraldada?

0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt 26.05 20:09; 26.05 21:10;
To report this post you need to login first.
Postitas:

Kui retsept ütleb, et vahustada 5 muna suhkruga, siis pole vaja midagi eraldada.

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:

saab ka koos vahustada, aga mina olen alati eraldi vahustanud, st teen tavalise biskviittaigna ja valan rabarberikoogile peale

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:

vabalt võid koos vahustada, kook tuleb ikka sama hea.

0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt 26.05 20:42; 27.05 00:10;
To report this post you need to login first.
Postitas:

saab ka eraldi vahustades, aga milleks?

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:

Küsimuse mõte oli selles, et vahustasingi koos, aga munad ei läinud vahtu, vaid jäid täiesti vedelaks ja peale tuli paras omlett…

0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt 26.05 20:09; 26.05 21:10;
To report this post you need to login first.
Postitas:

millega ja kaua sa vahustasid? mul pole elus seda veel juhtunud, et ei läheks vahtu, alati koos teinud.

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:

mina ka biskviittaigna jaoks ei eralda valget ja kollast. Ei ole vaja. Veelvähem siis koogi katte tarvis.

Munad ei lähe vahtu kui on vanaks läinud ja paremini lähevad vahtu toasoojad munad.

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:

mull meeldib viimasel ajal eraldi vahustada kollaseid ja valgeid, saab kiiremini ja lähevad kindla peale vahtu.kollased siis vahustan suhkruga. valged ilma millegita, võib lisada tiba soola.

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:

munad ei lähe vahtu, kui vispel või nõu on rasvased. kas olid?

0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt 26.05 20:42; 27.05 00:10;
To report this post you need to login first.
Postitas:

Olen kuulnud, et siis ka vahtu ei lähe, kui veetilk jääb kaussi vms ehk kauss ja vispel täitsa kuivaks ja puhtaks teha. Ise teen küll ilma eraldamata ja alati õnnestunud.

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:

[small]Kägu kirjutas:[/small]
[tsitaat]Olen kuulnud, et siis ka vahtu ei lähe, kui veetilk jääb kaussi vms ehk kauss ja vispel täitsa kuivaks ja puhtaks teha.[/tsitaat]
Jutt jumala õige. Tilk vett munavalgevahus on kui tilk tõrva meepotis.

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:

Koos kollast ja valget vahustades, tuleb lihtsalt kauem vahustada. Ikka päris kaua, u 10 minutit kindlasti. Siis on imekohev ja selline \”paks\” kohe.

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Näitan 13 postitust - vahemik 1 kuni 13 (kokku 13 )


Esileht Kodunurk Küsimus rabarberikoogi munakatte kohta

See teema on suletud ja siia ei saa postitada uusi vastuseid.