Esileht Tööelu, raha ja seadused. Küsimus suitsetajatele

Näitan 18 postitust - vahemik 31 kuni 48 (kokku 48 )

Teema: Küsimus suitsetajatele

Postitas:
Kägu

Kuidas küll minu kopsud sulle korda võiksid minna? Olengi suitsetaja. 62 aastat vana. Kohalikul jooksuvõistlusel tegin mitmele 30+ inimesele ära. Geneetika ilmselt mängib ka rolli.

Kas ütlesin, et suitsetaja kopsud ajavad mind nutma? Ei aja ju. Surm on nii loomulik osa elust ja veel loomulikum, kui tõrvas kopsudega enam elatud ei saa. Tuleb mõelda kolm sammu ette, tead ju ette, et ilma kopsudeta ja vereringeta inimene ei ela. Lõpuvahes tekib hapnikunälg, kuhu seda hapniku anda, kui maastiku enam ei ole.

+1
-7
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kas keegi teist nahkfiltriga sigaretti on tõmmanud?

+1
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Njaa. Meil kõrgemal kohal juhid ei käinud muidugi mu üheski töökohas samas suitsuruumis töötajatega. Neil oli kas omaette korrus, kus omaette suitsuruum või käisid majast väljas, kasvõi parklas või autos.

Meil samuti. Juhtkond suitsetab suures ettevõttes omaette, ei kogune üldkasutatavatesse töötajate  suitsunurkadesse. Üks põhjus on just see, et ei taha alluvatega juttu ajada ja nende küsimustele vastata, tahavad rahus lõõgastuda ja oma suitsu ära teha.

+7
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Suitsetajad, kas te ise ei tunne kui rõvedalt te ise ja teie riided haisevad?

Olen suitsetaja, aga mu riided ei haise, sest vähemalt 20 aastat pole suitsu teinud üheski kinnises ruumis. Peale mõne lennujaama. Meeldib suitsu teha, aga vihkan suitsuhaisu.

+3
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Lõpuvahes tekib hapnikunälg, kuhu seda hapniku anda, kui maastiku enam ei ole.

Mõnel üksikul, enamikel pole mingit vahet.

0
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Olen suitsetaja, aga mu riided ei haise, sest vähemalt 20 aastat pole suitsu teinud üheski kinnises ruumis. Peale mõne lennujaama. Meeldib suitsu teha, aga vihkan suitsuhaisu.

Ega seda ise ei tunnegi. Minu ülemus suitsetab ja ainult õues. Kui ta suitsu teeb, siis tunnen seda lõhna alati. Suitsetajate puhul häirib mind kõige rohkem see, et ei meeldi nendega suudelda, halb maitse on suus.

+5
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

Suitsetajate puhul häirib mind kõige rohkem see, et ei meeldi nendega suudelda, halb maitse on suus.

Mõtle jah, aga nii tahaks ju NENDEGA ikka suudelda, aga nüüd ei saa 🙁 Osa inimesi jääb sinust täiesti suudlemata, mõtle, kuidas see võib sind häirida 🙁 Vaene, vaene sina. Kui häriv see võib olla, kui ei meeldi 🙁

Vat see on küll karistus kõigile suitsetajatele – sa ei saa neid suudelda. Kuidas sa selle häiriva olukorraga silmitsi olles magada saad? Mõtle, kui nad ükskord maha jätavad, siis sa lõpuks saad neid suudelda….mmmmmmm.

/mittesuitsetaja, sinu poolt suudlemata (ma loodan)

+6
-5
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mõtle jah, aga nii tahaks ju NENDEGA ikka suudelda, aga nüüd ei saa Osa inimesi jääb sinust täiesti suudlemata, mõtle, kuidas see võib sind häirida Vaene, vaene sina. Kui häriv see võib olla, kui ei meeldi Vat see on küll karistus kõigile suitsetajatele – sa ei saa neid suudelda. Kuidas sa selle häiriva olukorraga silmitsi olles magada saad? Mõtle, kui nad ükskord maha jätavad, siis sa lõpuks saad neid suudelda….mmmmmmm. /mittesuitsetaja, sinu poolt suudlemata (ma loodan)

Mis targutad siin. Loomulikult ei kipu ma suvalisi inimesi suudlema, jutu mõte oli see, et suhtekaaslaseks suitsetaja ei sobi. Sind isiklikult see kuidagi ei puuduta ja ei ole tarvis siin asja eest teist taga vahutama hakata. Samas suitsuhaisu on kõigi suitsetajate puhul ikka tunda, siin inimene väitis, et tema puhul pole, kuna käib alati õues suitsetamas.

+1
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mis targutad siin. Loomulikult ei kipu ma suvalisi inimesi suudlema, jutu mõte oli see, et suhtekaaslaseks suitsetaja ei sobi. Sind isiklikult see kuidagi ei puuduta ja ei ole tarvis siin asja eest teist taga vahutama hakata. Samas suitsuhaisu on kõigi suitsetajate puhul ikka tunda, siin inimene väitis, et tema puhul pole, kuna käib alati õues suitsetamas.

Ma see, kes 27a suitsetas. Tutvusin mehega, kes suitsetas. Ise olin aasta varem maha jätnud. Esimesel poolel aastal ei häirinud ta suitsetamine, siis hakkas. Ta jättis maha. Oli nii õnnelik, et hea põhjus maha jätmiseks on armastus. Et varem polnud mingit motti. Nüüd ei suitseta ka tema 4,5 aastat.

+2
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

jutu mõte oli see, et suhtekaaslaseks suitsetaja ei sobi.

Siis teinekord ütlegi nii. Muidu kui sa kirjutad, et sul on jama selles, et sa ei taha neid suudelda, siis tõesti tahaks vastata, et no sul on siis ikka tõsine jama.

+5
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Suitsetajad, kas te ise ei tunne kui rõvedalt te ise ja teie riided haisevad?

Seda, et sa ja sinu riided ei haise, arvad vaid sa ise. Haised, ja kuidas veel.  Ära loo endale mingeid illusioone.

+5
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma see, kes 27a suitsetas. Tutvusin mehega, kes suitsetas. Ise olin aasta varem maha jätnud. Esimesel poolel aastal ei häirinud ta suitsetamine, siis hakkas. Ta jättis maha. Oli nii õnnelik, et hea põhjus maha jätmiseks on armastus. Et varem polnud mingit motti. Nüüd ei suitseta ka tema 4,5 aastat.

Issand, kui tore paar. Leidsite teineteist. Eks ikka sarnane otsib sarnast. Armastus missugune.

+2
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Seda, et sa ja sinu riided ei haise, arvad vaid sa ise. Haised, ja kuidas veel.

Nii ta tõesti on.

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Issand, kui tore paar. Leidsite teineteist. Eks ikka sarnane otsib sarnast. Armastus missugune. Rate this item:Submit Rating+10

Muidugi. Nüüd oleme Eesti esirikkurite paaride hulgas. Tasub ikka teineteist toetada. Kuidas muidu sul oma tropiga läks?

0
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ega seda ise ei tunnegi. Minu ülemus suitsetab ja ainult õues. Kui ta suitsu teeb, siis tunnen seda lõhna alati. Suitsetajate puhul häirib mind kõige rohkem see, et ei meeldi nendega suudelda, halb maitse on suus.

Muidu on soov ülemusega suudelda? Otsi abi.

+1
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Issand, kui tore paar. Leidsite teineteist. Eks ikka sarnane otsib sarnast. Armastus missugune.

Mis sinu probleem on? Tossad nagu korsten ja maha ei suuda jätta?

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Muidu on soov ülemusega suudelda? Otsi abi.

Ta ütles ju selge sõnaga, et kõige rohkem häirib tema elu see, et ta ei taha suitsetajatega suudelda. Muidu oleks elu lill.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Muidugi, pange aga kokaiini ja veipige. Puhtam, kuivem ja muretum tunne.

Et nagu ühte neist peab tegema? Mul pole ühtegi neist sõltuvustest, alkoholi ka ei tarbi, sport on ehk ainuke sõltuvus.

0
-1
Please wait...

Näitan 18 postitust - vahemik 31 kuni 48 (kokku 48 )

Esileht Tööelu, raha ja seadused. Küsimus suitsetajatele