Esileht Pereelu ja suhted Kust siis leida sõber?

Näitan 21 postitust - vahemik 31 kuni 51 (kokku 51 )

Teema: Kust siis leida sõber?

Postitas:
Kägu

….Ja kindlasti vali just see mees, kes sind esmesel kohtumisel pandavaks peab (sina ei pea seda lihtsalt selles labases versioonis kohe vastu võtta)…

TA-le
Just, “pandava all” ma mehena mõtlengi, et naine on ihaldatav, ei pea olema miski ideaal, vaid on midagi mis erutab ja tõmbab naise poole. Ka mulle meeldib olek, hääl, kuidas vaatab mind, miski naise energia. Kallistus, puudutus, suudlus, tunded. Ups, aitab, sa hakkasid mul peas genereerima milline sa võiks olla.

+4
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma ei usu eriti, et mehed neid 50-le liginevaid naisi nii väga voodisse tahavad vedada. Ja et neist endistki seal voodis asja on.

No vaja on et mõlemale on vajalik klapp, ole sa või noor. Ma ise nõks üle 50 ja sinnakanti naisi on minu jaoks ilusaid küll keda ihkaks kui naist.
Ma ei tea mis trikke voodis tahetakse, aga asi millega asja tehakse, selles oleks nagu kont sees.

+4
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

kuid olemas on ka mehi, kes naudivad naise seltskonda, peavad oluliseks ka enne voodit suhtlust, flirti ning seda kättesaamise mängu. Teemaalgataja, naudi mängu ilu ka. See enne voodit suhtlus ja mäng on ikka väga magus faas. Mina olen nt mõnele mehele lausa öelnud, et miks kohe kiirustada voodisse minekuga, et laseme alguses ka kehadel tööle hakata. Õige mehe jaoks on see õige magus:-)

Paar tundi võib lasta “kehadel tööle hakata”, aga siis võiks juba linade vahele minna. Nädalate kaupa “laseme kehadel tööle hakata” mängu mängida ei viitsi. Kui naine on 20 aastane siis võib selliseid mänge mängida, vanemas eas tuleb mehele käpp kiiremini peale panna.

+1
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Vanemas eas mees ei ole selline auhind, millele käpp kiirelt peale panna.

+6
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kust leiab pudeliga peldikust

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Vanemas eas mees ei ole selline auhind, millele käpp kiirelt peale panna

Nii ja naa. Kui vanahärra esimesel kohtingul restoranis Porsche võtmed lauanurgale sätib, siis peaks keha päris kiiresti tööle hakkama:) Ja käpp kiirelt peale:)

+2
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma ei tea mis trikke voodis tahetakse, aga asi millega asja tehakse, selles oleks nagu kont sees.

Mis see see lause tähendab?

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mis see see lause tähendab?

Noh, seisab nagu tala.

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ärge nüüd teemaalgatajat päris maha ka materdage 🙂

Näiteks mina ise tutvusin oma abikaasaga nii, et pikka aega olimegi lihtsalt sõbrad. Olin ta matkakaaslane ja ärakuulaja. Suhe algas alles siis, kui ta helistas ja nõutult mainis, et töökohas tuleb jõulupidu, aga sinna oleks saatjat vaja, äkki tuled sina kaasa?

Tegelikult kulgeb kooselu kõige paremini neil paaridel, kelle suhe põhineb eeskätt sõprusel. Sest siis on palju kergem igasugu erinevatest asjadest rääkida, vajadusel ka majapidamisega tegeleda jne.

See ei olegi nii utoopiline, tutvuda kusagil üritusel, trennis vms mõne toreda inimesega ja jääda temaga suhtlema, ning suhtlusest võib ajapikku kasvada välja midagi enamat. Aga siis võtadki eesmärgiks kõigepealt lihtsalt leida sõpru, selleks tuleb ringi liikuda, leida endale mõni hobi näiteks.

+6
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina ikka sellest aru ei saa. Sa vaatad ikka inimest, et kas ta on nn. pandav. See, et toimetate ringi ja järsku avastate,et ups suudlete võis sexite…

Minu arust on kahte tüüpi nn sõpru. Sõpru, kellest ei tule midagi ja sõpru, kelle vahel võib juba alguses on keemia, aga mingil põhjusel hoiate siis distantsi.

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ärge nüüd teemaalgatajat päris maha ka materdage 🙂

Näiteks mina ise tutvusin oma abikaasaga nii, et pikka aega olimegi lihtsalt sõbrad. Olin ta matkakaaslane ja ärakuulaja. Suhe algas alles siis, kui ta helistas ja nõutult mainis, et töökohas tuleb jõulupidu, aga sinna oleks saatjat vaja, äkki tuled sina kaasa?

Tegelikult kulgeb kooselu kõige paremini neil paaridel, kelle suhe põhineb eeskätt sõprusel. Sest siis on palju kergem igasugu erinevatest asjadest rääkida, vajadusel ka majapidamisega tegeleda jne.

See ei olegi nii utoopiline, tutvuda kusagil üritusel, trennis vms mõne toreda inimesega ja jääda temaga suhtlema, ning suhtlusest võib ajapikku kasvada välja midagi enamat. Aga siis võtadki eesmärgiks kõigepealt lihtsalt leida sõpru, selleks tuleb ringi liikuda, leida endale mõni hobi näiteks.

Väga nõus! Ainult kirel põhinevad suhted lagunevad varem või hiljem. Midagi vaimselt ühist ja siduvat peab veel olema.

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kui ainult jutustada tahad, milleks siis meessoost peab olema? Niisama jutustada on naistega nagu parem.

Tõesti, milleks mees-sõber. See hakkab veel ligi ajama, teadagi, neil on vaid 1 asi mõtteis, mida iganes nad ka ei räägiks.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mine mõnele grupireisile. Alati on seal ka mõned üksikud mehed, minu kogemus.

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ühtin viimase soovitajaga. Käisin aasta tagasi ühel organiseeritud bussireisil. Reis kestis nädal aega. Ja olin täitsa üllatunud, kui palju vabu-vallalisi, üksi reisile tulnud inimesi seal oli. Ja mehi rohkem kui naisi.

Mind, üksikut inimest pani lausa mõtlema, et ehk ka ületan endas selle julguse – minna üksinda reisile. Täitsa reaalne võimalus kedagi kohata. Samas olukord on neutraalne – pole nagu kohtama mindud, kus tekib väike kohustus üksteisega otse suhelda ja vajadus või püüd üksteisele meeldida. Ja pole vaja anda ka tagasisidet, kas sobib või mitte.

+3
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina ei tea ühtegi normaalset inimest, kes tänapäeval bussireisil käiks.

0
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina ei tea ühtegi normaalset inimest, kes tänapäeval bussireisil käiks.

Naisi tean, aga et üksik mees läheb bussireisile, ei tea.

+1
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Naisi tean, aga et üksik mees läheb bussireisile, ei tea.

Enamus neist on 60 pluss, noored loomulikult ei käi bussireisil.

+2
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ja olin täitsa üllatunud, kui palju vabu-vallalisi, üksi reisile tulnud inimesi seal oli. Ja mehi rohkem kui naisi.

Kas see kägu mõtles ka, et üksikuid vanu mehi oli palju?

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ja olin täitsa üllatunud, kui palju vabu-vallalisi, üksi reisile tulnud inimesi seal oli. Ja mehi rohkem kui naisi.

Kas see kägu mõtles ka, et üksikuid vanu mehi oli palju?

Ei, seal oli üksikuid mehi vanuses 25-55. Võib-olla oli vanemaid mehi ka, aga räägin neist, kes minu tähelepanu köitsid.

Üksikuid naisi oli ka. Ja erinevas vanuses. Pensionridest naisi oli ka, aga nemad olid reeglina koos oma mehega või sõbrannaga.

Üliäge ja silmaringi laiendav reis oli.

+2
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

No aga ei pea ju bussireis olema, võib ka lennureisile minna. Ma olen viimaste aastate jooksul kahel sellisel käinud, Gruusias ja Kreekas. Mõlemal korral oli grupis üksikuid mehi ja igas vanuses. Imestasin ka ise selle üle natuke, kuigi ei peaks ju.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma otsisin Tinderist 2 sõpra, kohe paningi kirja, et otsin ainult samade huvidega lobisemiseks sõpra!

Ühel on kindel kohtingupartner, teisel on menüüs 3 tk korraga ja vahetub see menüü pidevalt. Võtab muigama aga vaba mees, las möllab. Aga me oleme lihtsalt sõbrad ja olen tutvustatud ka lastele. Et saab ka nii.

0
-3
Please wait...

Näitan 21 postitust - vahemik 31 kuni 51 (kokku 51 )

Esileht Pereelu ja suhted Kust siis leida sõber?