Ma ühinen nendega, kes kinnitavad, et paljudele toalilledele sobib “ära unustamine” hämmastavalt hästi! Mina vannitan oma ca 6-7-aastast orhideed umbes kord kuni kaks kuus, kuidas just meelde tuleb, ja ta õitseb nii, et niipea kui vanad õied närbuvad, siis suht kiiresti ajab uue õievarre(?) üles ja hakkavadki uued nupukesed tekkima. Orhidee lehed vett ei taha, seega ära teda pritsi, aga väga õrnalt niiske lapiga võib lehtedelt tolmu küll pühkida. Mul veel lapsed tassivad vahel natuke lund talle potti, lugesid kuskilt, et lumi või jääkuubikud meeldivad neile – no minu oma talub selle igatahes ära, kas mingit kasu ka on, ei tea, teistele soovitada ei julge. Oi, ja väetan ma teda ainult kord aastas, vahel kaks, mingite spetspulkadega, mu meelest on seda võimatu meeles hoida, et peaks.
(Ma üldse olen nii hämmingus, sest pidasin end inimeseks, kellel kõik taimed närbuvad, aga tegelikult on selgunud, et selline laisapoolne ja täiesti asjatundmatu potilillendus, vastupidi, edeneb mul suht hästi.)