Mul Philips XXL ja peale selle ostu olen oma pöördõhuga ahju kasutanud vaid loetud korrad, sest fritüür on nii palju mugavam ja parem lahendus. Mul on ostetud ka kõik need lisad, mis samuti pidevalt kasutuses sh koogivorm, muffinivormid, grillrest, vardad, jaotur, kaas (et toit ringi ei lendaks ja rasva ei pritsiks küttekehale). Peres 5 liiget, meile täpselt paras suurus. Kasutan ka selliseid toidunõusid, mis kannatavad kuni 200 kraadi ja teen osad road sinna sisse otse valmis nt ahjuõun, puder, brie juust.
Kasutan:
Omlettide tegemiseks – elu parimad omletid!
Juurviljade/liha jmt grillimiseks nii varrastel, restil kui ka lihtsalt küpsetuspaberil.
Juustu grillimiseks&soojendamiseks – nt brie.
Õuna-pirni jmt küpsetamiseks – nt jäätis ja ahjuõun kaneeliga.
Juurvilja-puuvilja krõpsud jmt.
Mereandide küpsetamiseks – kala tuleb täiuslik, krevetid ka.
Kookide küpsetamiseks – tean minuti pealt, mis kook kaua ahju vajab ilma, et peaksin kontrollima või küpsetusaega muutma. Tavaahjus mul koogid ebaõnnestusid, aga fritis teen nii magusaid kui soolaseid kooke, pirukaid, leiba, muffineid jne.
Lisaks soojendan toitu (mikrouuni ei ole), sulatan sügavkülmaasju, sulatan võid küpsetamiseks ja üldse teen kõike, mida teha annab.
Julgeks fritüüri pidada oma seniseks parimaks praktiliseks ostuks, sest see on muutnud mu kokkamise mitu korda kiiremaks, mugavamaks ja tervislikumaks.