Esileht Ilu Küünte lakkimine tavalakiga – kas nii ongi?

Näitan 13 postitust - vahemik 1 kuni 13 (kokku 13 )

Teema: Küünte lakkimine tavalakiga – kas nii ongi?

Postitas:
Kägu

Käisin maniküüri juures, et küüned lasta lakkida tavalakiga. Protseduur nägi välja nii, et teenindaja siis tõmbas ühe korra mu küüned lakiga üle ja oligi kõik. Ei mingit pealis- ega aluslakki. Kas ma ootasin liiga palju ja see ongi normaalsus?

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Käisin maniküüri juures, et küüned lasta lakkida tavalakiga. Protseduur nägi välja nii, et teenindaja siis tõmbas ühe korra mu küüned lakiga üle ja oligi kõik. Ei mingit pealis- ega aluslakki. Kas ma ootasin liiga palju ja see ongi normaalsus?

Ei, 4 kihti peaks ikka olema.

+4
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Isegi kodus ei värvi nii, et anult üks kiht lakki.

Kui on soov, et pikemalt vastu peaks ja juba maniküürija juurde minna, siis seda enam peaks ikka olema korralikult mitu kihti ja vahepeal siis ka ootad, millal kuivab.

Ma ei käi kuigi sageli lakitud küüntega, mõnkord lakin kodus üheks õhtuks. Olenevalt lakist võib küll ka piirduda ühe kihiga, aga enamasti on siiski vaja panna värvilist lakki kaks kihti. Ühekihilised on rohkem sellised, mis annavad vaid kerge sädelusefekti, kui rohkem ei soovi. Ühe kihi peale siiski võiks panna ka läbipaistva pealislaki.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

See ei pea ju paari päevagi vastu, mis siis kui ongi fimalakk. Ei, nii korralik maniküürija küll ei tee- alus, värv (vastavalt soovile või kui ei kata küllalt, siis 2 kihti)  ja pealislakk. Mingi haltuuratöö oli see…

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Palju ta selle eest raha küsis?

1 kiht on ju vähe. Kas ei küsinud mingit selgitust,et miks ainult 1kiht?

Mina poleks olnud nõus maksma. Ma oleks võinud ju ise kodus sama teha. Kui ikka minna salongi siis see peaks ka kvaliteetne teenus olema. Mitte nagu keegi naabrinaine mööda minnes sul küüned korra üle võõpab ja kõik.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Küsimus on jah, mis teenust sa täpsemalt saamas käisid, kas küsidki “küünte lakkimist tavalakiga”? Palju see maksis?
Klassikaline maniküüri raames “tavalakiga lakkimine” hõlmab tõesti aluslakki, 2 kihti (värvilist) lakki ja pealislakki.
Kui aga läksidki ainult lakkimisele, äkki arvas, et aluslakk on juba all ja tahtsidki ülelakkimist.

0
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kui aga läksidki ainult lakkimisele, äkki arvas, et aluslakk on juba all ja tahtsidki ülelakkimist.

No maniküürija tööd tegev inimene peaks ikka aru saama, kas all ON aluslakk või on lihtsalt küüs 😀 ja vaevalt et normaalne kosmeetik sellist tööd teeks, et võõpab kuskile midagi peale..

+7
0
Please wait...

Postitas:
koaalala

Minul tõmbab maniküüri tegija enne aluslakki küüned küünelaki eemaldajaga puhtaks, siis hakkab lakkima. Eeldada, et inimene on endale juba kodus aluslaki peale kandnud, on enam kui kummaline ja siis pealislaki ise paneb ka peale? Samas, mis, et lähen juuksurisse oma juuksevärv peas kohale.

0
0
Please wait...

Postitas:
Tiaret

Miks teemaalgataja ei vasta, mis teenust (milliste sõnadega) ta tegelikult tellis ja palju selle saadud ..kogemuse hind oli?

0
0
Please wait...

Postitas:
piret005

Tahaks ka teada, mis oli protseduuri hind ja ajakulu? Minu kogemuse järgi on salongide hinnakirjade juures teenuse kirjeldus ka, mida täpselt tehakse ja mida hind sisaldab. Tavalakkidega tehes kulub maniküürile päris palju aega, sest vahepeal peavad kihid ka kuivama. Tunniga ei ole korralikku maniküüri tavalakiga võimalik teha. Ma viimasel ajal ei olegi tavalakiga midagi teha lasknud, vaid geellakiga, ka see läheb tund ära kõige kiiremal viisil, kui põhjalikum maniküür, siis 1,5 tundi. Ja mulle on ka öeldud, et neil on kasutusel lakk, mis alus- ja pealiskihti ei vajagi, siis läks kiiremini, aga ka hind oli veidi odavam.

0
0
Please wait...

Postitas:
kriit

Tartu kesklinna salong. Teenus: küünte lakkimine, hind 15.-, aeg: 30 min.

Aega ei mõõtnud, aga ei läinud päris 30 minutit.

Ei tahtnudki rohkemat, aga selle ühe korra lakki oleks mu laps võinud muidugi ka peale panna. Tasuta.

0
0
Please wait...

Postitas:
timberland

Tartu kesklinna salong. Teenus: küünte lakkimine, hind 15.-, aeg: 30 min.

Aega ei mõõtnud, aga ei läinud päris 30 minutit.

Ei tahtnudki rohkemat, aga selle ühe korra lakki oleks mu laps võinud muidugi ka peale panna. Tasuta.

ma oleks küll suu lahti teinud ja küsinud, et mis värk on? Koristaja proovis uut ametit 🙂

0
0
Please wait...

Postitas:
piret005

Tartu kesklinna salong. Teenus: küünte lakkimine, hind 15.-, aeg: 30 min. Aega ei mõõtnud, aga ei läinud päris 30 minutit.

Siis oligi ju päris odav ka tänapäevaste hindadega võrreldes. Äkki oligi lakk, mis alus- ega pealislakki ei vaja. Ja midagi ta siiski pidi veel tegema, kui päris 30 minutit ei läinud, aga peaaegu, lihtsalt üle küünte tõmbamine võtab ju paar minutit. 30 minutiga korralikku lakkimist ei tee.

0
0
Please wait...

Näitan 13 postitust - vahemik 1 kuni 13 (kokku 13 )

Esileht Ilu Küünte lakkimine tavalakiga – kas nii ongi?