must ilusa kaelusega (ja taljesse lõikega) t-särk on ikka eemalt lihtsalt must t-särk.
Samas teine inimene suudab valida ka soodsama hinnaklassi seast figuuri rõhutava ja kvaliteetse särgi, mis keha kaunistab
Oot, miks me praeguse moe juures mingitest figuuri rõhutavatest taljes t-särkidest räägime üldse?
Sest enamasti peetakse tööriiete t-särkidest rääkides just silmas neid kandilisi unisex särke – ehk täpselt neid “kraavikaevajatele”.
Tegelikult on täiesti tavalised t-särgi toorikuid olemas ka naistele lõigetega (mis on enamasti taljes ja teise lõikega), millele lihtsalt pannakse siis ettevõtte bränding peale. Ehk kusagil pintsaku all ei saa aru, et tegu “tööriiete” särgiga, mitte mingi reserved, ck vmt.
Miks neid naiste lõikeid keegi tahtma peaks, kui need moeski ei ole? Liibuvaid t-särke kanti 2005
Sest õnneks leidub veel inimesi, kes ei riietu selle järgi, mis on parajasti moes, vaid selle järgi, mis sobib kehakujuga.
Need liibuvate t-särkide armastajad panevad selle juurde üldjuhul samasugused liibuvad teksad, mis on juba iseenesest stiilifopaa. Lisaks ei ole need figuurid samuti enamasti need, mis liibuvatest riietest võidaks.
Jaa, mul on ultra skinnid ja vahel on t-särk ka ümber. Väga mugav on, mulle meeldib.
Mugavus ei puutu üldse asjasse, ma rääkisin stiilist. End pealaest jalatallani liibuvasse riietada on stiilieksimus. Väikelinnades on see muidugi väga moes ka praegu.
Stiilirksimus. 😂
Ee, mis need väikelinnad siia puutuvad?